Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברכב פולו 2007 שהייתה לי היה אפשר לווסט את האוויר שנכנס לרכב בזמן נסיעה ללא הדלקת המזגן. לדוגמא אם אני נוסע וקר לי יכולתי לסובב את בורר החום של המזגן לחום, ולא להדליק את המזגן קלל (מצב 0) ואז כשהרכב היה בתנועה היה נכנס לי אוויר חם לרכב. אותו דבר עם קור - ברגע שהייתי שם את הבורר על מצב קר אז היה נכנס אוויר פושר (לא ממש קר אני יודע) בנסיעה מהירה.

אם הייתי רוצה שלא יכנס אוויר כלל לרכב בנסיעה היה שם כפתור שהייתי פשוט לוחץ עליו ואוויר לא היה נכנס יותר לרכב (כל זה ללא הדלקת המזגן כמובן).

היום יש לי גולף 2010 עם מערכת מיזוג כפולה (DUAL). ושם אני לא מצליח לעשות את הפעולות הללו ללא הדלקת המזגן..ברגע שאני מסובב את בורר החום\קור המזגן נדלק מייד.

נגיד אני רוצה שיכנס אוויר קר לרכב, אני מסובב את בורר המעלות לקור (ואז המזגן נדלק על שיא כוח בעצמו) ואז אני מכבה את המזגן. במצב הזה אחרי שכיביתי את המזגן אכן יכנס אוויר קר לרכב בנסיעה כי הבורר על קור אבל אני לא רוצה להדליק ולכבות את המזגן בכל פעם שאני עושה את זה..זה מאד לא נוח ובטל גם לא מועיל למזגן עצמו.

בנוסף אין לי מושג איך אפשר לעשות שלא יכנס אוויר כלל לרכב בנסיעה למעט סגירת החלונות של המזגן באופן פיזי שזה לא כ"כ נוח. (הכפתור של הסירקולציה שהייתי יכול ללחוץ עליו בפולו כשהמזגן כבוי לא ניתן ללחיצה בגולף כשהמזגן כבוי).

תודה מראש ומקווה שהייתי ברור

פורסם

אכן זה לא נוח, אך לדעתי אין פתרון אחר חוץ מלהדליק את המזגן, לכוון את הטמפרטורה הרצויה/לשנות סירקולציית האוויר

(פנימית או כניסת אוויר מבחוץ) ואז לכבות אותו שוב.

נסה לבדוק גם בספר רכב.

• תוכן חדש...