Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פנו אליי מארגון בלגי בשם NSU - Belgian Team בבקשה לסייע בשליחת תמונות של מכוניות NSU שהתחרו בישראל בשנות השבעים והשמונים.

את התמונות יעלו בקטגורייה יעודית למרוצי NSU בישראל באתר, לינק יישלח לכשיעלה :)

הקשר נוצר לאחר שמוכר חלקים גרמני (ר. גמפרלינג) סיפר למנהל המועדון הבלגי שרכש ממנו חלקים לאחרונה שהוא היה בישראל בשנות השבעים והשמונים וסייע לאחים פרייס עם השיפורים והמרוצים. דוד פרייס סיפר לי על-כך גם הוא לפני שנים מספר כשביקרתי בביתו וראיתי את ה-NSU מהמרוצים מאובקת ומכוסה אי שם באיזור השפלה...

ליקטתי מפורום זה ופורומים אחרים תמונות שמצאתי ואשמח מאוד לעזרתכם בהעלאת תמונות של NSU מהימים שבהם היו מרוצים בישראל....

תודה מראש!

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור

תפנה לדובי מילר ההיסטוריון של הספורט המוטורי, יש לו לדעתי את השמות,התמונות,מספרי הטלפון של בעלי הרכבים.

חוץ ממוטי ודוד פרייס הסתובבו למיטב זכרוני עוד פרינצים אחד מהם היה שייך לאבי אנגל ז"ל.

בהצלחה

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

ליאור שלום,

את הNSU הראשונה ביחד עם האחים פרייס בנה אבא שלי - יאיר פארן.

במקרה הוטלה עליי המשימה על ידי דובי לאתר ולסרוק לו מספר תמונות.

ברגע שיהיו אצלי (מחר-מחרתיים), אשמח להעביר אותן גם אלייך.

אנא שלח לי את הכתובת המייל שלך בהודעה.

חג שמח, חגי פארן

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם
ליאור שלום,

את הNSU הראשונה ביחד עם האחים פרייס בנה אבא שלי - יאיר פארן.

במקרה הוטלה עליי המשימה על ידי דובי לאתר ולסרוק לו מספר תמונות.

ברגע שיהיו אצלי (מחר-מחרתיים), אשמח להעביר אותן גם אלייך.

אנא שלח לי את הכתובת המייל שלך בהודעה.

חג שמח, חגי פארן

שלום

יש אפשרות לראות את התמונות של הרכבים מהמירוצים באשקלון? אפשר לשלוח גם בפרטי למייל.

תודה רבה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ברצוני להזכיר גם את ידידי גיורא זלצר ז"ל אשר השתתף באופן פעיל במרוצים באשקלון עם NSU פרינץ 1000 משודרגת, גיורא נהרג בתאונת אופנוע בבאר שבע, יהי זכרו ברוך,

• תוכן חדש...