Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קניתי סאב של רוקפורד של 500w rms דגםp312d4 .יש לו שני סלילים של 4 אוהם כל אחד .אני מעדיף לקנות מגבר 4 ערוצים חזק בשביל לחבר עליו גם קומפוננט וגם את הסאב .השאלה היא אם מגבר ארבעה ערוצים כמו jbl 1004 יוכל לעבוד בגישור על הסאב עם התנגדות של 2 אוהם או שאני חייב לחבר אותו בחיבור טורי של 8 אוהם .אני רוצה לנצל אותו כמה שיותר .מה אתם אומרים ?

פורסם

רוב מגברי ה-4 ערוצים לא יכולים לעבוד ב-2 אום בגישור.

ישנם מספר מגברי 4 ערוצים שכן מסוגלים,הזולים שבהם הם:

סלסטרה FA475X

רוקפורד T400-4

הם עולים 1800 ו- 2000 שח בהתאמה.

לדעתי עדיפות היא למונובלוק+מגבר 2\4 ערוצים

לא תצליח להמלט מהוצאה כספית גבוהה יותר בכול מקרה.

פורסם

יש ביד שניה מונו ומגבר 2 ערוצים של דיימונד אודיו שניהם יחד בפחות מ- 2000 ש"ח.

אופציות נוספות, ושוב, רק יד שניה יתקרב לתקציב שלך:

בוסטון GT

אלפיין PDX

וגם הם יהיו מעל התקציב וחלשים יחסית.

מונו ומגבר 2 ערוצים, כמו שאודיו קינג מעליי כבר ציין, יהיו פתרון טוב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה על העזרה .בסוף הבאתי מגבר אחד של לאנזאר לקומפוננט ,ואני רוצה להביא את המגבר הזה בשביל הסאב דרך האיביי מח"ול : rockford r5001 שנותן 500rms ב 2 אוהם .ככה הוא ינצל את הסאב כמו שצריך והוא יעלה לי משהו כמו אלף שקל חדש .מה אתם אומרים ?

פורסם

הלאנזר- בחירה לא כ"כ טובה. חבל שאתה מתייעץ ובסוף קונה דברים נחותים.

הרוקפורד- ניתן לקנות אותו במחיר הזה גם בארץ. אני לא אוהב את המגבר הזה. עדיף לקחת קיקר מיד שניה שיהיה יותר זול, יותר איכותי ויותר חזק.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

srool -אני ישמח לדעת למה אחי אתה חושב שהr5 של רוקפורד לא משהו כי האמת שהוא נראה לי הכי טוב לתקציב הזה כחדש ואני די נעול עליו.את הלאנזאר קניתי בשביל הרמקולים בגלל שנפל לי במחיר טוב ,אני יודע שהוא לא כל כך איכותי.אני מחפש כבר שבועיים מגבר מונו טוב בסביבות המחיר הזה ולא מצאתי .יש הצעות אחרות ?

פורסם

כחדש לא תמצא מגבר יותר חזק מהR500 של רוקפורד,יש לי את המגבר הזה קניתי אותו ב1000שקל.

הוא מרים סאב של רוקפורד HE2 15 אינצ' בלי להתאמץ הסאב ניקרע ואני באזור ה3/4 גיין בלי באס בוסט בלי כלום הוא מעיף אותו וזה סאב שיכול לספוג גם יותר מ500.מגבר חזק מאוד אני אומר לך מניסיון שלי איתו.שלא לדבר על CVR ודומיו שהוא מעיף אותם בלי למצמץ.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...