Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה ל5.25

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כרגע מותקן אצלי דוטק 5.25, בשבילי הוא חלש, המיד שלו לא מורגש בווליום גבוה בגלל הטוויטרים שפשוט קורעים

את האוזן. האם זה אצל כולם שהטוויטרים מתחילים לצרום בווליום גבוה?(טריבל נמצא על 4- במכשיר ובסט db3-(!!))

האם יש המלצות אחרות חוץ? הטווח הוא עד 1500 בלי יד שנייה אלא אם כן זה מאוד מיוחד.

שאר מרכיבי המערכת:

קלריון 775

סרווין ווגה 12'

TRU S44

על בנייה אני לא בונה כרגע.

אבל אם כבר, מישהו יכול להמליץ על מקומות בבאר שבע שעוסקים בזה?

אני מעוניין לדעת בערך מה טווח המחירים בעסק הזה.

תודה מראש.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

היו לא מעט שרשורים בנושא של טויטרים צורמים.

בהתחלה תנסה להסיט אותם מכיוון האוזניים לכיוון המראה המרכזית, או אחד לשני.

אם זה לא עוזר, תבדוק אם הצרימה לא מגיעה מהמידים במקרה.

מתחדשת*

פורסם

בדוק היטב את ההתקנה ואת הכיוונים:

וודא שהמידבאסים מחוברים כיאה למקום שלהם ושהטוויטרים בזווית סימטרית, לא עליך לגמרי אלא לנקודה כלשהי בין הנוסע האמצעי במושב האחורי לבין מרכז הדש. ככל שהטוויטר יהיה באוף אקסיס, ההיענות שלו תרד ביחס למידבאס וזה אמור להישמע פחות צורם.

וודא שהפאזות של האלמנטים נכונה ולא הפוכה- פאזה הפוכה מבטלת חלק ניכר מתפקוד המידבאסים מה שגורם לטוויטר להשתלט מאוד על הסאונד.

וודא שאין לך שום כיוונים בר"ד שמשפיעים לרעה על התפקוד- גיינים (בר"ד הזה אתה יכול לשלוט על גיינים של כל אלמנט), איקולייזר פרמטרי (שהוא זוועה בקלריון) ועוד כיוונים אשר עלולים להשפיע.

וודא שאין חיתוכים כפולים הן מהמגבר והן מהר"ד.

יש לך ר"ד שתומך בהגברה אקטיבית- נסה לעבוד אקטיבי, דרך הקרוס הפנימי של הר"ד, ותראה אם קיבלת את השיפור שרצית, אם כן- תביא מונו לסאב ותישאר בתצורת ההגברה האקטיבית.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני גם יש לי דוטק אבל 6.5" ולאחר בידוד הדלתות הקדמיות הם נותנים היענות טובה יותר, יותר בס והמיד גם נשמע קצת יותר טוב, אבל עדיין אין מנע ואין לאן לברוח ואני כנראה אביא מגבר קטן לטוויטרים. בנוסף, אמליץ לך לנסות להחליף קבל בקרוס המקורי, ואם החלטת להישאר פסיבי מלא, אז ראה את השרשור של אדי לגבי Lpad. זה הדבר הראשון שרציתי לעשות, אבל הגיעה אליי שמועה שיש מגבר קטן ומצוין עם קרוס מובנה -מתאים בול למה שהייתי צריך- לכן, החלטתי לבדוק את האפשרות של זה לפני שאני מתחיל עם בניית קרוסים מובני Lpad.

הרבה אנשים יסכימו איתי שהקרוסים של מוראל שווים לתחת, לצערי החברה משום מה מסרסת את האלמנטים המצוינים שלה עם קרוסים זוועתיים ואני מאמין שעם רכיבים נורמליים בקרוס אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר, מבלי לרוץ להגברה אקטיבית.

תבדוק תחליפים זולים ומומלצים וכמובן בדוקים אלו, לפני שאתה משתגע עם מגבר חדש והתקנתו וכל מה שבא מסביב.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

כדי לעבור לאקטיבי צריך פשוט לנתק את הרמקולים מהקרוס ולחבר ישירות למגבר?

את הטוויטרים להשאיר מחוברים לקרוס?

השרשור שהבאת נשמע מעניין ואני לומד עכשיו אלקטרוניקה וחשמל אבל בנתיים קצת קשה לי להבין איך הכל בדיוק מתקשר למוזיקה מכיוון שאני לא יודע איזה נקודות צריך לחתוך, איך כל תדר נשמע.

אני מקווה שאני יוכל להגיע למפגש ביום שבת במרכז ושאולי אנשים שיש להם רקע בעסק הזה יוכלו להושיט לי יד בעיניין הזה.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

• תוכן חדש...