Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה נתחיל מזה שהמגבר הולך להרים 2 סטים של קומפוננטים קדימה ואחורה הרמקולים נדמה לי שזה

165V2 Focal

הספק שלהם 75 אר אמ אס האמת שאני לא בטוח בדגם קניתי אותם ממש מזמן (כחמש שנים) אני זוכר שזה היה וי 2 וסביב 80 אר אמ אס והדגם הזה עונה על מה שאני זוכר וגם נראה דומה להם אז סביר להניח שזה הדגם שלהם ...

ההתלבטות היא בין מגבר של

Harman Kardon CA470

מול

HIFONICS ZXI8006

אומנם היפוסוניק יותר חזק אבל אני חושב ש Harman Kardon גם יספיק לרמקולים האלה וגם יתן אייכות יותר גבוהה ..

אם יש המלצות למגברים אחרים אני אשמח התקציב עד 2500 (אם זה ממש משהו ששווה אז גם 3 קיי אבל זה ממש המקסימום הכיוון הוא להשקיע עד 2500 )

תודה מראש לעזורים , רמי

פורסם

אתה יכול למצוא הרבה מגברים טובים

יש סלסטרה הוא מאוד איכותי אבל קצת חלש - 90 RMS בערך

יש את הסאנדאון הוא נותן כמעט את אותה איכות אבל אתה לא תשים לב להבדל

והוא גם הרבה יותר חזק

ויש לך את הקיקר ZX650.4 שהוא מאוד חזק 4X130 ואפילו יותר

יש לי אחד כזה ואני מאוד נהנה ממנו הוא עולה בערך 2000 ש''ח אולי טיפה יותר.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

90W זה ממש לא חלש , מניסיון שלי עם 4-5 מגברים בהספק דומה.

סלסטרה FA475x אופציה טובה מאוד ובטח שחלש הוא לא.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

בתקציב הזה הייתי מחפש Genesis Series 3 4ch המגבר הזה + הפוקל = ממתק.

עדיפות שניה הוא הקיקר לא יודע איך ה-ZX אבל אני יודע שה-KX הישן פשוט מגבר חזק ומדהים ובשילוב אם הפוקל = שלמות, לא שמעתי עד היום כזה סאונד חי, עמוק פשוט אין מילים לתאר את החוויה צריך לשמוע, למרות שלפוקל שלך זה נראה לי יהיה קצת מוגזם המגבר הזה כי הוא חזק בצורה לא רגילה אני עובד איתו על רבע גיין ויש לי סט שאוהב אמון כוח.

עדיפות שלישית הוא החלסטה :-P מגבר בהיר, איכותי, ועוצמתי, אין ספק שהוא המגבר הטוב ביותר למחיר שלו.

פורסם

יוני

הZX והKX מבחינת ההגברה שקולים אחד לשני רק שבZX אין מאוורר עד כמה שזכור לי וגם הוסיפו מנגנון הדלקה וכיבוי שקטים.

אם יצא לך פעם להביא קיקר SX - אני בא לחיפה! :-P

רומן -

אתה מוכן להרחיב בנושא הזה שלמגברים של GENESIS אין באס? זו לא פעם ראשונה שאני שומע את זה וזה די מטריד ולא ברור מאיפה זה בא.

בבקשה תרחיב אם אתה יכול - אני שואל מתוך סקרנות נטו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי : תסתקל טוב על הבניה של מעגלים . ה4CH שונה מסדרות ST ו DUAL . ובדיקה הכי טובה תחבר לאותו סט את 4CH ו DUAL ואז הסקרנות שלך תעלם.

עריכה: לא לכל GENESIS אין באס רק ל4CH

פורסם

זה שטות לחבר שלי יש את 4 ערוצים על סט KR3 ויש לו באס באס, יום אחד שמעתי אצלו שהסאב לא היה מחובר בכלל אמרתי לו להוריד את הסאב מרוב שהיה באס, ולא היה לא בכלל סאב.

מה שכן שאני חושב, אין לגנסיס מספיק כוח לתת בהירות לאלמנטים והם גם מתחממים בצורה מטורפת, אבל הסאונד של המגבר הזה חבל על הזמן.

פורסם

לא יודע למה אני מתעצל ככה אבל יוני

יש לך במקרה קישור לנתונים טכניים של סדרת הST וסדרת הפרופייל לראות על איזה תחומי תדרים הם מצהירים?

זה נשמע לי מוזר מאוד למען האמת אבל כשזה מגיע מכמה חברי פורום שונים שהם חברה שיש להם הבנה - זה כבר מתחיל להרים גבה.

אני עד היום - לא שמעתי סט אפ אחד עם מגברים של ג'נסיס שלא אהבתי - מצטער, לא זוכר שקרה כזה דבר.

בדיוק כמו סטאפים עם מגברי DLS

שני מותגים שאין לי מושג איזה סוג של אבקה הם זרקו מתחת להיט-סינק אבל כנראה שהיא עושה קסמים. גובל בהזוי למען האמת.

