Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה גבר!

מה לגבי אחוריים - להחליף את הרמקולים בדלתות או לעשות חיתוך ולהתקין מאחורה?

על איזה סאב אתה ממליץ? והאם המגבר יכול לדחוף אותו?

מה סדר גודל של המחיר עבור כל זה?

פורסם

טמפו עולה 500+-

מגבר JBL GTO1004 חדש עולה 1000+-

רמקולים אחורים תשאיר בנתיים אבל תגביר אותם דרך הרדיו דיסק

סאב הייתי ממליץ לך על KICKER CVR 12, תלוי איזה מערכת אתה מעדיף עם זה לSPL אז תיבה פתוחה ואתה רוצה יותר איכות שמע מאשר באסים אז תיבה סגורה. הרכיבים שאמרתי לך פה הם לא הכי יקרים אולי מישהו פה ימליץ לך על משהו יותר טוב וטיפה יותר יקר, וכמובן הכי חשוב זה התקנה איכותית עם חיווט טוב (לא של BOSS או משהו כזה).

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

עדיף לך, גם משום שהאוטו לא הכי גדול וגם לדעתי משום שהאוטו חדש כמו שאתה אומר, לא לעשות חיתוכים על המגש. אם בהמשך יהיה חסר לך עוד קצת עוצמה מהרמקולים, תחברכ 6/9. מה שכן לאחר זמן מה שאתה תיהיה עם המערכת, אתה תיהיה מה חסר לך ומה לא.

כמו שאמרתי, לדעתי לא שווה לך לעשות חיתוך משום שהאוטו חדש, אנשים יעדיפו לקנות רכב שלם ולא רכב שמגיע עם חורים.

נ.ב, משהו כמו 70% מהמערכות היום מורכבות מסט קומפוננט קדמי וסאבוופר, ללא רמקולים אחוריים

פורסם

נתחיל מזה שהציוד לא רע אבל במחיר הזה יש ציוד הרבה יותר טוב

אם נשערך את הציוד

אז הסאב עולה 600 שח עם תיבה

ה6X9 באזור 400 שח

והמגבר 700 שח

המנחת 200

-----------------

1900 שח והייתי עוד אופטימי עם המחירים ניתן גם להשיג בפחות

אם הוא לוקח לך 1000 שח על התקנת הציוד הזה זו צריכה להיות התקנה סופר מוקפדת

ומשום מה יש לי הרגשה שאתה לא הולך לקבל אחת כזו.

התקנה מושקעת בסיסית תהיה אחת עם כבל פלוס מינוס בעובי 4 גייג עם החלפה של

חיווט הרמקולים לעובי 2.5 ממ עם פלטת מגברים שמותקנת כראוי עם חיווט מוסלק.

ועם RCA בסיסי מבית טוב.

הצעה שלי:

המנחת והסאב בסדר

את המגבר ואת ה-6X9 הייתי משנה ,ושווה לך להשקיע יותר כי אם לא

אני כמעט בטוח שלא תיהיה מרוצה מהתוצאה ויום לאחר מכן תחזור לפורום לשאול מה עושים

את המגבר הייתי משנה לJBL GTO1004 ובמקום 6X9 הייתי משנה לקומפוננט מורל דוטק אוביישן

נכון זו הצעה יקרה יותר באזור 800-900 שח ,אבל זו הצעה איכותית בהרבה ממה שהוצע לך

וחבל לזרוק את הכסף שלך על מוצרים שבסופו של דבר תהיה מאוכזב מהם.

פורסם

תודה רבה לכולם!

נראה לי שאני ילך באמת על קומפוננט של מורל (הדגם שרשום שם)

ומגבר JBL GTO1004.

לגבי חיתוך מאחורה אז אני כנראה ירד מזה.

המלצה אולי לסאב יותר טוב? (אני יבדוק לגבי מה שהוצא לי למעלה).

הכיוון הוא לסאונד איכותי, לא לפוצץ את האוטו...

פורסם

אם האפשרות שלך היא רק החלפה ולא החזרה של הכסף, צריך לדעת במה אתה יכול להחליף (כלומר, מה יש לו במלאי).

סתם לזרוק לך שמות של מוצרים יכול להיות לא רלוונטי.

