Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

אנחנו זוג צעיר עם ילד ומעוניינים לקנות רכב חדש.

יש לנו כמובן את הדרישות האולטימטיביות, רכב חסכוני בדלק, אמין ונוח.

התקציב עד 50 אלף.

איזה רכב הייתם ממליצים שיהיה מסוג הרכבים הקטנים אבל עדיין גדול מפסיק ל-3 אנשים + מקום בתא מטען לעגלה?

אני מכיר כרגע דייהטסו סיריון שהיה לי במשך שנתיים אבל התא מטען פשוט קטן (למרות שהרכב באמת מעולה).

מה דעתכם גם על פיאט פונטו? הרכב נחשב אמין?

יש עוד הצעות?

המון תודה,

פורסם

הייתה לנו בעבר דייהטסו סיריון 2006 חדשה, ועם תינוקת הסתדרנו נהדר - קנינו עגלה שנכנסה לתא המטען.

כלומר, באנו עם הרכב לחנות, וחיפשנו עגלה שתתאים לנו ולמכונית.

מעבר לכך, המרחב הפנימי טוב יותר מלא מעט רכבים אחרים.

כתבת שאתם רוצים לקנות רכב חדש. הכוונה חדש עבורכם או חדש מהניילון? כי ב-50K לא תמצאו חדש, מן הסתם...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

היי,

לא התכוונתי לרכב חדש מהניילון ואני מעוניין ברכב יד שנייה.

הבעיה בסיריון שגם עם העגלה נכנסת לתא המטען התיק עם הבגדים לא ייכנס כנראה.

ראיתי פה באתר המון המלצות חמות על פונטו ספייס והייתי שמח אם מישהו יכול להציע לי עוד רכבים אמינים שיהיו קצת יותר מרווחים.

המון תודה,

פורסם

הפונטו מומלצת בעיקר עם הגיר הידני, אני מקווה שזה לא בעייתי בשבילכם.

הרכב הכי מרווח בקטגוריה (ובמקרה גם מאוד חסכוני) היא ההונדה גאז, הבעיה שהמחירון שלה דיי גבוה וקשה למצוא אחת שמורה (נמכרו מעט כי היו מאוד יקרות כחדשות בסוכנות ומכיוון שהרכב מאוד מוצלח יש ביקוש גבוהה בשוק כמשומשת).

לגבי הסיריון, כל עוד מדובר בילד אחד אני לא מבין מה הבעיה לשים את התיק במושב האחורי?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני ממליץ על סיאט קורדובה בנזין מהשנתונים האחרונים (2007 ואילך)

הרכב מעולה, אמין, נח מאד, בגאז' גדול מספיק ונמכר במחיר שהוא הרבה פחות מערכו האמיתי.

לבת שלי יש כזה רכב (יד ראשונה) שעשה כבר 120000 ק"מ בלי אף תקלה.

דגם מקביל הוא הפאביה סטיישן.

שני הרכבים מבוססים על פוקסווגן פולו.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

עוד הצעה: ניסאן נוט.

סוג של מיניוואן קומפקטי, או משפחתית על גבול הסופר-מיני. מרווחת, מאד נוחה, ויחסית חסכונית בדלק. תא מטען טוב.

אמנם המכונית בדרך כלל מעל התקציב שלכם, אבל למרבה הפלא, ראיתי ביד2 כמה מכוניות סביב 50 אלף שקל.

לדעתי, זו קנייה נהדרת.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...