Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני יודע שהנושא נטחן כאן לא מעט אבל לא בדיוק מצאתי את התשובה המתאימה.

אני בעלים של מאזדה 3 2008,המערכת המקורית שלה היא ברמה דיי בינונית

והייתי רוצה לחזק אותה אך בכל זאת להישאר עם המערכת והפנאל המקוריים.

בנוסף הבנתי שיש אפשרות לקנות מתאם (http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=10262&ref_id=bazman) שמתאים במיוחד למאזדה 3 ולהרוויח גם חיבור לusb,דבר מאוד שימושי.

בכל אופן,מה עליי לעשות על מנת לחזק את האיכות והעוצמה של השמיעה ברכב ?

*התקציב עומד על 850-900 ש"ח לכל היותר.

תודה רבה !!!:-o

פורסם

כדי "לחזק" מערכת מובנת אתה חייב להתקין מגבר, וכדי להתקין מגבר תהיה חייב להשתמש במנחת או במגבר עם מנחת מובנה (כניסות HI POWER).

לגבי המתאם שציינת, יש לי מתאם דומה והוא עובד מעולה עם המערכת המקורית. הוא שומר על השליטה מההגה והאיכות מצויינת.

בתקציב שלך תוכל לרכוש או מנחת + מגבר או את המתאם ומגבר שכולל כניסות HI POWER וחוסך את הצורך במנחת. אם תקציבך מוגבל כנראה שזו האופצייה הכדאית יותר.

קח בחשבון שאם מדובר ברמקולים מקוריים הוספת הגברה אומנם תשפר את מצב אך עדיין העוצמה תהיה מוגבלת עקב מגבלות הספק של הרמקולים המקוריים. שדרוג הרמקולים יבטיח ניצול מקסימלי של רכיבי המערכת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי,אז מה שאתה בעצם אומר לי שאוכל לרכוש מתאם שחוסך לי בעצם את הקנייה של מנחת + מגבר וזה יסדר אותי ?

אם כן תוכל להמליץ לי על מגבר ומתאם שנכנסים בתקציב ?

פורסם

מתאם = המוצר בלינק שנתת, מה שמאפשר חיבור דיסק-און-קי למערכת המקורית.

מנחת = ממיר את יציאות הרמקולים של המערכת המקורית ליציאות RCA שמאפשרות חיבור מגבר.

אתה צריך לחפש מגבר שיש בו כניסות HI POWER, המגבר למעשה כולל מנחת BUILT IN ויאפשר לך לעבוד עם מערכת מקורית ללא צורך במנחת חיצוני.

אם אתה רוצה גם מתאם וגם מגבר תאלץ להתפשר באיכותו, מגברים ב 400-500 ש"ח לא איכותיים מי-יודע-מה אבל בהחלט יעשו את העבודה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפי מה שאני הבנתי, חיבור של התקן זיכרון בעזרת מתאם ה- USB דומה לחיבור של צ'יינג'ר. אתה מוגבל ל- 6 ספריות קבצים (10 במאזדה 6), כאשר בכל ספרייה יכולים להיות מקס' 99 קבצים. וזה לפני שהזכרתי תמיכה ב- Playlists, שכנראה לא קיימת. לא ממש מתאים למי שיש לו ספריית שירים רצינית...

פורסם

לאן אני מחבר את המתאם ?

מישהו יכול להראות לי בבקשה תמונה הדגמה איך זה אמור להיראות ?

ובמחשבה שנייה,אם אני לא מעוניין להוסיף מגבר ולשפר את המערכת המקורית,אני אוכל להוסיף מתאם בלבד

בשביל חיבור ה usb ששימושי לי מאוד ?

פורסם

כדי לחבר את התקן ה-USB הנ"ל אתה

צריך לפרק חלק בקונסולה של הרכב על מנת להגיע אל מאחורי המכשיר

שם כול מה שנידרש הוא לחבר את המתאם אל השקע ובזה ניגמר הסיפור,יש לך מכשיר USB

שהוא חלק אינטגרלי מהמערכת.

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/imgSendBinary.asp?path=C:/websites/hanizoz.co.il/newStore/store/catalog/jkm46.jpg&width=350&height=350

בנוגע למגבר,אתה צריך מנחת שהופך את יציאות הרמקולים ל-RCA

לא הייתי ממליץ על מגבר אלא אם כן אתה מחליף גם את הרמקולים המקוריים של הרכב.

• תוכן חדש...