מתחדשת*

פורסם

pca כן יש דבר כזה חח ברוסית זה ז**ן

בדיוק אתמול עשיתי התקנה לחבר שהיה לו מגבר כזה וערוץ אחד שלו מת

בקיצור במחיר דיי דומה למה שאתה אומר אותו חבר קיבל מוראל דוטק 6 קיקאר ZX650.4 וסאב JBL +תיבה

סתם כדי שתבין כמה המחיר שקיבל מטורף

פורסם

במוצ"ש אני יסע להחליף..

אז אתה אומר ללכת על סאב JBL איזה דגם מתאים לרכב?

לפי מה שהמליצו לי פה אני ילך על:

מגבר: JBL GTO1004

קומפוננט: ‏6.5 ‏אינטש Dotech Ovation 6 Morel

מה שנאשר זה דגם של סאב (ועדיף שיתאים למגבר אם צריך מנחת או דברים כאלה לרשום)

פורסם

רק בשביל לחבר אותך למציאות קצת, המון דברים שממליצים עליהם כאן בפורום לא קיימים ברוב החנויות (לדוגמא סביר להניח שלחנות שרכשת ממנה לא יהיה JBL1004). מצד שני יש המון ציוד נהדר שלא מדברים עליו כל יום בפורום.

בקיצור, תיסע לחנות ותראה מה הוא מציע ובאיזה מחיר. ותחזור לכאן. תתייעץ ואז תקנה.

הבנת? קודם להתייעץ אחר כך לסגור.

פורסם

אם אודיו קינג אומר שהסאב שלך בסדר. אני הייתי נשאר איתו, למרות שאני לא מכיר אותו אני מכיר את ההודעות של אודיו קינג ודי קשה לרצות אותו, ככה שאם הוא נותן לך אישור וכבר יש לך את זה - אז יאללה.

פורסם

אתה מבקש המלצה בלתי אפשרית , זה כמו לשאול איזה רכב ניתן לקנות בלי לנהוג בוא ובלי להרגיש אותו .

לדעתי תוותר על כל הבמה האחורית לא 6*9 ולא להשאיר את הרמקולים האחוריים מחוברים לרדיו דיסק המקורית

דוטק אוביישן אחלה רמקול .

מנחת אתה תהיה חייב לשים במידה ולא תרצה להחחליף את המערכת המקורית באחת אחרת .

המגבר של JBL אחלה מגבר ויגביר את הדוטק כמו שצריך . סאב זה עיינין של טעם אתה לא תוכל לחבר את הקיקר ה CVR על המגבר הנ"ל בשל שזה סאב מאוד חזק של 400 RMS ומגיע עם שני סלילים . את הסאב תשאיר לסוף אחרי שתתקין הכל, תחבר כמה סאבים מהמלאי שקיים בחנות אצלו ואז תבחר לפי שמע אוזניך .המחיר הוא מאוד יקר!

דוקט עמורים לעלות 800-900 שקל .

מגבר של ה JBL או מגבר באותה הרמה עמור לעלות סביב 900-1200 תלוי שוב באיזה מגבר תבחר בסופו של דבר .

במקסימום הגענו ל 2100 זאת אומר שנשאר לך עוד 800 שקל לסאב . אתה לא חייב לנצל את מלוא הכסף יכול להיות שתשמע סאבים יותר זולים שתואהב אותם יותר . בסופו של דבר אתה זה שנוסע באוטו ולא חברי הפורם .

כמו כן כל המערכת גם אם היא עולה 1000000 ש"ח לא שווה כלום אם ההתקנה לקויה ולא ברמה גבוהה .

תבקש ממנו במידה והוא המתקין להשאיר את הסאב לסוף כמו שציינתי , לפי שהוא מתחיל את ההתקנה תסתכל ותקרא בפורם כיצד עמורה להראות התקנה וכיצד אמורים להיות כל החלקים מחוברים ותעקוב אחרי זה אפילו תדפיס תמונות וכו'.

ובסוף כבר תבחר לעצמך סאב .

בהצלחה תעדכן אותנו .

והכי טוב זה שתרשום לנו איזה מגברים ואיזה רמקולים וכו' קיימים אצלו בחנות לפני שאתה רוכש משהו לפי " המלצתו" של בעל המקום .

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

• תוכן חדש...