Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני כרגע גר בארה"ב ומתכוון בחודשיים הקרובים לחזור לישראל וכמובן לרכוש רכב.

אני דיי דלוק על הסיאט איביזה וקראתי כמעט את כל הפוסטים בפורום הזה הקשורים לאוטו הנ"ל והבנתי שזו מכונית מצויינת ויחסית אמינה.

ראיתי בקטלוג הרכב החדש של yad2 שסיאט איביזה חדשה, רמת גימור ספורט עם גיר DSG מתחילה ב119,900 ש"ח.

באתר של סיאט לא רשום כמעט שום דבר על הרכב, אין אפילו מחירון ואין מחירון תוספות.

הייתי מעוניין לקבל תיאור קצר על אילו תוספות באות סטנדרט עם רמת הגימור של הספורט (אני הכי הרבה מתעניין בחישוקי 17 אינץ' עם צמיגים 215 ובגג הפנוראמי ואולי גם מושבי עור אם יש אפשרות).

כמו כן, הייתי מעוניין אם מישהו יכול לתאר לי גם בקצרה אילו תוספות הייתי יכול להוסיף לרכב וכמה עולה כל תוספת.

ניסיתי ליצור קשר עם סיאט בישראל אבל מעולם לא קיבלתי תשובה.

תודה רבה מראש אני ממש ממש מעריך את זה!

ארז.

פורסם
המלצתי (בשיא הרצינות) - תישאר בארה"ב.

למה? ב120 אלף שקל פה אני יכול רק לקנות 5.0 ליטר V8 עם 450 כוח סוס.. לא חבל? אין על מנוע 1.6 :-P

פורסם

מושבי עור עולים בין 9 ל 13 משהו כזה , לא זוכר בדיוק וזה דורש הזמנה מיוחדת.

שבתוספת מחיר הזו עדיף כבר לקפוץ לדגם FR!

פורסם
מושבי עור עולים בין 9 ל 13 משהו כזה , לא זוכר בדיוק וזה דורש הזמנה מיוחדת.

שבתוספת מחיר הזו עדיף כבר לקפוץ לדגם FR!

וואו איזו עשיקה!

מה לגביי חיבור לאייפוד וג'נטים 17 אינץ' עם צמיגים 215, זה בא סטנדרט?

ועוד משהו ששכחתי לציין, כמה זמן פלוס מינוס אני אצטרך לחכות עד שהרכב יגיע לארץ?

תודה :-)

• תוכן חדש...