Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה זמן לא הייתי פה,

אז ככה אני עם אוטו חדש התקנה חדשה אצל יוסי [למרות שהותקנה כבר לפני 3 חודשים]

עם הזמן כיוונתי כבר הכל , הכל נשמע מושלם , מותקן אצלי TEMPO קומפוננט קדמי סאב kicker comp 12 , ומגבר JBL 75.4

הכל מצויין בשבילי אני שומע יותר טוב מכל ציפייה שהיית לי , אפילו יוסי בהתקנה קצת התלהב מהסאונד שהיה

מהסט הזה בגלל שהאוטו קטן הכל נשמע הרבה יותר טוב [ סוזוקי אלטו ]

בכל אופן , הבעיה היחידה שלי זה שהמראה באוטו רועדת לי בבאסים ולא שהיא רועדת ורק זזה שזה בסדר , אלא היא גם עושה רעש של בזזזזזזזזז מחרפן , זה קורה רק בווליום גבוהה, מכיוון שראיתי לא פעם פה רעיונות יצירתיים אשמח לעזרה !

תודה

פורסם

מדובר במראה המקורית או שהתקנת מראה פנורמית על גבי המראה המקורית?

תן קצת יותר פרטים...

אתה יכול לזהות מאיזה חלק במראה מגיע הזמזום?

אולי תמונה מצידה הקדמי וצידה האחורי של המראה (צלם מחוץ לרכב אם צריך) יוכלו לעזור.

בנוסף לכך - יש לך כתובת יוצאת מן הכלל לפתרונות מעשיים ולא קונבנציונליים - יוסי...

ואיך הצלחת להכניס סאב 12 לתוך אלטו? - אה כן, יוסי... כנראה שהוא גם היה מצליח להתקין לך פיל בתוך האלטו וכשהיית נכנס עדיין זה היה מרגיש לך כאילו שהפיל הזה היה בתוך הרכב כשהוא יצא מהמפעל :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הייתה לי אותה בעיה בסוויפט, פרק את המראה על ידי סיבוב של כל המראה ביחד עם הזרועה ימינה, יש שם בורג שתופס את המראה פרק אותו שים שייבה וסגור חזרה.

אצלי הרעשים נעלמו

פורסם

תריץ חיפוש תחת הערך "יוסי" .. תקבל את התשובה המלאה מי זה ה"יוסי הזה".

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

במקום לשאול אותנו יכלת פשוט ללכת ליוסי ולשאול אותו אם הוא יכול למצוא לך פיתרון לבעיה.

הרי עם הניסיון שלו הוא בטח מבין יותר מאיתנו.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
מי זה היוסי הזה..?

או שתפנה אלי בהודעה פרטית ואני אתן לך את כל המידע שאתה צריך לדעת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סליחה על הדיליי..

מדובר על המראה המקורית , מחר אני ינסה לשחק קצת איתה ולצלם , אני יפנה גם ליוסי .

אני מבין שבסה"כ זה לא תוצאה טבעית של סאב? ויש סיכוי לפתור את זה?

תודה לכולם

פורסם

יכול להיות שהסאב גרם לבורג של המראה להתרופף קצת - יתכן מאוד. אבל זה גם יכול להיות התרחבות של הפלסטיק מהשמש.

אמור להיות שם באמת בורג שתופס את המפרק שהמראה יושבת עליו - תנסה פשוט לחזק את הבורג הזה - ככה זה ברוב המכוניות, אין לי מושג אם עשו משהו אחר בפיקנטו.

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב אז אחרי בדיקה מעמיקה בכלל גיליתי שזה לא המראה , כן כן מטומטם

זה החיישן רוורס הם תלו אותו למעלה וכאילו כל פעם שיש באס הוא פוגע בתקרה ויוצר רעש,טיפה נייר שלא רואים אפילו שהוא שם

והכל יציב ושומעים חבל על הזמן , אשכרה להתלהב מהמערכת מחדש =].

תודה לכולם.

פורסם

זה קורה הרבה מאוד פעמים בהרבה רכבים ובהרבה מערכות - שמקור הרעש מאוד מטעה ובכלל לא מגיע מאיפה שאתה חושב שהוא מגיע.

לפעמים מקור רעש אחד מייצר רעשים בכמה מקומות שונים ברכב בבת אחת.

נהדר וטוב לשמוע - תהנה :)

אפרופו - הכותרת היא מראה רועדת מבאס - זה תקין לחלוטין - כל עוד היא לא נופלת או יוצאת מהכוון שלה...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...