Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מטופל במוסך מורשה של מזדה 3 ("שילובים", בחולון) והיום מסרתי את הרכב לטיפול 90,000.

בנוסף ל 860 שקל מחיר הטיפול נאמר לי שיש להחליף מסנן אויר, בעלות של 230 שקל.

זה נראה לי סכום מופרך, אבל אני לא יודע כלום בנושא. אתם יכולים לאשש\להפריך\להצדיק את המחיר הזה?

פורסם

בד"כ הם מחזיקים במוסכי היבואן גם מסנני אויר חליפיים טובים , ברמת מחיר 120-150 ש"ח .

כדאי לשאול ולברר עם הבוחן הטכני של המוסך .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הסיפור הזה זכור לי היטב מהימים שהיתה לנו לנטיס. בזמנו מחיר הפילטר במוסך מורשה תמיד היה סביב ה 200 שח ותמיד סרבתי שיחליפו, העדפתי להתקין לבד חליפי במחיר של 30-40 שח. לאורך שנים לא היו שום בעיות במנוע כולל בשלב המכירה. מניח שיהיו תגובות בהקשר להתקנת מסנן חליפי מסיבות שנות כמו שהוא לא איכותי וחלקיקים יכולים להגיע למנוע ולגרום נזקים . עד היום לא שמעתי ממקור ראשון על נזקים ישירים במנוע בגלל מסנן חליפי, מצד שני אם יש למישהו סיפור מבוסס זה בטוח יעניין רבים.

פורסם

מסנן אויר:

צא וחשוב-מה בעצם היא פעולת מסנן האויר מבחינה מעשית.

עכשיו- ברור שתוכל לקנות ל ב ד תחליפי ולשים אותו במקום המקורי.

פורסם

ככל הנראה מדובר במסנן אוויר למזגן שעלותן די גבוהה

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם
ככל הנראה מדובר במסנן אוויר למזגן שעלותן די גבוהה

לא בטוח. גם אלו זולים מאוד ומחירם נע בין 50-100 שח

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

אייל, אתה טועה יש רכבים של VAG שפילטר אוויר שלהם גם מאוד יקר ונמכר סביב ה250-300 ש"ח לתחליפי תואם מקורי של MANN(ואני מדבר מניסיון, בסוף קניתי אחד אחר של AC DELCO).

קובי

פורסם
אם הוא לא מאוד מלוכלך אפשר לנקות בעזרת לחץ אוויר ולהחזיר

בדרך כלל מסנני אוויר רגילים(לא אינבוקס)אין טעם לנקות עם לחץ אוויר בגלל שהם עשוים מקרטון זה לא באמת מנקה אותם

אני קונה תחליפי ומחליף כל חוד וחצי בערך

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

פורסם

תודה לכולם.

לצערי ראיתי את התשובות כאן מאוחר מדי וזה עלה לי ביוקר, אבל להבא אני אדע.

כמה מסובך זה להחליף מסנן לבד?

• תוכן חדש...