Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפריוס שלי עושה 1ל25 ובשנה הרכב נוסע 40,000ק"מ

משמע 3300 ק"מ בחודש,מיכל של 35 ליטר שעושה 700 ק"מ ועולה 250 שקל.

חישוב פשוט זה 5 מיכלים בחודש משמע 1250 ש"ח בחודש.

פחות מבטר פלייס?

כן.

יש קונים למשומש?

כן.

אלות תיחזוק גם כן נמוכה?

כן.

בקלומטרא'ז הזה המחיר של הרכב,חשמל,אלות שימוש דומה?

כן.

תודה.

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוכר את הפריוס ? קניתי .

יש כאן משהו מסריח וזה לא דג רקוב .

כשראיתי את התמחור במהלך הראצה לא מעניינת כלל ( על התמרות לפלס :cry:) פרצתי בצחוק , חברים שלי שאלו אותי מה מצחיק אז עניתי , האם הם הבינו ? אני לא בטוח , ובסוף הם אלו שישלמו את המחיר של הדלקים ( וגם אני לצערי)

ד"א לפלואנס של אגסי יש דגם שמגיע עם בגבוג אופייני של STI במע סטיראו בפנים ? אם כן , אז יש על מה לדבר .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אז למה זה לא יצליח:

1. חבילות זה רע: התחייבת ל20,000 ק"מ ,כמה תשלם אם נסעת 16,000 וכמה תשלם אם נסעת 25,000?

2. הרוכש יכול לתקן את הרכב אך ורק במוסך מורשה ואת ההשלכות כולנו מכירים

3. עוד 5 שנים כשנרצה למכור את הרכב, הקונה יהיה מחויב לחוזה עם בטר-פלייס, ואז מה יהיו התנאים? אם פחות אטרקטיבים הם ישפיעו ישירות על ערך הרכב(זוכרים שסלקום מכרו ב93 דקת שיחה ב7 או9 אגורות לדקה? וב2007 60 אגורות היה נחשב לזול?)

4. מישהו יודע מה היה טווח סוללה בקיץ החם שלנו כשהמזגן עובד בשיא התפוקה? אני מהמר שהסעיף הזה יהיה בעייתי (160 ק"מ זה שווה ערך ל28 ק"מ לליטר במכוניות קטנות ברמת הצהרת חברה?)

פורסם
הפריוס שלי עושה 1ל25 ובשנה הרכב נוסע 40,000ק"מ

משמע 3300 ק"מ בחודש,מיכל של 35 ליטר שעושה 700 ק"מ ועולה 250 שקל.

חישוב פשוט זה 5 מיכלים בחודש משמע 1250 ש"ח בחודש.

פחות מבטר פלייס?

כן.

יש קונים למשומש?

כן.

אלות תיחזוק גם כן נמוכה?

כן.

בקלומטרא'ז הזה המחיר של הרכב,חשמל,אלות שימוש דומה?

כן.

תודה.

מחיר?

150K

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם
מחיר?

150K

מחיר של הפולנס לגירסה המאובזרת130K.

5K ש"ח אפרש לטובת הפריוס בשנה.

ובנוסף הבטריה נשארת אצל הלקוח:-P

פורסם
בתור תיאורית הקונספירציה אני יכול לעלות על דעתי את הכוונה הנסתרת של הטייקון המתמחה בהשתלטות על תשתיות, והיא תשתיות החשמל. נוכחתי בהרצאה המקצועית של אחד הבכירים בחברה והוא לא הסתיר את הכוונה לייצור חשמל. אזי יתכן שהמיזם המדובר והטרה-רם הוא בסה"כ עלה תענה לדברים גדולים יותר.
קונספירציה?

1. לפי כל מה שנאמר עד עתה אין כדאיות כלכלית ו/או אחרת ברכישת רכב בתנאים ובמחירים ש BP מציעה במצב הנתון.

2. לא סביר כי מי שמשקיע סכומי עתק בחברה הזאת לא יבין את מה שגולש משועומם או מגיב ממוצע מבין ללא השקעת מאמץ מיוחדת.

קשה לי למצוא הסבר הגיוני לצירוף הסעיפים הזה.

