Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

בסלברדו יש במחשב אופציה שהוא מראה לך בכמה אחוזים השמן, ופילטר סולר טובים לשימוש.

היצרן אומר להחליף שמן כל 15 אלף.

ליפני שהגענו ל12 אלף המחשב הראה שהשמן טוב רק ב10%. והחלטנו שאנחנו מחליפים. למרות שבמוסך הוא אמר תמשיכו עד ל15 אלף , כי זה סתם יבלבל את הסדר טיפולים.

האם המחשב טועה? או שהמכואני חובבן? מה לעשות להבא?

פורסם

האוטו עובד קשה ? אם כן, נהוג להקדים את תכיפות הטיפולים ע"מ לשמור על אורך החיים של המנוע ושאר המכלולים ברכב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

סלברדו כמשפחתית?!

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

כן! נסיעות לעיר לקניות,מהצפון למרכז . פה ושם מעמיסים איזה משהוא בארגז עד עכשיו זכור לי שלוש פעמים שהיה בארגז "מטען"

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נשמע עובד קשה מאוד אני הייתי עושה טיפול כל 10,000 כך אני עושה אצלי בסילוראדו בנזין בספר רשום כל 12,500 אז אני מקדים.

כן! נסיעות לעיר לקניות,מהצפון למרכז . פה ושם מעמיסים איזה משהוא בארגז עד עכשיו זכור לי שלוש פעמים שהיה בארגז "מטען"

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
נשמע עובד קשה מאוד אני הייתי עושה טיפול כל 10,000 כך אני עושה אצלי בסילוראדו בנזין בספר רשום כל 12,500 אז אני מקדים.

תיקון טעות. הוא לא נוסע על בסיס קבוע מהצפון למרכז עד עכשיו הוא לא עשה את זה יותר מי 6 פעמים

פורסם

כוונתי היתה שהרכב בנסיעות קצרות עובד קשה ולכן חיווי השמן מראה שצריך להחליפו , בנסיעות בין עירוניות ארוכות מחוון השמן יתן לך טווח של יותר ק"מ בשמן המנוע הצעה שלי החלף שמן בתכיפות של לפחות כל חצי שנה , אני מבצע בין 4 עד 5 החלפות במהלך שנה .

תיקון טעות. הוא לא נוסע על בסיס קבוע מהצפון למרכז עד עכשיו הוא לא עשה את זה יותר מי 6 פעמים

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

גם במליבו שלנו % שמישות השמן יורד הרבה לפני 15000 בגלל נסיעות קצרות,הרבה התנעות קרות ופקקים. זאת מערכת שהועתקה מה - "watch dog" שמותקנת בקטרפילרים רבים ושומרת על המנוע. אל תעגל פינות. החלף לפני 15000 אם היא מורה לך.ההצעה להמשיך עד 15000 מקצרת חיי המנוע מהסוף - הבעלים האחרון של האוטו יישלם.

• תוכן חדש...