Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים,

אחרי שנסגרתי על הקומפוננט מבחינת הסאונד שנעם לי לאוזן, אני מעוניין לשדך להם מגבר מתאים, שידחוף אותם יפה ויוציא מהם סאונד נקי. הדגש הוא על איכות סאונד וצליל נקי בווליום גבוה (בצורה סבירה, לא מכוון ל-SPL).

בתחילת הדרך, לפני שחקרתי ושמעתי, חשבתי על הJBL 1004, אבל הבנתי שאולי בתוספת עוד מאמץ קטן אני אביא מגבר הרבה יותר איכותי. כרגע אני מתלבט בין:

סלסטרה 475 - אני חושש לקחת אותו, למרות המוניטין האיכותי, בגלל ההספק הנמוך שלו, המוצהר לפחות.

HERTZ EP4X

סאונדאון 100.4

כולם +- באותה רמת מחיר ממה שאני מבין. זו כבר מתיחה רצינית של התקציב, אבל במידה וההבדל בסאונד הוא משמעותי בין ה-JBL לאלו, אולי שווה להתאמץ. אשמח לשמוע לדעתכם איזה מגבר ישתלב טוב עם ההרץ היי אנרג'י (2WAY). שומע בעיקר רוק ואלקטרוני, אם זה משנה משהו. המגבר יגביר בעתיד הקרוב מאוד גם סאב, כשהכיוון הוא סאב מדויק ומהיר שישלים את הצלילים הנמוכים באוטו (אהבתי מאוד את הפוקל A30 ששמעתי, צריך לשמוע גם הרץ כדי להשוות).

פורסם

הייתי הולך על מגבר ה-Hertz לדעתי הסט ישמע הכי טוב אם המגבר הזה כי הוא אותו אופי סאונד.

אחריו ה-Sundown אם מדובר ב-100.4

פורסם

הסלסטרה FA מגבר מאוד נחמד יחסית למחירו.

אני למשל לא מאמין שלמגברים יש גוון סאונד, אכן יש מגברים שמגבירים אות בצורה לא ליניארית לאורך כל תחום התדרים אבל זה בערך כל העניין.

הרץ היי אנרגי סט נציל יחסית, אני מבין שאתה הולך לעבוד פסיבי לכן אולי כדאי ללכת על מגבר טיפה חזק יותר.

אבל, כמה שיותר זמן עובר אני מתחיל לפקפק בעניין של הצהרות יצרנים, אבל שוב זו דעתי האישית.

הסלסטרה מגבר איכותי בקטגוריית המחירים שלו אבל ההתקנה של הקומפוננט חשובה לא פחות, במידה והמיד באס מותקן בצורה לא טובה לעולם לא תצליח לנצל אותו כמו שצריך ותאלץ להנמיך כדי לשמוע בצורה צלולה ואיכותית.

לכן שוב אני אומר מנסיון אישי, ברכב שלי מאוד קשה לאתום את הדלת כמו שצריך ולתת למיד באס תנאים טובים (למרות שיש לי איטום). לכן המגבר אצלי בטוח לא מוציא את כל מה שהוא יכול לתת (יש לי FA סלסטרה) אני פשוט מנמיך את הגיין.

דבר קריטי זו ההתקנה, אתה יכול להביא לך מיפלצת של מגבר באלפי שקלים אבל ספק אם תנצל אותו ללא התקנה ראוייה.

אני הולך להביא לי איזה פלצת בקרוב אבל אני נכנס לסרט ארוך של שיפורי התקנה והוספת אלמנטים :twisted:

עריכה: אגב ההרץ EP4X הוא CLASS D, לא שזה בעיה פשוט כדאי לחפש עליו מידע ולבדוק שאין בו בעיות מיוחדות כמו רעשים וכו'.

פורסם

אכן הולך להגביר פסיבית. בדיוק בגלל שרציתי יותר דיוק ככל שעולים בעוצמה, חשבתי ללכת לכיוון של אלו ולא של ה-JBL.

לגבי התקנה, אני בידיים טובות, לא זה מה שמדאיג אותי.

הסלסטרה מאוד קורץ לי, אני פשוט חושש שהוא חלש מדי בשביל הסט הזה, לפי הנתונים היבשים כמובן. לא שמעתי את המגבר הזה.

אני אשמח להסבר על ה-CLASS במגברים.

פורסם

תלך על ה -EP4 לי יש גם כן סט של איי אנרג'יץ שעבדתי פסיבי המערכת עבדה יופי וכמובן עכשיו אני עובד אקטיבי 3 WAY ונשמע פצצה.

פורסם

זוזה, אכן סגרת לי פינה היום עם הקומפוננט :-D. לא היו לך רעשים כשהגברת פסיבית עם המגבר של הרץ?

איזה קלאס המגבר של סאנדאון?

פורסם
תלך על ה -EP4 לי יש גם כן סט של איי אנרג'יץ שעבדתי פסיבי המערכת עבדה יופי וכמובן עכשיו אני עובד אקטיבי 3 WAY ונשמע פצצה.

מתי הספקת? להוסיף מיד ריינג' ועוד לכוון? ועוד שישמע פצצה????? מיום שישי?

למען השם, אנשים מוציאים הרבה מאד כסף על סמך המלצת כאלו. לפחות שיהיו מבוסות על משהו.

לפותח השרשור,

אתה יכול להסיר דאגה מליבך, הסלסטרה יגביר לך יפה מאוד את הסט הזה.

אלי

• תוכן חדש...