Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. לאחרונה התחדשתי בסיאט איביזה ספורט קופה 1.4 שנת 2007.

הרכב עבר 70,000 ואני בשבוע הקרוב מכניס את רכב למוסך ליישור קו.

אך לפני אשמח לדעת כמה דברים:

1.באיביזה ישנו צג דיגיטלי הממוקם במרכז לוח המחוגים. הצג אינו מציג דבר .יש שימוש לצג המרובע המלבני הזה?אם כן מה הוא אמור להציג?

2. הגלגלים שבאיביזה בעלי חישוקי 16" או במידת גלגל מלאה 205/45/16

לחץ האוויר המקסימלי המופיע על הצמיג הקדמי הינו 44 ואילו באחורי 51 האם אלו הם לחצי האוויר שעליי למלא ברכב?(ספר הוראות יצרן לא נמצא ברשותי) או שיש כאן מישהו בעל אותו רכב ויכול להגיד לי מה מומלץ למלא?

3.הרכב בצבע שחור. נקודות לבנות מופיעות לי בחלקים מכובדים של הרכב והשחור אינו נותן הרגשת צבע מלא. האם יש אפשרות להסיר את הנקודות עם חומר כזה או אחר?

4.איזה שמן מומלץ למנוע בנזין 1.4 ידני? 10/40?20/50? איזה חברות שמנים מומלצות?

בתודה,שי.

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

• ספונסר פורום
פורסם

2. הלחץ שמופיע על הצמיג הוא הלחץ המקסימלי המותר ולא הלחץ המומלץ. חפש את ספר הרכב או צור קשר עם היבואן.

3. תמונה שווה יותר מאלף מילים, אולי אם תעלה תמונה נוכל לעזור לך. בכל מקרה, בעל מקצוע שמתמחה בדיטיילינג וחידוש צבע בוודאי יוכל לעזור לך. ראה למשל כאן.

4. בטח שלא 20/50. בכל מקרה אם אתה נכנס למוסך סביר להניח ששם ימכרו לך שמן ספצפי איתו הם עובדים אז השאלה קצת מיותרת לדעתי.

פורסם

תודה על העזרה, יש מישהו נוסף כאן בעל סיאט איביזה לגבי המסך הדיגיטלי?

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם

לחץ אוויר לצמיגים, מופיע על הדופן של הדלת נהג לרוב.

על הצמיג עצמו כתוב לך עד כמה PSI יש למלא אותו, על הקדמי כתוב 44 ועל האחורי כתוב 50?

אז אני מניח שהצמיגים אינם זהים, בדוק שהם מתאימים לרכבך.

השמן לרכב הוא לדעתי 5W40 סינטטי מלא.

בטח שלא 20W50, לאיזה מוסך אתה נכנס? סביר להניח שהם ישימו לך 10W40 מהסיבה שרוב המוסכים עובדים עם השמן הזה כי הוא זול יותר מה5W40.

קובי

• תוכן חדש...