Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחיל לנסות לכתוב מאמרים בכללי, ובכלל בנושא הקארטינג וזה כתבה חדשה חלק א' שאני כתבתי אשמח לחוות דעת ואפילו ללייק!

"אני רוצה להתחיל דווקא עם אנגליה בירת המוטוריקה!

באנגליה הרמה של המוטוריקה היא מבין הכי גבוהות שיש היום בעולם, כמעט כל קטגוריה, אם זה קארטינג רכב או פורמולה נחשבת לרמה הכי גבוהה ומושכת נהגים מכל העולם.

כמובן שאנחנו נתמקד בקארטינג, יש המון קטגוריות שונות היום בקארטינג באנגליה תחת הפיקוח של ה CIK-FIA

(Championship Internationale de Karting (CIK)

(Federation Internationale de l’Automobile (FIA)

קיימות מגוון קטגוריות שכוללת את ה-KF1, KF2, KF3, KF4 שהמכנה המשותף להן הוא מנוע 2 פעימות 125 סמ"ק שבא עם קלאץ וסטרטר, ישנן עוד כמה קטגוריות למשל: KZ1, KZ2 וה SUPER ONE.

לא לדאוג זה נשמע מבולגן אבל מיד נסביר על כל אחד.

KF1 שנקראה בעבר בשם ' Formula A '

זהו הטופ של הקארטינג זה סוג של שלב אחרון לפני שעוברים למכוניות וכדי להשתתף בקטגוריה הזאת צריכים להיות בני 15+ ולסיים בקטגורית הKF2 בטופ 34 כדי להתקדם.

זוהי קטגוריה יקרה מאוד ועונה יכולה להסתכם בכ50,000 פאונד ויותר (300,000 ש"ח).

צמיגים ומנועים שונים לאימונים ולמירוצים גורמים לקטגוריה בעצם להיות הפורמולה 1 של הקארטינג.

בזמנו של לואיס המילטון שלקח את האליפות בשנת 2000 המנועים היו 2 פעימות 100CC עם קירור מים."

להמשך הכתבה תכנסו לפה ותעשו לייק!

http://www.mykart.net/article58

אגב מס' 278 זה אני בתמונה הראשונה :)

14 למאי

• תוכן חדש...