Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בניגוד למה שניכתב יש גם בארץ אומנים בעלי מיקצוע מעולים ברמה בין לאומית אשר מבצעים פרויקטים ברמה בין לאומית.

דוגמא אחת שאני רוצה לציין אומן בתחום המתכת פחחות וכל מה שקשור . כדי שתאמינו אני מצרף תמונות מפרויקט מסוים:

שיחזור רכב מהיסוד ללא דוגמא לפי תמונה בעבודת יד ,סבלנות ואומץ והתוצאה כפי שתיראו בתמונות מהממת.

נ.ב אני חוזר ומדגיש כל החלקים יוצרו בעבודת יד בארץ מחתיכת פח שטוחה ,לא נירכשו בחול ולא בשום מקום אחר.

הכל טוב ויפה,מלאכה אדירה,אך מה שלא מובן פה זה שהשלדה עשויה מעץ וכידוע העץ משנה את צורתו ונפחו בשינוי מזג אוויר בין חום לקור,ומה שגורם לעיוות שלדה והפחים של הרכב.אני יודע שמורגן מיצרת בשיטת הזו,משהו מוכן להסביר למה אם בכלל אין עיוותים או שינויים בשלדה?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:) העץ הוא רק לעיצוב הפח לאחר שיסימו לעצב יפרקו אותו ,פעם כדי לבנות רכב היית צריך להיות כישרון "על" בכל הקשור ,לנגרות ,עיצוב מתכת ,ריתוך וטעם מפותח בעיצוב ,מעט מאוד אנשים מגיעים לרמה הזו .

העץ גם ברכב הנ"ל לא יהיה חלק אינטגרלי מהשילדה (אני מקווה :twisted:) .

הקושי בבניית העתק מדוייק של הרכב ,במיוחד בארץ הוא זה שאין מידות ואין שירטוטים ,הבנייה מתבצעת לפי העין ואם צדקתי וזה אכן העתק של BUGATTI כנראה בעל המלאכה לא ראה כזאת במציאות והבנייה היא לפי תמונות .

בגלל זה מסקרן אותי מה תיהיה התוצאה וכמה זה יהיה קרוב למקור ,אני די מפקפק ביכולת שלו ליצור העתק מדוייק ,אבל מי יודע ,אולי :-P

פורסם
:) העץ הוא רק לעיצוב הפח לאחר שיסימו לעצב יפרקו אותו ,פעם כדי לבנות רכב היית צריך להיות כישרון "על" בכל הקשור ,לנגרות ,עיצוב מתכת ,ריתוך וטעם מפותח בעיצוב ,מעט מאוד אנשים מגיעים לרמה הזו .

העץ גם ברכב הנ"ל לא יהיה חלק אינטגרלי מהשילדה (אני מקווה :twisted:) .

הקושי בבניית העתק מדוייק של הרכב ,במיוחד בארץ הוא זה שאין מידות ואין שירטוטים ,הבנייה מתבצעת לפי העין ואם צדקתי וזה אכן העתק של BUGATTI כנראה בעל המלאכה לא ראה כזאת במציאות והבנייה היא לפי תמונות .

בגלל זה מסקרן אותי מה תיהיה התוצאה וכמה זה יהיה קרוב למקור ,אני די מפקפק ביכולת שלו ליצור העתק מדוייק ,אבל מי יודע ,אולי :-P

ואחרי שיסימו את הרכב,הוא יכול לעלות חוקית לכביש או מה?שמיועד רק לפסל בסלון?

פורסם

העץ ועוד איך נשאר... המכוניות בשנים הללו נבנו בצורה הזו - כמו כירכרות . העץ הוא מסוג "אשה "עץ קשה שאינו נוטה להיות גמיש במיוחד.

אודי.

פורסם
עפ''י הוותק שלך בפורום אני מניח שראית כבר מספר מכוניות ששופצו בארץ לרמה הגבוהה ביותר .... נכון שאין בארץ הרבה אנשים, שעוסקים ברסטורציה אבל הבעיה היא שיש עוד פחות בעלי מכוניות שמוכנים להשקיע בפרוייקט שפוץ את מה שנדרש . מידי פעם בתחרות גלאי השנתית או במפגשים אחרים מופעים רכבים ברמה גבוהה ביותר. דוגמא אחת או שתיים .... פרוייקטים שהייתי מעורב בהם :

אודי.

הכל טוב ויפה,אפילו הראתי לקולגה שלי בגרמניה את התמונות בהתרשמות

אבל הוא ישר הצביע על מרכב הרכב שלתלוי בצורה חאפרית , הוא ציין (מהנדס במקצועו ובעל רכבים קלאסיים ברמה של קונקורס) שאסור להרים רכבים כך במיוחד לא רכבים ישנים קלאסים, שזה פותח הנקודות ריתוך ומחליש את הנקודות קריסה.

גהנום ירוק.

פורסם
הכל טוב ויפה,אפילו הראתי לקולגה שלי בגרמניה את התמונות בהתרשמות

אבל הוא ישר הצביע על מרכב הרכב שלתלוי בצורה חאפרית , הוא ציין (מהנדס במקצועו ובעל רכבים קלאסיים ברמה של קונקורס) שאסור להרים רכבים כך במיוחד לא רכבים ישנים קלאסים, שזה פותח הנקודות ריתוך ומחליש את הנקודות קריסה.

בשפה לא "ברמה":

תגיד לא נמאס לך?

אלעד

פורסם

אם בצביעה עסקינן,

מישהו יכול להמליץ על צבעי מקצועי ברמה גבוהה (עם תנור) ?

מדובר על טמבון, ספוילר וחצאיות צד ( פלסטיק ABS כמובן , לא פיברגלס )

השאיפה שלי זה צביעה מושלמת בלתי ניתנת לזיהוי שתהיה בצבע המדיוק של הרכב.

(כחול מטאלי)

כולל הרכבה והדבקה עם סיליקון או מה שצריך.

נכון, זה לא רכב אספנות ובטח לא קשור לאמנות בשום צורה - מצטער שאני מדרדר אתכם ל"שטויות של ילדים"..

אבל בכל זאת יש פה כמה אנשים עם נסיון שבטח יכולים להמליץ.

תודה!

(אפשר גם בפרטי)

• תוכן חדש...