Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לקנות רכב חדש עדיף שיהיה קטן,

חשוב לי למרות שהוא קטן שיהיה לו באגאז' שמספיק לקניות של בית ( אנחנו זוג אז לא צריך להגזים אבל בכל זאת) וליציאה לקמפינג... עם ציוד וכ'ו

חשבתי על 3 דגמים

דייסטו סיריון

יונדאי i10

ניסאן מיקרה

פולטסווגן פולו 1.4

אני מחפש רכב שיהיה:

1.אמין, לא רוצה לעבור במוסך בשלוש שנים הראשונות מסיבות מיותרות...

2.חסכוני בדלק

מה אתם חושבים ?

התקציב הוא עד 90K כמובן שכמה שיותר זול יותר טוב.

חשבתי גם לכיוון יד שנייה אבל הגעתי למסקנה שאם יש לי את הכסף אולי עדיף להשקיע אותו שם.

ראיתי שמוכרים את הפולו אגב ב 84 אלף שקל - יש עליה מבצע כיום מה אתם חושבים ?

פורסם

לא מבין כל כך אבל לפי דעתי הקיה פיקנטו השאירה רושם טוב בפורום והיא תחסוך לך כמה אלפיות מהתקציב.. תבדוק את זה :)

פורסם
חשבתי על 3 דגמים

דייסטו סיריון

יונדאי i10

ניסאן מיקרה

פולטסווגן פולו 1.4

סיריון רכב מצוין, אמין, חסכוני, חזק שיעשה את העבודה.

יונדאי I10 אם כבר, אז גרסאת 1.25 ליטר אוטומטית מאובזרת בחירה טובה.

מיקרה יותר יקרה, אבל גם גדולה יותר וחזקה יותר. אם אתה מתכוון למיקרה חדשה אז שים לב שיש לה מנוע 1.2 ליטר עם 3 צילינדר ו-80 כוח סוס בלבד, מה שכן היא מאוד חסכונית. למיקרות הישנות יש מנוע 1.4 עם 4 צילינדר ועם 88 כוח סוס.

פולסווגאן מצוינת ויותר יוקרתית מאחרות, לדעתי תהיה קצת יותר יקרה לאחזקה אך לא בהפרש גדול.

הייתי מוסיף לרשימה גם סוזוקי ספלאש, גראנד פונטו של פיאט ואף סקודה פביה ואיביזה של סיאט.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

ברור ש... פיקנטו! הרכב האולטימטיבי בימים אלו בשבילך. להיט מכירות ומסתמן כרכב מצוין.

פורסם

לספלאש אין באגאז' כמעט בכלל ...

היחידות עם גודל באגאז' נורמלים היו ה i10 והסיריון

ככה שהן דיי יורדות מהרשימה.

הפולו תהיה יותר יוקרתית לאחזקה מבחינת טיפולים, אבל מה לגבי צריכת דלק וכ'ו ?

פורסם
ברור ש... פיקנטו! הרכב האולטימטיבי בימים אלו בשבילך. להיט מכירות ומסתמן כרכב מצוין.

אוו האא לא ראיתי בכלל, טוב שיש את הפורום, באמת נראה רכב מצוין ול 7 שנות אחריות בכלל טוב...

אפשר לקבל עוד דעות עליו ?

אני דווקא חושב על הגרסא האוטומטית LX או ה EX

בכל אופן נראה אחלה אוטו עם באגאז' של 200 ליטר ( 25 פחות מהסיריון והפולו)

מחירו הוא 74-76 אלף שקל לגרסא האוטומטית ואולי אפשר להשיג בהנחה

פורסם
אוו האא לא ראיתי בכלל, טוב שיש את הפורום, באמת נראה רכב מצוין ול 7 שנות אחריות בכלל טוב...

אפשר לקבל עוד דעות עליו ?

אני דווקא חושב על הגרסא האוטומטית LX או ה EX

בכל אופן נראה אחלה אוטו עם באגאז' של 200 ליטר ( 25 פחות מהסיריון והפולו)

מחירו הוא 74-76 אלף שקל לגרסא האוטומטית ואולי אפשר להשיג בהנחה

פיקאנטו תיתן לך מענה טוב לכל הדרישות שלך, אבל היא קטנה יותר פיזית מפולו או מיקרה!

בכל מקרה תעשה נסיעת מבחן כדי להתרשם.

בהצלחה

פורסם
פיקאנטו תיתן לך מענה טוב לכל הדרישות שלך, אבל היא קטנה יותר פיזית מפולו או מיקרה!

בכל מקרה תעשה נסיעת מבחן כדי להתרשם.

בהצלחה

תודה, כך אעשה :)

רק עוד משהו קטן שרציתי לדעת, אולי שווה לפתוח סקר כזה בפורום

מה יהיה הפרש עלויות האחזקה של הפולו מול הקאיה או כל אוטו יפני\קוריאני אחר ? האם מדובר על הפרש של עוד 500 שקלים לשנה או שהסכומים יכולים להגיע לאלפים בשנה ?

פורסם
רק עוד משהו קטן שרציתי לדעת, אולי שווה לפתוח סקר כזה בפורום

מה יהיה הפרש עלויות האחזקה של הפולו מול הקאיה או כל אוטו יפני\קוריאני אחר ? האם מדובר על הפרש של עוד 500 שקלים לשנה או שהסכומים יכולים להגיע לאלפים בשנה ?

הפרש העלויות יהיה יותר מ-500 ש"ח בשנה, בשל כמה סיבות:

קאיה פיקאנטו יותר חסכונית מפולו (גם לפי נתוני יצרן וגם בשטח).

הבדל בעלות הביטוח, הבדל בעלות הטיפולים השוטפים, הבדל בעלות חלקי חילוף (פיקאנטו החדשה לרוב לא תצתרך תיקונים, פולו יד שנייה כנראה שכן).

פולו היא 2 רמות מעל לפיקאנטו, היא סופר מיני מאוד איכותית, היא חזקה יותר, נוחה ומפנקת יותר וגם יוקרתית יותר!

פיקאנטו לעומת זאת פשוטה יותר, זולה יותר, חלשה יותר והיא פשוט קטנה יותר!

• תוכן חדש...