נושא יצור חשמל נשמע לי לא סביר במיוחד. ההשקעה המתבקשת גבוהה ויצרן חשמל הקטן מח"ח לא יוכל להתחרות מול מחירים ח"ח. אולי מדובר על איזון רשת החשמל ואגירת אנרגיה באמצעות המצברים אולם לא הייתי מגדיר זאת כ"יצור חשמל"

פורסם
אני ארשה לעצמי לשער את ההנחה הבאה.

בטר פלייס יודעים טוב מאוד מה הם עושים, ואיך לתמחר את החבילות.

מחיר החבילה שנקבע עכשיו, כנראה יהיה זול יותר משימוש מקביל ברכב בנזין בעתיד.

מה שבבטר פלייס יודעים, זה שהמחיר של הדלק יעלה בקרוב עד כדי כך שמחיר החבילה שלהם יהיה כדאי. נחשו בעזרת מי זה יתאפשר?

כבר אמרתי בעבר, ואני אכתוב שוב. פרוייקט כה גדול ושאפתני כמו של בטר פלייס לא היה יכול לקום ללא בטחונות מצד מדינת ישראל. וזו, בתור המקדמת של ה"מהפיכה הירוקה" כנראה תייקר את הדלק בקרוב לרמות של אבסורד.

יותר מדי אנשים בעלי אינטרס והשפעה מעורבים בפרוייקט, והם לא יאפשרו לו ליפול או להיות לא כלכלי, זאת תוך רכיבה על גבם של האזרחים שכבר החלה בדמות העלאות מחיר הדלקים.

לצער כולנו אתה כנראה צודק, זה גם מה שתמיד חשבתי על המיזם הזה.

אפשר לראות את סמיכות הקמת הפרויקט ועליית מס הבלו באופן עקבי מאז (ועוד בעתיד).

עברתי באופן מהיר על התגובות לכתבה, רוב הטוקבקיסטים מצדדים בעלות שדורשת בטר פלייס על ידי טעיון מרכזי שמחירי הבנזין רק ימשיכו לעלות :roll:, כנראה שליטר בנזין כבר לא ירד אף פעם מתחת ל 7.5 שקלים וכנראה גם ימשיך לעלות בלי קשר לעלות של הנפט בעולם.

ד"א אם למישהו יש נתונים מדוייקים על עדכון של מסים על דלק בעשור האחרון, אשמח לקבל אותם.

פורסם

1000 שקל לחבילת המינימום זה יותר ממה שאני משלם עכשיו.

למה שאני יעשה את זה גם לסבול עם מנוע חשמלי, וגם לשלם יותר.

לא תודה! בטר פלייס או בטר שקשוקה?

פורסם
****עברתי באופן מהיר על התגובות לכתבה, רוב הטוקבקיסטים מצדדים בעלות שדורשת בטר פלייס על ידי טעיון מרכזי שמחירי הבנזין רק ימשיכו לעלות :roll:, *****

בורקה, אף אחד לא מצדד בזה, אלא אנשים מבינים שלבטר פלייס יש אינטרס במחירי בנזין גבוהים, וקל להם לשלוט בזה באמצעות האחים עופר, שהם בעלי בז"ן, ובאמצעות קשרי הון שלטון, לכאורה כמובן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
בורקה, אף אחד לא מצדד בזה, אלא אנשים מבינים שלבטר פלייס יש אינטרס במחירי בנזין גבוהים, וקל להם לשלוט בזה באמצעות האחים עופר, שהם בעלי בז"ן, ובאמצעות קשרי הון שלטון, לכאורה כמובן.

לשי לוגסי והאחים עופר צריך להיות פיתרון עסקי להורדת מחירי הנפט בדיוק כמו שבשנים האחרנות הנפט ירד מ140 לאזור ה40 דולר לחבית.

כרגע המיזם שלהם נראה יותר מונופול עמדות הטענה למען כל מכוניות החשמל ישמכרו פה מעתה והלאה מאשר מכירת רכב חשמלי בסגנון חבילה סלולארית

פורסם

מחיר הזוי, פתרון הזוי והסברים הזויים של המיזם.

