Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לשאול אם למישהו יצא להתקין HU בניסאן אלמרה פרפקט ואם כן אז איך הוא פירק את הפאנל של הרכב שבתוכו יושב הHU?

וגם איך מגיעים לרמקולים הקידמיים בדלתות? איך מפרקים את הדיפון של הדלת?

תודה שבת שלום.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

משיכה של הפלסטיק התחתון כלפיך תוציא אותו אחוצה כנ"ל גם משיכה של הפלסטיק העליון כלפי מעלה ואחוצה כל השאר זה 4-5 ברגים בקונסולה המרכזית והיא בחוץ משם אתה יכול ליראות בצדדי הקונסולה את הברגים שתופסים את הרדיו,

שים לב שאתה לא צריך את המסגרת ממתכת של הרדיו והמסגרת פלסטיק של הפנל ברוב המקראים לא מתיישבת שם !

פורסם

אז ככה, בשביל להגיע למצב שבו הHU יוצא צריך לפרק את כל הפאנל המרכזי בדאשבורד (זה עם הכפתורים של המזגן והכל)

כדי להתקין רמקולים צריך לפרק את כל הדלת.

אחרי שהתקנתי HU ורמקולים באלמרה של ההורים שלי לפני כשנה המתקין (שרון מאוטו'ס בחיפה) קילל הרבה. כך שאני לא ממליץ לך לעשות את זה בבית לבד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני כבר היתחלתי לקלל כשראיתי את זה :twisted: בלאט יובני יפונצי :evil:, באמת סיפור מהרקטום.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

אם יש לך ידע תכני וידיים טובות,אין סיבה שלא תצליח לעשות את זה לבד עם הוראות של מתקין.

דבר עם:

ישראל-JUNIOR66

יוסי-ALPINE

אלכס-ALEX DLS

דוד-ART SOUND

בשיפוצים...

פורסם

בקשר לדיפון :

אם אני לא טועה ברגים בתחתית הדיפון, משיכה של הידית עלפי מעלה תשחרר את הקליפסים רק בעדינות הכל שם עדין יחסית שלא תמצא את עצמך צאחרכך עם ידית מקרקשת , שחרור הברגים שמתחבאים מאחורי הידית והרמת כל הדיפון כלפי מעלה והוא בחוץ, שם אתה כבר תבין,

זהירות עם אתה מתכוון למקם את הקרוב בתוך הדלת שלא יפריע לחלון, סתם שתדע לא מומלץ למקם קרוסים בדלתות בגלל לחות גשמים וכו...)

פורסם

בדיפון של הדלת אכן משכתי את הידית למעלה והיא יצאה וגם הכפתורים של החלונות חשמל יוצאים ויש שני ברגים ועוד אחד מלמטה.

אבל עם כול זה עדיין אני מפחד למשוך את הזה כדי לא לשבור בטעות.

כנראה שאלך למתקין כשיבצע את העבודה.

פורסם

אני התקנתי לבד מערכת באלמרה פרפקט, כולל HU, קומפוננט, סאב ומגבר.

הסיפור היה דיי מעצבן בכמה מובנים:

1. העברת חוטים לדלת הנהג ( עשיתי חיווט חדש לגמרי בכל הרכב ), נתקלתי בבעיה שהקונקטור של מרימי החלונות הפריע להעביר חוט מסכן- המקום שם ממש ממש צפוף. עם הרבה מאוד מאמצים ועצבים הצלחתי להשחיל את החוט.

2. פירוק הדלתות: קודם כל צריך להוריד את הפלסטיק השחור עם כפתור הרמת החלון ( סיפור בפני עצמו ), לאחר מכן יהיו לך שם שני ברגים מברזל שצריך להוציא. ואז יהיה לך בורג מפלסטיק ליד וו הדלת- מתחת למשולש הפלסטיק השחור ששמים עליו בדרך כלל את הטוויר. בסוף צריך להתאמץ ולמשוך את הדלת בחוזקה על מנת להפריד בינה ובין הקליפסים שצמודים לדיפון.

3. עומק התקנת הרמקול- עומק ההתקנה ממש קטן, כך שצריך להשתמש בהגבהות MDF, אפילו בשביל קומפוננט עם המגנט הכי קטן שיש. אצלי למשל, עשיתי הגבהה של כ- 2.5 סנטימטרים, הושבתי את הרמקול, ונשאר לי מרחק של כ- 3-4 מילימטרים בין המגנט ובין החלון כשהוא יורד.

עם כל זה, ואני עוד לא מדבר על העברת חוטי RCA, חיבור מעצבן של ה- RCA לרדיו דיסק מאחור ( כמעט ואין מקום ) כבל מטח מהמצבר וכו'.

אבל עם כל המכשולים, הצלחתי להתקין הכל לבד, והכל עובד טוב ויפה כבר קרוב לשנה.

בקיצור- רכב מסובך חבל על הזמן להתקנה.

לך למתקין נורמאלי, שיעשה לך עבודה מקצועית, ושלא תהרוס משהו בעצמך.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

תודה על ההמלצה רודי, זה בהחלט מה שאעשה ואחסוך לעצמי כאב ראש מיותר.8)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

פירוק רמקולים קדמיים:

יש לפרק את ידיות הדלת ואת מפסקי החלונות

ואז יש לפרק את כל הפנל של הדלת בכדי להגיע לרמקולים הקדמיים.

מאחורי חיפוי הדלת (מבפנים) ישנו כיסוי ניילון ומתחתיו יש מקום טוב לשים דיפון לדלת (רק מה, שבניסאן לא טרחו לשים אותו - אין דיפון לדלתות בניסאן!!)

התהליך לא מסובך כל כך אבל זה דיי אבסורד שלהגיע לרמקולים זה דיי מסורבל.

בכל מקרה, אני מצרף פה שלושה עמודים מספר האחזקה של הרכב אשר מפרטים את תהליך פירוק הפאנלים במדויק.

אם תעקוב שלב אחרי שלב כפי שכתוב בספר, הכל אמור ללכת חלק!

bt-39.jpg

bt-40.jpg

bt-41.jpg

Nissan Maxima A33 2L V6

Nissan Almera N16 1.8L

פורסם

וואו תודה. יש לך כזה גם במקרה לאיך אפשר להגיע לרדיו דיסק? איפה אפשר להשיג ספר כזה?

פורסם

להגיע לרדיו דיסק זה לא מסובך:

קודם כל מורידים את הפלסטיק הגדול מתחת לרדיו דיסק- איפה שהמצית והמאפרה- את מושך מכיוון למטה- איפה שממשיכה הפלסטיקה של הגיר, זה פלסטיק גדול שיוצא בקלות.

לאחר מכן צריך להוריד את הפלסטיק של תא הכפפות העליון- איפה שיש את משולש האזהרה ופתחי המזגן- אתה פשוט מושך אותו אליך.

שלב הבא זה הפלסטיק של מכווני המזגן וכפתורי האקלים- גם יוצא יחסית בקלות.

לבסוף הרדיו דיסק יושב על 4 ברגים, שמחוברים למסגרת ברזל. בנוסף לזה לאחד הברגים- העליון משמאל, מחובר המינוס של הרדיו דיסק.

קיצור הכי סיפור זה להוציא את מסגרת הברזל שניראת כמו רובוטריק וזהו.

אם עוד שאלות אשמח לעזור.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...