Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מעצבן אותיייייייייי, במיוחד בפקקים

האוטו נקנה לפני כשבוע, והאוטו ממש רועד שהאוטו במצבד עצירה ועדיין על DRIVE ובפקקים זה ממש מתסכל....

פורסם

אתה בטוח שזה מיצובישי לנסר 95'? לחבר שלי יש בדיוק אותה בעיה ברנו מגאן 96'.

בכל מקרה הייתי איתו במוסך לא מזמן, ואמרו לו שזה קשור לתושבות המנוע שלו שהן לא יציבות.

פורסם
אתה בטוח שזה מיצובישי לנסר 95'? לחבר שלי יש בדיוק אותה בעיה ברנו מגאן 96'.

בכל מקרה הייתי איתו במוסך לא מזמן, ואמרו לו שזה קשור לתושבות המנוע שלו שהן לא יציבות.

בטוח :-D

בכל מקרה, אם תושבות המנוע לא יציבות למה זה קורה רק שהמזגן דלוק? שהוא כבוי ,כלום!

פורסם
בטוח :-D

בכל מקרה, אם תושבות המנוע לא יציבות למה זה קורה רק שהמזגן דלוק? שהוא כבוי ,כלום!

פשוט מאוד: הבעיה לא בתושבת מנוע. כנראה. :-D

פורסם
מה הסל"ד כשהמזגן פועל ומה הסל"ד עם מזגן כבוי?

האוטו היום אצל אשתי , אבדוק את זה מאוחר יותר ואעדכן פרטים...

אבל משהו נוסף ששמתי לב זה שהסל"ד לא נשאר קבוע כאשר האוטו עומד.. הסל"ד עולה לכוון ה -1000 לאט לאט ואז יורד חזרה מהר לכוון ה 800 בצורה מחזורית...

לפי מה שקראתי בפורום זה קשור ל"מנוע צעדים"... האם זה בעיה קריטית?

פורסם

קריטי זה בטוח לא...

אם אכן הסל"ד משחק למעלה ולמטה אז אני מניח שכך ייקרה גם עם המזגן עצמו כך שזו לא תהיה ככל הניראה בעיה של תושבת אלא כמו שציינת מנוע צעדים מזייף לו או בית מצערת מלוכלך יתר על המידה. מה שחשוב שמידה וזה המצב לא לרוץ ולחפש מנוע צעדים מייד אלא קודם לבצע לו ניקוי וכמובן על הדרך להוריד בית מצערת ולבצע גם לה ניקוי יסודי. ברוב הפעמים ניקוי זה עוזר והמצב חוזר להיות תקין. כמו כן לא נישללת האופציה לעבור על כל צינורות הוואקום והאויר ולוודא שאינן סדוקות או יבשות מידי...

:)
פורסם

לפותח השרשור ,

אכן הבעייה זהו מנוע צעדים עלות של אחד חדש זהו 500 שקלים או שיפוץ גם אפשרי כמו כן גם מומלץ לעשות ניקוי למצערת דרך אגב זה לא בעיה להחליף אותו בעצמך (אני עשיתי זאת לעצמי ולחבר) שתי ברגים והוא בחוץ

בכל אופן ממליץ לך לקנות אחד חדש ומקורי !

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

אוקיי, אז ככה...

שהמזגן עובד והאוטו בדרייב (עם ברקס) :

1. הטורים נמצאים באזור ה 500 והאוטו לא רועד

2. הטורים יורדים לכוון ה 400 ואז האוטו ממש ממש רועד

שהמזגן כבוי :

1. הטורים נעים בין 400 ל 500 אבל אין רעידות (מהותיות)

הייתי בטוח שכאשר מדליקים מזגן הטורים אמורים לעלות קצת , לא?

פורסם
אוקיי, אז ככה...

שהמזגן עובד והאוטו בדרייב (עם ברקס) :

1. הטורים נמצאים באזור ה 500 והאוטו לא רועד

2. הטורים יורדים לכוון ה 400 ואז האוטו ממש ממש רועד

שהמזגן כבוי :

1. הטורים נעים בין 400 ל 500 אבל אין רעידות (מהותיות)

הייתי בטוח שכאשר מדליקים מזגן הטורים אמורים לעלות קצת , לא?

מה קורה כאשר אינך לוחץ על ברקס שהמזגן עובד? כלומר שים בניוטרל הרם בלם יד והפעל מזגן... האם הטורים גם נעים כלפי מטה?

כמו כן סל"ד של 500 בנורמאל זה עדיין לא הכי תקין ואמור להיות סביב ה-700.

:)
פורסם
מה קורה כאשר אינך לוחץ על ברקס שהמזגן עובד? כלומר שים בניוטרל הרם בלם יד והפעל מזגן... האם הטורים גם נעים כלפי מטה?

כמו כן סל"ד של 500 בנורמאל זה עדיין לא הכי תקין ואמור להיות סביב ה-700.

במקרה כזה הטורים יותר גבוהים וקרובים יותר באמת ל-700-800...

פורסם
ככל הניראה קיימת בעיה של יניקת אויר לא תקינה במגבר בלם או בצנרת המתחברת אליו.

אני חדש בתחום ... אפשר קצת הסבר על מה מדובר?

מהו מגבר בלם?

• תוכן חדש...