לא יהיה לרכבים האלה שוק יד שניה, זה כמו למכור סלולרי ברשת פלאפון CDMA בלוח YAD2, עד שאתה לא עושה העברת בעלות ומתחייב לתוכנית אצל המפעיל אליו אתה כבול , המכשיר (או הרכב) הוא אבן שאין לה הופכין.

אני מאוד מאוד מקווה שתיאוריות הקונספירציה לא יתממשו.

אגב, אמרתי את זה בעבר ואומר זאת שוב - למה דווקא רנו ? אחד הרכבים הכי פחות פופולאריים בשוק הישראלי, במיוחד הפרטי.

זה כבר מכשלה רצינית בלי קשר למחירים ,לתנאים ולטכנולוגיה.

לא יכלו לשכנע יצרנים אחרים להשתתף במיזם ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לצער כולנו אתה כנראה צודק, זה גם מה שתמיד חשבתי על המיזם הזה.

אפשר לראות את סמיכות הקמת הפרויקט ועליית מס הבלו באופן עקבי מאז (ועוד בעתיד).

עברתי באופן מהיר על התגובות לכתבה, רוב הטוקבקיסטים מצדדים בעלות שדורשת בטר פלייס על ידי טעיון מרכזי שמחירי הבנזין רק ימשיכו לעלות :roll:, כנראה שליטר בנזין כבר לא ירד אף פעם מתחת ל 7.5 שקלים וכנראה גם ימשיך לעלות בלי קשר לעלות של הנפט בעולם.

ד"א אם למישהו יש נתונים מדוייקים על עדכון של מסים על דלק בעשור האחרון, אשמח לקבל אותם.

בבקשה

עד 31/12/2010

http://ozar.mof.gov.il/taxes/docs/delek0910.doc

ומ1/1/2011 ועד היום

http://ozar.mof.gov.il/taxes/docs/delek0511.doc

שים לב על הבלו יש להוסיף מע"מ (המעמ משתנה לפעמים )

היסטורית שינויי מעמ ניתן לראות כאן

http://ozar.mof.gov.il/taxes/historia_maam.htm

בנוסף הסכומים הכתובים הם לאלף ליטר כך שלקבל את הסכום בשקלים לליטר צריך לחלק ל 1000

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

חבר'ה , לא צריך לשבור את הראש.

פשוט לוקחים מחשבון ומחשבים, מה יותר זול להחזיק לכם, בנסועה שנתית שלכם.

אני רואה תוכנית של בייטר פלס מצליחה רק אם מחיר הדלק יעלה דרסטית, ואני לא מתכוון ל8 ש"ח לליטר, אלא יותר לכיוון של 10 ש"ח לליטר בנזין 95.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם
מחיר הזוי, פתרון הזוי והסברים הזויים של המיזם.

לא יהיה לרכבים האלה שוק יד שניה, זה כמו למכור סלולרי ברשת פלאפון CDMA בלוח YAD2, עד שאתה לא עושה העברת בעלות ומתחייב לתוכנית אצל המפעיל אליו אתה כבול , המכשיר (או הרכב) הוא אבן שאין לה הופכין.

זה אפילו גרוע יותר, זה כמו למכור 4 מכשירי סלולרי של מירס במסלול משפחה במחיר של מנה שווארמה וצירוף מילות בקשה.

אני בספק שהעופרים יעלו את מחירי הדלק עד לסף כדאיות הפרויקט. כיכרות יעלו באש לפני שהמחיר ינסוק ל8.

החיים הפכו יקרים מידי כבר עכשיו. אנחנו עסוקים בלשרוד במקום במחאה וזה כנראה העקרון המסייע להעלאות השקטות.

הפתרון הוא לא במכוניות ירוקות, הפתרון הוא במיסוי שפוי. אנחנו לא שוקלים רכישת מכוניות עילית כאן, אלא שוקלים תוכנית הוצאות שקולה ומחושבת לפי מקסימום תמורה למחיר.

בעניין הפרויקט, עצם השימוש בפלואנס כרכב המארח מעידה על כיוון בפ לליסינג. בדרך הזו נקבל חוזה באורך הגלות שעלול ליצור עבורנו עולם סחר קשה כמו בסלולרי. השלב הבא, אפליקציות לפלואנס?

• תוכן חדש...