Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא רואה הרבה אופציות חוץ מבאמת לצבוע את הטסות בשחור עם ספרי יעודי לפלסטיק.

O.K, חשבתי לוותר על הרעיון, אבל משום מה, זה לא יוצא לי מהראש ולכן אני מבקש, פעם נוספת, עזרה.

כיצד אני צובע את הטאסות? יש שלבים מסויימים?

פורסם

בפורום טכני יש מספר פרויקטים של צביעת פלסטיק, פגושים למשל. מניח שאפשר לאמץ את התהליך עבור הטאסות.

מניח שהשלבים הם בערך כמו לצביעת דגם פלסטיק שמרכיבים:

1. החלק צריך להיות נקי מצבע (במקרה הזה לשייף)

2. צובעים בפריימר (מניח אם משתמשים בצבע שמן או אנמל ספריי אפשר לוותר על השלב הזה)

3. צובעים בצבע שחור לפלסטיק

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא מעוניין להסתבך וזה נראה שאני בכיוון הלא נכון.:oops:

הייתי בטוח שעלות החומרים זניחה: עד 50 ש"ח לצבע וכמה שקלים לנייר שיוף בודד וזה הכל.

תודה על הרעיון עם הפחח, אבל אני מאמין שהוא ידרוש לא פחות ממאה ש"ח עבור ה"פרוייקט" ולכן זה לא משתלם.

אני לא בטוח שצביעת פגוש וצביעת טאסה הן אותו הדבר.

הדבר העיקרי ,שאני לא מבין בו, הוא שיוף. עד לאיזו רמה משייפים?

פורסם

תודה רבה על הקישור.

קראתי את השרשור בעיון והבנתי שהעניין לא כזה מסובך :).

עכשיו כבר עלה לי רעיון אחר, נקווה שאוכל ליישם אותו.

• תוכן חדש...