Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הכוונה? תדמיינו על מאזדה 3 בצבע אפור ואז תחשבו על ההיפך ממנה...

אני נהג יחיד כך שלא מפריע לי אם הרכב יהיה עם שתי דלתות. (אבל חשוב שיהיה בג'אז בגודל סביר+)

חשוב שהוא לא ייראה כמו "סתם" רכב מיני - כי יש לזה ב ע י נ י קונוטציה של רכב לנשים בלבד.

כשאני אומר רכב עם "אופי" הכוונה נגיד לאלפא רומאו או גולף - כמובן שהם לא בתקציב...(אני מתעקש על רכב חדש).

חשוב גם שיהיה אמין עם מחירי חלפים וביטוח שפויים וצריכת דלק נורמלית.

הייתי אמור לקנות קיה פורטה 2011 אבל הסוכן מכירות חזר בו מהצעת הטרייד אין אז ביטלתי את העסקה ועכשיו אני מנסה כיוון אחר..

החלטתי שבא לי לבדוק אופציה אחרת, של רכב שאין "לכולם".

מה דעתכם? יש סיכוי למצוא? או שבתקציב שלי אני יכול רק לחלום על זה?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בטח שיש:

ניסאן ג'וק

פיאט 500

סיאט איביזה SC

פיאט בראבו

קצת מעל התקציב - סיטרואן DS3, ואפילו קיה סול.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ב-130 אלף שקל נמצאת האלפא מיטו ג'וניור שהיא הכי זולה עם מנוע 1.4 ליטר מולטיאייר עם 105 כ"ס.

שבת שלום.

פורסם

אם מוצא חן בעינך אלפה או גולף לדעתי תתאמץ עוד טיפה ולך על זה.

הבדל של 10-15 אלף שקל (שזה 10%) מסכום הקניה לא צריך מאוד להשפיע על הבחירה שלך.

זה בהנחה שאתה קונה רכב לתקופה לא קצרה ואם תיקח את הרכב שאתה באמת רוצה - תהנה מזה הרבה יותר.

בהצלחה.

פורסם

למרות שהאלפא נראית שיגעון, לקחת את הגרסה הזולה ביותר, החלשה ביותר והלא מאובזרת זה קצת לפספס את הנקודה של אלפא.

במקרה הזה- פיאט בראבו, אישיות לא חסרה לרכב הזה.

אם אתה מעדיף משהו קטן יותר, פונטו אבו+להשקיע את שאר הכסף באבזור (חישוקים קלים, אולי סאנרוף, או מה שבא לך) גם יתן לך רכב עם לא מעט אישיות, מנוע 1.4 ליטר 105כ"ס מולטיאייר, ואפילו נוח וחסכוני.

האיביזה SC גם כן יופי של אופציה אם אתה אוהב איך ש VW מתנהגות אבל לא ממש אוהב את איך שהן נראות. מין הכלאה שכזו בין תכנון גרמני לעיצוב ממקום אחר.

פורסם

תודה על העזרה שלכם ועל כל ההצעות!

1. ניסן ג'וק - נראית טוב וגם המפרט שלה מתאים. המחיר קצת גבוה מהתקציב שלי. 130,000 ש"ח. אבל אולי יהיה מבצע.

2. פיאט 500 - לא אהבתי את העיצוב שלה, והבגאז' שלה קטן.

3. סיאט איביזה SC - מגיעה בגרסה ידנית ולא אוטומט וזה לא מתאים לי. יש סיאט איביזה "רגילה" אבל הביקורות שלה לא משהו.

4. פיאט בראבו - נראית טוב, וקיבלה ביקורות טובות.

שני הרכבים האחרונים שלי היו מנוע 1.6 ו 1.8 אז קצת מפחיד אותי מנוע 1.4 שאולי הוא קטן מדי אבל צריך לעשות נסיעת מבחן.

5. סיטרואן DS3 - מגניבה לאללה. אבל המחיר הוא 137,000 ש"ח. אז אם אני לא אמצא מבצע זה לא רלוונטי.

6. קיה סול - לא אהבתי את העיצוב.

7. אלפא מיטו - מהממת! אבל בגרסה האוטומטית היא עולה 150,000 ש"ח. גם אם יהיה מבצע זה לא רלוונטי לצערי...

פורסם

הבעיה עם "אופי" ואוטומט שלרוב הם לא הולכים ביחד.

לגבי הבראבו שאתה מפחד ממנוע 1.4, אתה מודע לזה שזה טורבו שמפיק 120 כ"ס והכוח שלו זמין כבר בסלד נמוך -מאוד-, כן?

to put it simply, זה מטוס.

שכחתי גם מהפיג'ו 207 שחביבה מאוד ואפילו אחרי אבזור תשאיר אותך עם עודף, אבל שים לב שגם שם הבגאז' קטן.

פורסם
תודה על העזרה שלכם ועל כל ההצעות!

1. ניסן ג'וק - נראית טוב וגם המפרט שלה מתאים. המחיר קצת גבוה מהתקציב שלי. 130,000 ש"ח. אבל אולי יהיה מבצע.

2. פיאט 500 - לא אהבתי את העיצוב שלה, והבגאז' שלה קטן.

3. סיאט איביזה SC - מגיעה בגרסה ידנית ולא אוטומט וזה לא מתאים לי. יש סיאט איביזה "רגילה" אבל הביקורות שלה לא משהו.

