Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא נוסע בסבבה שלי ולא חושב על "לשמור "על האוטו.....נוסע להאנתי....(ברכב שלי או של ההורים)..ברכב של השכרה או מהעבודה של אבא שלי אני נותן לאוטו בראש כי לדעתי מכוניות נבנו כדי שיסעו עליהם ויהנו ולא ישמרו על אוטו כמו שאיזה מישהו בן 60 שאני מכיר קנה גולף וי 6 ונוסע עליה כמו על הפיאסטה שהייתה לו לפני חחחח :roll::lol::lol:

אהלן מה נישמע???.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגידו שאתם מתים לדעת איך זה לעבור באמפר בפול גז...

:wink:

אם אתה נוסע על באמפר מעל 70 קמ"ש לא מרגישים אותו בכלל... :roll:

וואלק אתתתתה

פורסם
תגידו שאתם מתים לדעת איך זה לעבור באמפר בפול גז...

:wink:

ניסיתי, בברלינגו (ז"ל) של העבודה

בכלל לא נעים!!! חשבתי שעוד שנייה האוטו הולך להתפרק... וזה היה באמפ גבוהה, לא מהאלה שלא מרגישים אותם.

חח ועוד קטע שקרה באיביזה שלי כשעליתי על באמפ ועפה לי חתיכה מהדשבורד :twisted:

בעיקרון אני דיי שומר על מכוניות של חברים, אבל כשזה מגיע לאוטו עבודה... :vamp:

פורסם

אני הבן אדם הכי חסר מזל שיש ובגלל זה אני בחיים לא ייסע בטירוף עם מכונית שהיא לא שלי.

כשהייתי בן 16 , בלי רישיון ועם קצת ניסיון , אז אמא שלי קיבלה רכב חלופי מהמוסך. אופל קורסה אוטומטית מסריחה. בקיצר , לא ידעתי מה זה אוטומט אז ביקשתי מאמא סיבוב קטן בחנייה. אחרי שעה שאני משכנע אותה , היא מסכימה. אני נכנס , שם ראשון-נוסע , מעביר לרוורס-נוסע , שם ראשון והאוטו לא זז... מכבה ומנסה להתניע ואין תגובה. בקיצר האוטו היה תקוע ככה יום שלם באמצע המגרש חנייה (כשברקע אני שומע "לא הייתי צריכה לתת לך" "לא היית מספיק עדין עם האוטו"). בסוף בא מכונאי , נתן מכה על הקופסא של הפיוזים והכל הסתדר.

לסיכום , מאז אני נוסע רגוע עם אוטו שהוא לא שלי ולא מתקרב לאוטומטיות.

...ותחשבו על זה :loco:

וואלאק אתה!!

פורסם

נוהג כאילו היה הרכב שלי

יש בבית 2 מכוניות ליסינג אשר טופלו ונשמרו באהבה כאילו היו פרטיות. אני לא רואה

שום לגיטימציה להרוס רכב השכרה/ליסינג/חברה בגלל שהוא לא שלי, או בגלל שכולם

"עושים את זה, אז בסדר"

גיא

פורסם

על רכבים של חברים אני לעולם לא אנהג חזק כמו על העגלה שלי..

אבל תן לי רכב שכור ליסינג או חברה...

טרור... :twisted::twisted::twisted:

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

שאלה טובה היא איך אתם מגיבים כשאר מישהו נוהג בפרעות על הרכב שלכם...

נסו אתם לתת לידידה לנהוג שתשיכח להעביר הילוך ותגיע לאזור הדימדומים(איזה כיף לה עושה דברים שאני לא מעיז לעשות לאוטו שלי :shock: )

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

מכירים את המושג "רכב של הקיבוץ"?

אם לא ,אז תחשבו עליו בתור רכב זנות אתה עושה איתו מה שאתה רוצה בלי חשבון

לוקחים את האוטו בשביל לעשות צלחות וכל מיני שטויות כאלה ,אבל כל זה היה

עד לאחרונה שנכנס לנו סדרן מעצבן שמקפיד על כל דבר (לפניו היה ממש בית זונות)

רכב שלי (כשיגיע החדש\ישן ) אני אשמור עליו מאוד, אותו דבר עם רכב של חבר או מכר

פורסם

לאמא שלי יש מזדה 323 מאלבר ולפי דעתי אף אותו בעולם לא נסע כמו שהאוטו הזה נסע.

אני נוסע איתו בשטחים קופץ איתו בבורות של השטחים אני מרגיש כמו נהג ראלי על האוטו הזה.

אם האוטו לא היה של החברה אלא של חבר או משהו כזה הייתי מתנהג אליו בדיוק כמו שאני מתנהג לאוטו שלי (גולף לא מזדה).

מחפש ראש מנוע של גולף GTI דור 3 או של פולו 16V!!

יש פתגם סיני עתיק: כשאין מה לומר תגיד יש פתגם שיני עתיק! ( זכויות שמורות ליפתח)!

פורסם

אם אני לוקח אותו שלא שייך לי אז אני שומר עליו יותר מאשר אני שומר על האוטו שלנו מהסיבה הפשוטה ! הוא בכלל לא לי אז למה לי להרוס אותו ולסכן אותו !?

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

כמובן שאם האוטו הוא לא שלך ואתה לא שילמת עבורו, אז פחות אכפת לך ממנו ואתה תנהג בו בצורה פראית יותר.

גם אני הייתי נוהג בצורה כזו, אבל לא צריך להגזים.

• תוכן חדש...