Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

{OFF} גבר חדש...

mendev
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת הפנינות בטלוויזיה לאחרונה היא הפרסומת לגולדסטאר, מעבר לפרסומת של אגם, וההיא מהמורדים והתוספת של פלפל לאחרונה... הפרסומת של גולדסטאר אמרה מה שכלנו רצינו ...

עכשיו באים כל מיני ארגונים להוריד לנו את הפרסומת ההיא... אחד הארגונים הוא התנועה לגבריות חדשה...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2922689,00.html

האם אתה גבר חדש ???

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

פרסומת נהדרת.

אנשים שלא מבינים את האירוניה ומייצרים עליה רעש יוצרים אפקט הפוך לגמרי. (עיינו ערך וענונו)

ישראלים אוהבים נורא להתלהם. במקרה הזה, הם משחקים לכיס של גולדסטאר.

פורסם
"אחת הפנינות בטלוויזיה " לא הגזמת קצת ?

משפט אלמותי כמו " נזירות חסרות מעצורים 2 או 3 ....."

פורסם
אחת הפנינות בטלוויזיה לאחרונה היא הפרסומת לגולדסטאר, מעבר לפרסומת של אגם, וההיא מהמורדים והתוספת של פלפל לאחרונה... הפרסומת של גולדסטאר אמרה מה שכלנו רצינו ...

עכשיו באים כל מיני ארגונים להוריד לנו את הפרסומת ההיא... אחד הארגונים הוא התנועה לגבריות חדשה...

האם אתה גבר חדש ???

הנשיא לא שותה בירה...רק קולה..לכן לא מצליח להתחבר לפרסומת..

אבל מצד שני..הנשיא לא רואה עצמו כ"גבר גבר"..אלה יותר בכיוון של רכיכה חסרת עמוד שדרה...ובכלל חושב שפונפונים ורודים זה הפלא השמיני.. :lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

האם אתה גבר חדש ???

אבל מצד שני..הנשיא לא רואה עצמו כ"גבר גבר"..אלה יותר בכיוון של רכיכה חסרת עמוד שדרה...ובכלל חושב שפונפונים ורודים זה הפלא השמיני.. :lol:

זה לא מה שאני זוכר...

בטיול לאיזה חור בארץ הרי נפגשנו עם כמה בנות סקנדינביה חסודות והמשפט הבא יצא מפי הנשיא : "אי אם דה פרזידנט, יו נווו, נוט בוצ'ר באט דה ריל פרזידנט... דו יו וואנט טו רייד מיי בננה ???"

וכמובן שהנשיאה לא תשמע.

פורסם

האם אתה גבר חדש ???

זה לא מה שאני זוכר...

בטיול לאיזה חור בארץ הרי נפגשנו עם כמה בנות סקנדינביה חסודות והמשפט הבא יצא מפי הנשיא : "אי אם דה פרזידנט, יו נווו, נוט בוצ'ר באט דה ריל פרזידנט... דו יו וואנט טו רייד מיי בננה ???"

וכמובן שהנשיאה לא תשמע.

ועל זה נאמר...

הלוו בוצ'ר..פוט סם התיקווה אין דה רמקולים..מייבי ככה אנחנו אימפרס דה סקנדיביות... :lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

ועל זה נאמר...

הלוו בוצ'ר..פוט סם התיקווה אין דה רמקולים..מייבי ככה אנחנו אימפרס דה סקנדיביות... :lol:

או בלועזית מדוברת...

"היי ליידי אר יו פרום סווידן ? דו יו וואנט סוםטינג טו דרינק, מייבי ארטיק ... ארטיק יו קנווו אייס או סטיק... יו לונג טיים אין יזראל ? מייבי מי אנד יו גו טו יור הוטל ???

• תוכן חדש...