עריכה - תהנו...

http://www.teamspb.co.uk/PAGES/GENESIS/IMAGES/SPECIFICATIONS.pdf

חברים - מצטער אבל זה נשמע לי תמוהה

סדרת הST מוצהרת על טווח תדרים של 20 הרץ עד 20 קילו הרץ - יש שם את כל הבאס שצריך.

הבעיה היא שההספק המוצהר נמדד במתח עבודה של 14.4 כאשר לרוב אנחנו עומדים על ממוצע של 13.8 ובסרק זה כבר 12.8 אז אנחנו מקבלים בפועל הרבה פחות.

אם כי הST ידועה כ50 אחוז אנדרייטד אבל עדיין נראה שמדובר בסדרה "חלשה" - להגברה אקטיבית כנראה שמדובר בתענוג של סדרה אבל פסיבית זה כבר יכול להתנגש עם מה שציינו כאן.

הייתי אומר שזה מעלה בי סימני שאלה מסויימים - סימני שאלה שאולי הייתי רוצה לבדוק לו הייתי יכול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות והמלצות , היתי שמח אם היתם ממליצים גם על חנות שאפשר לקנות ממנה את המגברים המדוברים כי אני אישית לא ראיתי אף פעם את המגברים האלה ואני מבקר פה ושם בחנויות אודיאו לרכב ... (את ההמלצות אנא לשלוח לפרטי שלא יצור בעיות מול ההנהלה כי לפי מה שהבנתי זה אסור מבחינת חוקי הפורום , תודה מראש )

בקשר ליד 2 , לא בא בחשבון בכלל היה נסיון מר בעבר , מזל שזה נקנה מחנות וזה קרה לפני ה14 יום אז המגבר פשוט הוחזר לחנות ...

קיקר , לא אוהב את החברה אולי תגידו משהו פסיכולוגי לא יודע פעם שמתי סאב שלהם והצליל פשוט היה לא מדויק וברח מהאוטו לא אהבתי מאז אני פוסל אותם (אני יודע שאולי אני עושה טעות בזה שאני שופט רק לפי המקרה הנל אבל בכל מקרה כאשר יש אלטרנטיבה אחרת אני מעדיף אותה)

תודה מראש , רמי .

פורסם

זה שאתה לא אוהב את הרמקולים של קיקר, זה לא אומר שהמגברים לא ברמה גבוהה.

מה שגם בנוסף לכך, כמו שראיתי את רוצה איכות, ואין מה להגיד בקשר לזה שסאבוופרים של קיקר עושים רעש, מהדגמים הראשונים ועד הדגמים הגדולים יותר, הם די נועדו לזה

פורסם

קודם כל לכל חברה יש כמה סדרות

יש את הסידרה הכי פשוטה שזה כנראה מה ששמעת

וגם זה מאוד חשוב איך כיוונו את המערכת!

יכול להיות שבעל הרכב אוהב דווקא את המצב הקיים ואם תשנה לו את הכיוונים הוא לא יתחבר לצליל

פורסם

תראה אני לא ממש רוצה להכנס לזה יותר מידי כי זה פשוט לא הנושא של האשקול אבל בוא נספר על קצה המזלג , רציתי להחליף את הסאב שהיה לי , הוא היה משומש וקניתי אותו ממש בזול גם בגלל תקציב דל מאוד וגם בגלל חוסר ידע מה עדיף לקחת , בגלל שאני מכיר את בעלים של חנות מסויימת הוא איפשר לי לשמוע את כל הסאב שהיו לו ובחנות מכל המתקינים קיבלתי המלצה על הקיקר אמרתי נשמע אותו שמו לי אותו באוטו והתחילו לכוון סטאפ ראשון נכשל כי הבאס לא היה מורגש בגלל הוא ברח החוצה בסטאפ השני היה באס שלא ברח אבל הוא היה עמום מידי ולא מדוייק ושם כבר אמרתי אנחנו מבזבזים זמן , אחרי שבוע קניתי את הסאב שלי של ALPINE שבא עם מגבר מונובלוק ותיבה הכל מקורי ככה יצא המחברה כחבילה אחת והוא ישאר אצלי כל עוד הוא עובד אני מת על הצליל שלו .. את האמת שמעתי פעם את הקומפוננט שלהם והם נשמעו לא רע אבל מאז הסאב אני אמרתי לעצמי שכנראה הקיקר הוא לא בשבילי אני אוהב אייכות ולא הספק ...

וכן זה נכון שמה שטוב לאחד לא חייב שיהיה טוב לשני זה כמו באוכל עניין של טעם וכל אחד עם האוזן שלו , אני אוהב שהסאונד חיי ומדוייק עם לא מעט טראבל , אני לא אוהב שהסאב חוסם את שאר הרמקולים .

פורסם

רמקולים ומגברים זה דברים שונים לגמרי.

תשמע את המגבר שלהם אצלי או אצל מישהוא שכיוון את המערכת בצורה טובה.

הם הצליחו לשלב איכות עם המון עוצמה במחיר קטן יחסית.

• תוכן חדש...