Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום עשיתי נסיעה קצרה, יבנה - רחובות.

השעון חום מראה חצי כרגיל, פתחתי את המכסה מנוע והצינורות של הרדיאטור גם העליון וגם התחתון היו ממש רותחות. בכל פעם שבדקתי אחרי נסיעה העליון היה חם (לא רותח כמו בפעם הזאת) והתחתון קצת פחות חם.

עכשיו השאלה שלי זה למה השעון חום לא עובר את החצי למרות שהצינורות היו הרבה יותר חמות מכל פעם ועוד בנסיעה כזאת קצרה.

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

פורסם

שלום רב !

כל מנוע לאחר כעשרים דקות ומעלה לא מאפשר לגעת בצינור מים עליון ותחתון, מבלי לקבל כוויה.

מנוע שמד החום מראה כמחצית הסקאלה, וביום שרבי כמו היום, וצינורות המים חמים הוא מנוע תקין בהחלט.

לכן שנה את הכותרת ל: ברשותי אפלאוז תקין, ושאלתי בפורום מיותרת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

 

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום.

היום עשיתי נסיעה קצרה, יבנה - רחובות.

השעון חום מראה חצי כרגיל, פתחתי את המכסה מנוע והצינורות של הרדיאטור גם העליון וגם התחתון היו ממש רותחות. בכל פעם שבדקתי אחרי נסיעה העליון היה חם (לא רותח כמו בפעם הזאת) והתחתון קצת פחות חם.

עכשיו השאלה שלי זה למה השעון חום לא עובר את החצי למרות שהצינורות היו הרבה יותר חמות מכל פעם ועוד בנסיעה כזאת קצרה.

 

לא מחייב שהצינורות יהיו רותחים ושהשעון יראה יותר מחצי הצינור סך הכול עשוי מגומי והיד שלך זה לא ממש משהו שאפשר לבדוק איתו חום מדויק בישביל זה יש מכשיר מיוחד אבל מהתיאור הנל הרכב תקין בהחלט כמו שאמרתה עשיתה נסיעה קצרה יבנה-רחובות אני מבין שאתה מיבנה [כמוני] :mm_wink: לעתיד תבדוק את תקינות הטרמוסטט אוו את הונטות שלך כמו כן מפלס המים במכלים שלך וברדיאטור כמו כן גם את מפלס השמן[בעיות שיכולות להעלות לך את חום המנוע] ואם הכול תקין אז יכול להיות שהשעון שלך מזייף וצריך לבדוק את העניין. אם יש לך עוד איזה שאלה תשאל אני ישמח לענות לך.

מקווה שעזרתי דוד.

  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היד לא מסוגלת למדוד טמפרטורה בצורה מדויקת, אם השעון טמפרטורה עומד בחצי הטפרטורה תקינה (במידה והשעון תקין)

:evil:

×
×
  • תוכן חדש...