Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש את הקיה פיקנטו, אני גם איש קבע אז יש לנו את המבצעים של "חבר".

ההתלבטות היא כזאת: האם לחכות בערך ל-1.6 שמה יהיה מבצע של חבר או לקנות כבר עכשיו ואולי אני "אפסיד" את המבצע של חבר.

אני מבין שצריך לשלם כנס במקרה של ביטול הזמנה כך שאני מתלבט.

מה אתם מציעים לי? לאור העובדה שאני מבין שצריך לחכות הרבה זמן לאספקת הרכב ואם אני אתעכב זה בכלל יעכב אותי.

תודה

פורסם

השאלה היא אחרת:

האם יש בידך מידע מהימן שאכן קיה ישראל תעשה מבצע משותף עם "חבר" או שזה סתם לחכות ולראות "אם" ?

גם אבי חבר ב"חבר" לכן אני שואל גם מתוך עניין אישי (אח שלי הביע עניין בפיקנטו)

פורסם
שלום,

אני מעוניין לרכוש את הקיה פיקנטו, אני גם איש קבע אז יש לנו את המבצעים של "חבר".

ההתלבטות היא כזאת: האם לחכות בערך ל-1.6 שמה יהיה מבצע של חבר או לקנות כבר עכשיו ואולי אני "אפסיד" את המבצע של חבר.

אני מבין שצריך לשלם כנס במקרה של ביטול הזמנה כך שאני מתלבט.

מה אתם מציעים לי? לאור העובדה שאני מבין שצריך לחכות הרבה זמן לאספקת הרכב ואם אני אתעכב זה בכלל יעכב אותי.

תודה

היי,

אני הייתי ממליץ לך להזמין ולשריין את עצמך ברשימת ההמתנה לרכב, בכל אופן אין קנס, ואת המקדמה תקבל בחזרה (מאומת 6 פעמים עם הסוכן בב"ש).

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

לגבי המבצע - לא, אין לי שום מידע אם אכן יהיה מבצע אני פשוט מחכה "אם" יהיה.

אני חושב שפשוט אשריין לי רכב וזהו, בוודאות אין קנס? גם אם זה אחרי שבועיים?

פורסם

אם אתה לחוץ על הרכב אז תזמין עכשיו.

הרי ברור לך שבמוקדם או במאוחר (לפי דעתי בחצי שנה הקרובה) יהיה שוב מבצע "חבר" עם קאיה.

בעיקרון גם כלקוח פרטי לא מומלץ לרכוש רכב בדיוק כשהוא מגיע לארץ מכיוון שעקב הביקוש היבואן "עם האף למעלה" ולא נותן הרבה הטבות והנחות. אם תחכה חצי שנה עד שנה רוב הסיכויים שיהיו כבר רכבים במלאי וגם יתנו הנחות/הטבות כי הביקוש ירד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בוודאות אין קנס.

redroze לחכות חצי שנה לרכב?? בשביל מבצע... כמה כבר הנחה תהיה 2000-3000 ש"ח , הוא יבזבז יותר על מוניות :)

(זה בכל אופן מה שקורה איתי בגלל זמן ההמתנה לפיקנטו)

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

גם אם יהיה מבצע של חבר וקיה סביר להניח שהוא לא יכלול את הפיקנטו,הרכב נמכר כמו לחמניות ואין הקצאות של היצרן,מה שמוכרים פה בחודש באירופה מוכרים ביום ולא צריך להיות חכם כדי להבין שאנחנו לא כל כך נחשבים מבחינת הקצאות ונראה לי שככל שתחקו יותר ככה זמן ההמתנה לרכב יתארך ובהרבה.

:fadein:
פורסם

מבצע חבר של קיה היה בחודש פברואר אם אני לא טועה כיוון שאבא שלי קנה דרך חבר של הקיה סיד סטיישן ככה שסביר להניח שלא יהיה עוד מבצע קיה בחודשים הקרובים. בכל אופן אני מאמין שעד המבצע הבא של קיה, העניין ירגע קצת.

גם האלטו נחטפה כמו לחמניות ועדיין הוצעה במבצעים למועדונים שונים אפילו שהיו זמני המתנה ארוכים אז לא הייתי ממהר להגיד שפיקנטו לא תופיע במבצע הבא

פורסם

מאוד יכול להיות שבמבצע חבר הקרוב תוכל לקנות רכב קטן אחר במחיר של הפיקנטו (או לפחות קרוב מאוד).

אם אתה מדבר על לחכות ל-1.6 ועוד על להזמין רכב שרשימת ההמתנה שלו ארוכה יחסית, כנראה שאתה לא לחוץ על רכב חדש. חכה עוד קצת למבצע, זה הכי בטוח.

פורצה יובה!

פורסם
בוודאות אין קנס.

redroze לחכות חצי שנה לרכב?? בשביל מבצע... כמה כבר הנחה תהיה 2000-3000 ש"ח , הוא יבזבז יותר על מוניות :)

(זה בכל אופן מה שקורה איתי בגלל זמן ההמתנה לפיקנטו)

אם יש לו כרגע רכב אז מה הבעיה להמשיך איתו עוד כמה חודשים עד שיהיה מבצע? מדובר פה בסך הכל בצרכנות נבונה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מילא הרכב היה נמכר בכמויות רק בארץ אז מתישהו השוק היה נרגע,אבל הרכב נמכר בכמויות גם באירופה ושם הכמויות עצומות אז הקצאות לארץ לא יהיו,מי שצריך רכב יעבור את כל הבלאגן כדי לחסוך 2000 ש"ח אם בכלל?

פורסם

במקרה הייתי השבוע בקיה כדי לברר על פורטה

שאלתי אם היה מבצע לחבר אמרו לי שמבצע חבר לקיה היה לקראת סוף השנה

ובנוסף לכך כנראה המבצע הבא בחודש שישי היה לסוזוקי . 

m3forever

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מבצע קיה ל"חבר" מתרחש ב3 שנים האחרונות בנובמבר,

מהמבצע על האלטו ניתן ללמוד כי תחסוף לפחות 6000 שח.

תמתין. הרבה יותר משתלמת.

• תוכן חדש...