Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב עד10K (קולט אוט')

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 18 מחפש רכב אמין(אוטומת, אין אפשרות לידני) עם כמה שפחות כאבי ראש, המליצו לי על הקולט מבחינת מנוע וגיר.

אני מחפש כבר חודשיים ביד 2 ונספחים, תחילה ניסיתי את האקסנט אבל היא די חלשה והעניין של הדש בורד(המחלה שלה) לא כל כך מצא חן בעיני(למרות המחסה המגעיל שיש להן), לכן התחלתי לחפש מיצובישי קולט כי בסופו של דבר אני גם רוצה להנות מהרכב.

היום הלכתי עם קולט לבדיקה קטנה במוסך והיא עשתה פאדיחות, נכבה פעמיים הפיוז נשרף ונזילות שמן חריפות.

אשמח לקבל פירוט על התצרוכת דלק שלה(אני נוסע יותר עירוני) מה הנפח טנק דלק, האם קולט 95-97 תחזיק לנסיעות ארוכות וכל פירוט אחר יתקבל בברכה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי מיצובישי קולט שמורה, במצב טוב, תימכר לפחות כמה אלפי שקלים מעל התקציב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מבחינת אמינות הרכב הנ"ל מפגין אמינות יוצאת מן הכלל (בעל קולט שנת 93!) ברשותי כשנה וחוץ מקשקושים קטנים שום דבר לא נהרס ברכב , בכל אופן חלקים במחירים מגוחכים פשוט (מנוע שלם אפשר להשיג ב1500 מייבוא!) , למרות שאני במקומך לא הייתי הולך על אוטומט בכלל (הגיר שלהם הוא אותו גיר של הסופר לנסר והוא גיר שעושה המון בעיות כמו כן אינו חסכוני בדלק כמו גיר רגיל ) , הייתי מחפש אחת עם גיר רגיל וסנרוף אם אפשר כמובן , אם אין בידך לרכוש/לנהוג על גיר ידני מאי אלו סיבות לא הייתי ממליץ לרכוש אחת אוטומטית

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

לדעתי בשנתונים האלו אתה תמצא רק רכבים שחוטים שננהגו ע"י צעירים.

במחיר של 10K אתה יכול למצוא אירופאית משנת 99-2000 כדוגמת רנו קליו B, פיאט פונטו או פג'ו. אומנם לרכבים אין את הלוק של ספורטיבית אבל עלייה של 4-5 שנים בשנתון עדיף.

פורסם

תודה על הפירוט, אז ממה שאני מבין היא אמינה, ואני מחפש די הרבה זמן וכבר רוצה לנהוג עליה, אני מחפש ביד 2, יש עוד מקומות מכירה גדולים כמו יד 2?

פורסם

יש את WINWIN שהוא מתחרה של יד 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...