Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 306 טורים גבוהים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים...

רציתי לדעת יש לי פיג'ו 306 מנוע 1800 ידנית שנת 95

נגיד לדוגמה אני שם הילוך ראשון כשהטורים מגיעים ל3 האוטו רק על 20 וכן גם בהילוך 2 3 4 ו5 תמיד הרכב מגיע לטורים 3 כשצריך להעביר הילוך..אני לא יודע אם זה הסטנדרט של האוטו או שצריך לסדר את זה המוסכניק אמר לי תקשיב למנוע כשהוא מתחיל לצעוק תעביר הילוך גם נגיד שהאוטו על 35 תעביר לרביעי אם המנוע צועק ולא להסתכל בלוח שעונים להעביר הילוך לפי שמיעה האם זה נכון לעשות כזה דבר ....תודה

אלי:roll:

גם לכם קרה שנתקעתם בלי דלק ? :roll::?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה שואל אם מחליפים הילוכים לפי הצליל מהמנוע או לפי מד סל"ד, או באיזה סל"ד מחליפים הילוך?

בנהיגה רגועה וחסכונית מעבירים הילוך בערך ב3000 סל"ד.

אם תוסיף סימני פיסוק נבין את השאלה יותר טוב:-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כול רכב זה משהו אחר יש חלק מעבירים בסל"ד נמוך ויש חלק בסל"ד גבוה אני שואל ספציפית לגבי האוטו הזה

מתי מעבירים הילוך באיזה סל"ד ?

פורסם

החבר'ה פה כבר ענו לך זה תלוי בסוף הנהיגה שלך

יש אנשים שרוצים "לטוס" אז הם מרימים גם ל5-6 בטורים

אם אתה נוסע רגוע ,הסטנדרט זה סביבות ה3 אתה תיראה שאם הזמן אתה כבר נוסע בלי להסתכל אפילו על הטורים זה יהיה סביבות ה3 וזה כבר בוא נגיד לפי שמיעה.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

בהתאם לנסיעה שלך.

אם אתה רוצה לחסוך בדלק ולנסוע רגוע אתה יכול להעביר ב2-3,

אם אתה רוצה קצת יותר מהירות אתה יכול למשוך את ההילוך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני נוסע רגוע השאלה שלי היא לגביי נסיעה רגועה לא פרועה

חבר ששלי אמר לי עכשיו שזה קצת יותר מ2

ועוד שאלה לגביי האגזוז אני חושב שיש לי בריחה מלייד המנוע האם זה לוקח יותר דלק ומאט את הביצועים של המנוע או לא ואם זה לוקח דלק הוא לוקח בצורה משמעותית כאילו 50 אחוז יותר או מה...

פורסם

תראה, בנסיעה רגילה תעביר הילוך שאתה באיזור ה-3000 סל"ד, כמו שכבר אמרו לך.

בקשר לשאלה השנייה, היא לא ממש ברורה, תנסה להוסיף סימני פיסוק.

פורסם

השאלה השנייה שלי

יש לי חור באגזוז לייד המנוע הרבה אמרו לי שזה לוקח יותר דלק ,ומפחית את ביצועי המנוע. האם זה נכון? ,ואם זה לוקח יותר דלק בכמה הוא לוקח יותר דלק?

פורסם

מערכת פליטה לא תקינה גורמת לתצרוכת דלק גבוה, כמה? אנחנו לא יודעים מכיוון שאנחנו לא רואים את גודל הסדק וגם אז קשה לדעת עד כמה ההבדל, בכל מקרה הבעיה היותר גדולה שלך היא שגזי פליטה עלולים לחדור לת הנוסעים וזה כבר יותר מסוכן.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אכן מערכת פליטה שלא אטומה מתחילתה ועד סופה פוגעת בביצועי המנוע, בחיישני הפליטה כגון למבדה ובממיר הקטליטי שדרכו לא עוברים כל הגזים הניפלטים מהמנוע. צריכת דלק מוגברת וסחיבה שניפגעת אבל לא תמיד תורגש פגיעה שכזו בסחיבה, תלוי בגודל הסדק כמובן.

:)
  • תוכן חדש...