Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח בחשבון שתקציב הוצאות התחזוקה של הרכב שתקנה יהיה ביחס הפוך לשנתון ככל שהרכב יהיה ישן יותר כך יגדלו הוצאות התחזוקה.

בנוסף וולקן לא הייתה רכב מאוד מהיר כשהייתה חדשה, היום לפחות 15 שנה אחרי הן לדעתי רכב איטי מידי ולכן לא מספיק מהנה (לדעתי)

מחזק את מה ששלומי אמר לגבי 106/סקסו, מה שיפתור גם את האיטיות של הוולקן/בימר.

פורסם

אשמח אם מישהו מבעלי הבימרים יוכל לשתף אותי בעלות ההוצאות השנתיות בכל הנוגע לטיפולים ותיקונים.. בינתיים קיבלתי סדר גודל רק על הוולקן.

פורסם

בריאן , מה קורה ? מזמן לא שמעתי ממך ..

אמנם אני משוחד , אבל אני אומר לך , חד וחלק - לך על 106 ראלי . יש כמה מעניינות למכירה בזמן האחרון ( ולא , אני לא מדבר על שלי ) ויש אחת חתוכה לשניים שהיא גם למכירה - תזהר !

יש שוק מצויין לחלקים , אמינות ! , והנאה .

כל אינפורמציה שתצטרך בנוגע ל106 - רק תגיד . יש לנו בעיר כמה תותחים בתחום .

שיהיה בהצלחה (:

פורסם

אהלן אסף, לצערי כמו שציינתי הראלי מחוץ לתקציב שלי,למרות שאני מעדיף אותה על פני וולקן.

הוולקן נותנת(ע"פ מה שהבנתי) תמורה קצת פחות טובה במחיר יותר זול.

פורסם

הוולקן נותנת הרבה יותר כרכב מה106 ובמחיר אטרקטיבי יותר.

היא מאובזרת,נעימה לנסיעה,מרווחת,נוחה וגם מהנה ושרוצים לעשות קצת יותר כיף היא לא אומרת לא.

היא לא חורכת אספלט אבל ההגה,השילדה והאחיזה שלה פשוט מורחים חיוך בכל פעם שנוהגים על הרכב.

אני בעלים של וולקן כבר למעלה משנתיים ,אחזקה זולה,צריכת דלק ממוצעת של 9.5 ק''מ ליטר ויותר.

לטובתה (ונגדה) המראה הלא ממש מרהיב ומלא פוזה(שלי בעלת 5 דל') שמרחיק ממנה ילדים וחברים אחרים,והכי חשוב משטרה.

אני לא חושב שישנב אלטרנטיבה שמציעה את מה שהוולקן מציעה בכזה סכום,תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם
אהלן אסף, לצערי כמו שציינתי הראלי מחוץ לתקציב שלי,למרות שאני מעדיף אותה על פני וולקן.

הוולקן נותנת(ע"פ מה שהבנתי) תמורה קצת פחות טובה במחיר יותר זול.

אז תחסוך עוד ... הן נסחרות כרגע בין 13 ל18 .

פורסם

GTI33 תודה על שיתוף המידע.

אסף, אתה שוכח שקניית הרכב לא מסתכמת במחירו בלבד אלא גם ביישור קו. לא ריאלי מבחינתי לחסוך סכום כזה בזמן הקרוב בגלל הוצאות אחרות ואין לי כוונה לחכות כלכך הרבה זמן שכן לא יהיה טעם לקנות אוטו בגלל הגיוס.

• תוכן חדש...