4. פיאט בראבו - נראית טוב, וקיבלה ביקורות טובות.

שני הרכבים האחרונים שלי היו מנוע 1.6 ו 1.8 אז קצת מפחיד אותי מנוע 1.4 שאולי הוא קטן מדי אבל צריך לעשות נסיעת מבחן.

5. סיטרואן DS3 - מגניבה לאללה. אבל המחיר הוא 137,000 ש"ח. אז אם אני לא אמצא מבצע זה לא רלוונטי.

6. קיה סול - לא אהבתי את העיצוב.

7. אלפא מיטו - מהממת! אבל בגרסה האוטומטית היא עולה 150,000 ש"ח. גם אם יהיה מבצע זה לא רלוונטי לצערי...

הסיאט איביזה SC מגיעה גם עם DSG + TSI, לי בסוכנות הציאו, והמחיר סביב 120K, אני קניתי בסוף את הSTYLE, עלתה הרבה פחות וההבדלים באיבזור מינורים בשבילי.

פורסם
הבעיה עם "אופי" ואוטומט שלרוב הם לא הולכים ביחד.

לגבי הבראבו שאתה מפחד ממנוע 1.4, אתה מודע לזה שזה טורבו שמפיק 120 כ"ס והכוח שלו זמין כבר בסלד נמוך -מאוד-, כן?

to put it simply, זה מטוס.

שכחתי גם מהפיג'ו 207 שחביבה מאוד ואפילו אחרי אבזור תשאיר אותך עם עודף, אבל שים לב שגם שם הבגאז' קטן.

אתה צודק לגבי הבראבו. בדקתי וראיתי שהיונדאי שיש לי היום עם מנוע 1.6 נותנת 105 כ"ס. אז 120 כ"ס זה מספיק בהחלט.

לגבי הפיג'ו - המחיר פנטסטי והיא גם יפה אבל נראית לי יותר אוטו לבחורה מאשר לגבר - קשה לי להסביר וסליחה מראש על ההשוואה. אבל ככה זה מרגיש לי. זאת הסיבה שבהתחלה נמנעתי מלבדוק מכוניות קטנות.

פורסם
הסיאט איביזה SC מגיעה גם עם DSG + TSI, לי בסוכנות הציאו, והמחיר סביב 120K, אני קניתי בסוף את הSTYLE, עלתה הרבה פחות וההבדלים באיבזור מינורים בשבילי.

מתי קנית? אתה מרוצה מהאוטו?

ראיתי שיש באמת איביזה SC אוטומט - מנוע 1.2 כ"ס 105 - המחיר 103K ואחרי כל התוספות באמת מגיע לאזור 120K

הבעיה שהצריכת דלק שלה היא (לפי הנתונים של סיאט) 1:7 בעיר שזה ה מ ו ן !!

הרכב שלי היום שהוא רכב משפחתי ולא מיני ומנוע 1.6 צורך 1:10 בעיר.

פורסם

לא יודע מאיפה הנתונים אבל נשמע מוזר. האוקטביה שהיתה לי שאמורה להיות כבדה יותר היתה מגיעה בעיר (אכן, בנהיגה רגועה מאוד) גם ל-13/14 לערך. לא רואה איך רכב קטן וקל יותר עם אותו מנוע וגיר צורך פי שתיים דלק.

פורסם
אתה צודק לגבי הבראבו. בדקתי וראיתי שהיונדאי שיש לי היום עם מנוע 1.6 נותנת 105 כ"ס. אז 120 כ"ס זה מספיק בהחלט.

זה לא 120 הסוסים, זה המומנט, שבסל"ד ביניים גדול בערך פי 1.5 ממה שאתה רגיל. תנהג, תבין.

הבעיה שהצריכת דלק שלה היא (לפי הנתונים של סיאט) 1:7 בעיר שזה ה מ ו ן !!

הרכב שלי היום שהוא רכב משפחתי ולא מיני ומנוע 1.6 צורך 1:10 בעיר.

אם זה נתוני יצרן, כנראה מדובר על 7 ליטר ל-100 ק"מ, כלומר 14.3 ק"מ לליטר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ללא ספק ממליץ לך על הבראבו -

עיצוב איטלקי משובח

הרבה אופי, סביבת נהג יפה ונחמדה מאוד לעין, אני את הגיר דווקא אוהב (רובוטי עם החלפת הילוכים מההגה) , ולגבי כוח: אל תדאג, 1.4 T-JET חזק מספיק. 120 כ"ס ו ומומנט של מנוע טורבו דיזל. תקח נסיעת מבחן.

ומערכת שמע דיי איכותית - יותר טוב מהמערכת של המאזדה 3.

* עריכה - כדי שבאמת תוכל להתרשם מהגיר, בנסיעת המבחן תעבור למצב M ותשתמש בהילוכים בהגה , זה לא אותו דבר כמו במצב AUTO.

מומלץ לא להתחיל נסיעה עם דוושה לחוצה עד הסוף כיוון שהמערכת מתוכננת לתת לרכב להרים טורים עד 3000 סל"ד ורק אז לחבר את הגיר למנוע, ואז אתה מתחיל נסיעה בחריקת צמיגים רצינית ...(דומה לזריקת קלאץ)

• תוכן חדש...