Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש ניסיון טוב עם א.ל.מ., סידרו לי מקרר + מכונת כביסה ב- 1800 ש"ח כולל הובלה והתקנה (מוצרים עלומי שם, אני נגד לשלם פרמיה על מוצר "בעל שם" שמיוצר בסין).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שקם אלקטריק בקניון "מול זיכרון" (על כביש 4).

הסיבה - יש לי חבר שעובד שם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם אני בחיפושיי אחר מכונת כביסה של אלקטרולוקס עשיתי את הסיבוב בשקם אלקטריק, בסט ביי, טרקלין חשמל, ניופאן אוטלאט, מחסני חשמל, ביג אלקטריק.

כלום לא עזר, המחיר באינטרנט עדיין 200 ש"ח זול יותר מהצעה הכי זולה שהצלחתי "לסחוט" (ובאמת עשיתי שוק), מה גם שההובלה בחינם.

כנראה שמשהו צריך לשלם על הארנונה, משכורות, חשמל, ריפוד הכיס ועוד.

משכנתא זה קל

פורסם

יש לי עסק למוצרי חשמל, אני אישית הכי נהנה שהלקוח עושה סקר שוק, בוחר את המוצרים המועדפים עליו, בא אלי עם רשימה מדוייקת של מוצרים כולל דגמים מדוייקים, ואז אני נותן את המחיר שלי, ככה אין מצב שהלקוח יוצא לא מרוצה ומאשים אותך בכיוון לא נכון למוצר מסויים.

אם תחליט לפעול ככה, ותכין רשימה, אשמח לתת לך את המחירים שלי.

בכלל חשבתי על משהו, אין לי בעיה שחברי פורום שמעוניינים במוצרי חשמל מסויימים יפנו אלי בפרטי עם מוצר מדוייק ואני אתן את המחיר שלי.

אני מתכוון לעבוד על נתח רווח מאוד מאוד קטן בשביל חברי הפורום שמעוניינים, אז ככה שמי שמעוניין, שישלח לי בפרטי.

אני לא יודע אם ההצעה שהצעתי עוברת על חוקי הפורום, אם כן, אשמח שיידעו אותי.

פורסם
גם אני בחיפושיי אחר מכונת כביסה של אלקטרולוקס עשיתי את הסיבוב בשקם אלקטריק, בסט ביי, טרקלין חשמל, ניופאן אוטלאט, מחסני חשמל, ביג אלקטריק.

כלום לא עזר, המחיר באינטרנט עדיין 200 ש"ח זול יותר מהצעה הכי זולה שהצלחתי "לסחוט" (ובאמת עשיתי שוק), מה גם שההובלה בחינם.

כנראה שמשהו צריך לשלם על הארנונה, משכורות, חשמל, ריפוד הכיס ועוד.

תכנס לאתר של מיני ליין ותראה אם האתר שמציע לך את המחיר שאתה מדבר עליו הוא אתר מורשה שהיבואן עובד איתו, אל תתפלא אם לא תהיה לך אחריות כשתצטרך אותה.

פורסם

גם לי יש התרשמות מצויינת מ- lastprice. מחירים מהנמוכים, שרות מעולה ופותרים בעיות מהר ככל האפשר בלי סיפורים.

גם pompa מומלץ, הן באתר והן בחנות ברמת גן.

אני בעד לנסות את ההצעה של אור מהפורום, כמה הודעות מעלי.

לאחרונה שמעתי המלצה על חנות חשמל של אפי ברעננה, אישית טרם הייתי שם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
יש הצעות מאוד טובות למכונת כביסה של BEKO

כמו גם למקרר של BEKO ו-BLOMBERG

מישהו מכיר ו/או יכול לספר לי מה ההתרשמות שלו מהחברות?

מגיע עם אחריות ארוכה משמעותית ומחיר יחסית אטרקטיבי

הדבר הטוב היחידי שאני יכול לכתוב על בקו שהמחיר אכן אטרקטיבי.

יש לי מקרר בקו SBS בגימור נירוסטה. במחיר שבו הוא נקנה לא היה שום מתחרה בגימור נירוסטה - רק במחיר כמעט כפול, ולכן התפתתי וקניתי. הנירוסטה התחילה להחליד (!) אחרי כשנה, והמדפים והמגרות (פלסטיק זול) נשברו והתפוררו ברובם. חוץ מזה, חשמלית הוא מתפקד היטב, מקרר טוב ושקט. השירות של "7 שנים אחריות" הוא לא ממש כזה - תקרא את התנאים. ובכלל, על השירות של ברימאג תוכל לקרוא רבות (ולא דוקא דברים טובים) בחיפוש בגוגל.

:turn-l:
פורסם
תכנס לאתר של מיני ליין ותראה אם האתר שמציע לך את המחיר שאתה מדבר עליו הוא אתר מורשה שהיבואן עובד איתו, אל תתפלא אם לא תהיה לך אחריות כשתצטרך אותה.

בטח מורשה, אני מחפש רק מיבואן מקורי, מדובר על 3 שנות אחראיות מלאות.

אגב שלחתי לך ה"פ.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...