Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון לאוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כי מעבר טסט על ידני מקנה רשיון לכל גיר שקיים. מי שיודע לנהוג על ידני מן הסתם ידע לנהוג על אוטומט, אבל מי שלמד על אוטומט לא ידע לתפעל קלאץ'/ידית הילוכים.

זה ברור. זאת לא הייתה השאלה.

פורסם

אם אני לא טועה את צריכה להוציא טופס ירוק ולעבור תיאוריה שוב(הכל לא 100 אחוז, זה מה שהבנתי,)כמובן את בטח לא נהגת חדשה ובת 20+ אז תצטרכי לעשות את כל זה (שוב, אני חושב)

ובקשר לשיעורים למיטב ידיעתי את עושה מקסימום 8-10 שיעורים ומוכנה לגשת לטסט!

ולפי מה שאמרו גם אמור להיכנס חוק בשנים הקרובות שמי שעשה על אוטומט יוכל להסוות לידני בקלות על ידי 10 שיעורים בערך ללא טסט, רק מבחן שליטה כזה.

קחי את הדברים שלי בערבון מוגבל אני רק אומר מה ששמעתי.:wink:

פורסם

איו להבין חס וחלילה את מה שאני עומד לרשום כהמלצה לנהוג בצורה כזו או אחרת.

היה מקרה כזה לאחרונה בישראל שבו נהגת הייתה מעורבת בתאונה כאשר היא נהגה ברכב עם גיר ידני כאשר היה לה רישיון לאוטומטי בלבד. חברת הביטוח סירבה לשלם בטענה שהיא נהגה על רכב שהיא לא הייתה אמורה ולכן הפוליסה לא הייתה בתוקף.

בית המשפט פסק לטובת הנהגת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
איזה עונשים נותנים על נהיגה באוטו ידני בלי הרישיון המתאים?

תודה.

במקרה הטוב אם אתה נתפס על ידי שוטר אתה תקבל הזמנה לבית משפט.

במקרה הרע לא תדע לתפעל את הרכב, משם הדרך לתאונה/דריסה, החלקה וכו' (תבחר את מה שאתה חושב לנכון).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם אני לא טועה את צריכה להוציא טופס ירוק ולעבור תיאוריה שוב(הכל לא 100 אחוז, זה מה שהבנתי,)כמובן את בטח לא נהגת חדשה ובת 20+ אז תצטרכי לעשות את כל זה (שוב, אני חושב)

ובקשר לשיעורים למיטב ידיעתי את עושה מקסימום 8-10 שיעורים ומוכנה לגשת לטסט!

ולפי מה שאמרו גם אמור להיכנס חוק בשנים הקרובות שמי שעשה על אוטומט יוכל להסוות לידני בקלות על ידי 10 שיעורים בערך ללא טסט, רק מבחן שליטה כזה.

קחי את הדברים שלי בערבון מוגבל אני רק אומר מה ששמעתי.:wink:

זה נשמע לא הגיוני לעשות שוב טופס ירוק, זה נביגה על רכב שכבר יש עליו טסט לא על אופנוע שעוד מילא ..אבל טוב, תודה על המידע, אני אנסה לברר דרך המורה שלי מה עושים עם זה :)

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

את צריכה לקחת מספר שיעורים על גיר רגיל, כדי שהמורה יראה שאת שולטת ברכב ויודעת לתפעל אותו.

ומשם טסט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

באירופה כשאתה בא לחברת השכרת רב ומבקש אוטומט שואלים אותך אם אתה נכה(בעל מוגבלות לנהיגה עם הילוכים).

• תוכן חדש...