Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכונן הזה עבד פיקס,

ואז הכנסתי לכונן הזה דסקט, שהאמת היא שהדיסקט שרוט מאוד,

אפילו אפשר לומר חרוץ, כי לא היה לו חלק מהשחור המגנטי, עוד לפני שהכנסתי אותו פעם הראשונה.

ואז הכונן הפסיק לעבוד, הוא לא מזהה שום דסקט, והכונן השני כן מזהה ,

יש סיכוי שהדסקט הזה דפק את הכונן? אם אני אפרק את הראש , ואעביר ניגוב עם נייר טואלט לח , זה יעזור? או שהכונן נדפק לגמרי? (למרות שלא נראה לי הגיוני) יש אפשרות להשיג ראשים כאלו איכשהו?

אני רציני לחלוטין,

נא לחסוך ממני הערות עוקצניות למינהן.

לכל המבולבלים, יש כונן פלופי רגיל 1.44, ויש את ה5.25,

אני מתכוון ל5.25, עם הדיסקטים שאפשר לקמט אותם

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

כנראה שהראש התלכלך. פעם היו דיסקטים לניקוי, שפעלו באופן מאוד דומה ל-CD לניקוי -

במקום הדיסקית המגנטית הייתה שם חתיכת בד, דומה למגבון לח.

פירוק + ניקוי הראש יכול בהחלט לפתור את הבעיה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

פעם היה כזה דבר דיסקט ניקוי שהיה פותר בעיות כאלה.

כדי להשיג כזה אני מציע :

1. למצוא דלוריאן

2. לחכות ליום בו מכת ברק תכה את מגדל השעון בדיוק ב1.2 גיגהוואט

3. לחזור בזמן לשנת 85, לפגוש שם את מייקל ג'יי פוקס ולקפוץ איתו לחנות המחשבים השכונתית.

אם אתה כבר שם, קנה לוח אם ל486 שחיפשת לפני שבועיים :) [סתם, אני יודע ש486 זה קצת אחרי]

שיט, מצטער, יצא לי עוקצני אבל הסגידה שלך למוצרים שעבר זמנם פשוט מצחיקה.

נ.ב. יש לי כונן 1.2 תקין במחסן של ההורים שלי אם אתה מתעקש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא סוגד לשום דבר, זה תחביב, ואני לא רואה שום הבדל ביני לבין מישהו שקונה חתיכת פח שהיתה פעם רכב, ופשוט מחזיר אותה למצב חדש ונהנה ממנה,

ההנאה שלו זה לשפץ את הדגם הזה, וההנאה שלי זה להשתמש בציוד הזה.

בכל אופן מצאתי איזה ערכה באי ביי שכבר נמכרה לצערי, יש למישהו אולי ערכה כזו? (שבמקרה נשארה לו עמוק בארון?)

חשבתי לפרק את הראש ולנקות עם אלכוהול, וטישו, בעדינות, אבל אני לא רוצה לקחת סיכון .

בקשר ללוח , אין מה לדאוג העניין טופל.....

פרטים בה"פ .

פורסם

לך לשוק הפשפשים בימי שני או שישי וקנה כונן ״חדש״

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

למה דווקא ביום שני?

יש לנו במשרד כונן כזה של קומודור (1570 אני חושב שקראו לו), אני אבדוק אם יש בחבילה גם דיסק ניקוי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ESTK, אתה אוסף מחשבי מותג או שאתה מרכיב מחלקים את הפריטים שלך? אולי במקרה אתה צריך מסך CRT 17" + CRT

14" של פקרד בל (יש לי אותם, הייתי שמח למסור למישהו כי לא יכול זרוק אותם לפח והם סתם תופסים מקום)?

אם תקח את המסכים, אני יתן לך כונן 1.2M ל-5 1/4" (אין דרך לבדוק את תקינותו, אבל לפני שנים פורק ממחשב שעבד).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא בדיוק הבנתי את שאלתך, אבל אני מדיף דגם מסויים של מחשב (לפי מעבד ומה שהמחשב מכי מבחינת חומרה) יותר מאשר מותג כמו פאקרד בל,

בלי קשר יש לי חלקי חילוף.

ואשמח לקבל את הפלופי.

בנוסף, מצאתי חברה שמוכרת פלופים 5.25 ועוד כל מיני סוגים של פעם, אבל הם שלחו לי מייל שנגמר להם המלאי,

כXס אXק עד שמצאתי כאלו .

פרטים בה"פ .

פורסם
אם אני אפרק את הראש , ואעביר ניגוב עם נייר טואלט לח , זה יעזור?

אם כבר, תעביר עליו קיסם אוזניים עם אלכוהול (או כוהל 95% או וודקה של לפחות 40%). ככה מנקים ראשים מגנטיים. נייר טואלט לח לא ינקה כלום (רוב הסיכויים ילכלך אותו עוד יותר).

ובכלל, הכונן לפחות עושה רעשים של לנסות לקרוא את הדיסקט? במידה ולא, אולי יש תקלה מכנית.

ובמחיר שדורשים שדורשים עליו אפשר לקנות צורב DVD (למרות שעם עלייה מכמות נגני מדיה עם USB או הארדדיסק, גם הם מתחילים להפוך לאנכרוניזם).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הבנתי,כלומר אתה אוסף מחשבים לפי מפרט ולא לפי יצרן. בהחלט קולקציה מאוד מעניינת וייחודית. יש לך את כל הסוגים החל מ8086?

אשמח לקבל את הפלופי.

צור קשר בה"פ. אני מעפולה. אני מאוד יישמח אם תיקח בנוסף לפלופי לפחות אחד המסכים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אולי במקרה אתה צריך מסך CRT 17" + CRT

14" של פקרד בל (יש לי אותם, הייתי שמח למסור למישהו כי לא יכול זרוק אותם לפח והם סתם תופסים מקום)?

אם הוא לא ירצה תפרסם את המסכים באתר "אגורה", תאמין לי שיהיו אנשים שיגיעו עד אליך ויקחו אותם בשמחה. אני פרסמתי מזנון ענק + שולחן סלון + 3 ספות לסלון בני 25 שנה, והגיעו מס' אנשים ולקחו אותם בשמחה. כמובן שלא רציתי על זה כסף, עצם העובדה שפינו לי את הרהיטים מהבית זה הספיק לי.

מה שכן, במקרים מסוג אלה מומלץ לא לפרסם מס' טלפון, כי אז תהיה הצפה של טלפונים... תשאיר מייל.

פורסם

תודה על ההצעה. ניסיתי כאן לפרסם וזה לא הלך. אם, ESTK לא ירצה, אני ינסה אגורה - רעיון טוב.

פורסם
אם הוא לא ירצה תפרסם את המסכים באתר "אגורה", תאמין לי שיהיו אנשים שיגיעו עד אליך ויקחו אותם בשמחה.

מה??? :shock:

אי אפשר להיפטר ממסכי CRT, פשוט אי אפשר. אפילו אם מורידים אותם לרחוב הם יושבים שם עד שבאה משאית זבל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...