Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך הסבר בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי מיצובישי קולט שנת 97 (הדגם היותר חדש) רציתי לדעת איך אני עושה גריל בפגוש ובמכסה מנוע

IMG_0037.jpg

IMG_0039.jpg

פורסם
רציתי לדעת איך אני עושה גריל בפגוש ובמכסה מנוע

(1)הולך אל הקצב, קונה: צלעות, סטייקים, כמה סוגי "סיחים" ואי אילו דברים טובים, לפי רצון העם.

(2)קונה פחמים מסוג טוב(של זית בוערים נהדר אך יקרים).

(3)מעמיד מנגל.

(4)ולעבודה.

אל תשכח להזמין את החבר'ה, תודיע מראש, בכדי שנשריין את התאריך.

עמית :lol:

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בוקר טוב,

מה שעלייך לעשות:

לקנות רשת של למשל סימוני רייסינג ב200 ש"ח מ אי איי אנד ספורט בפ"ת (איזור התעשיה ממש בכניסה שמאלה חנות שלישית לערך).

ואו לקנות רשת בחנות חומרי בניין ע"פ בחירתך.

את שתיהן תוכל לצבוע כרצונך לפני ההרכבה.

עליייך (לעבודה רצינית) להוריד את הטמבון הקדמי והגריל ואני במקומך הייתי מגלח ומוריד את הבריחים מהפלסטיק וכך יתקבל "פה" רחב יותר בטמבון הקדמי והרשת גם תראה יותר(הכי כיף- השתמש בג'קסון לחיתוך).

עלייך להשיג אקדח דבק ואחרי שתמדוד את הרשת על המקום המבוקש עלייך לחתוך אותה במידה מעט יותר גדולה ולהניח אותה על הפתח ולכפוף אותה קלות כלפי הפנים של הטמבון ואו הקו הפנימי.

כאן תיזקק לאקדח דבק חם ע"מ להדביק הרשת לפלסטיק.

אח"כ הרכב את הטמבון והגריל ותהנה:-)

2 לקחים מעבודה שלי- הקפד לשייף היטב את הפלסטיק לפני ההדבקה וגם אם אפשרי השתמש במספר ברגים לחיזוק.

בכל מקרה אני מוכן לתת לך עזרה .

ובוודאי גם אינני היחיד כאן:-)

בהצלחה

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
בוקר טוב,

מה שעלייך לעשות:

לקנות רשת של למשל סימוני רייסינג ב200 ש"ח מ אי איי אנד ספורט בפ"ת (איזור התעשיה ממש בכניסה שמאלה חנות שלישית לערך).

ואו לקנות רשת בחנות חומרי בניין ע"פ בחירתך.

את שתיהן תוכל לצבוע כרצונך לפני ההרכבה.

עליייך (לעבודה רצינית) להוריד את הטמבון הקדמי והגריל ואני במקומך הייתי מגלח ומוריד את הבריחים מהפלסטיק וכך יתקבל "פה" רחב יותר בטמבון הקדמי והרשת גם תראה יותר(הכי כיף- השתמש בג'קסון לחיתוך).

עלייך להשיג אקדח דבק ואחרי שתמדוד את הרשת על המקום המבוקש עלייך לחתוך אותה במידה מעט יותר גדולה ולהניח אותה על הפתח ולכפוף אותה קלות כלפי הפנים של הטמבון ואו הקו הפנימי.

כאן תיזקק לאקדח דבק חם ע"מ להדביק הרשת לפלסטיק.

אח"כ הרכב את הטמבון והגריל ותהנה:-)

2 לקחים מעבודה שלי- הקפד לשייף היטב את הפלסטיק לפני ההדבקה וגם אם אפשרי השתמש במספר ברגים לחיזוק.

בכל מקרה אני מוכן לתת לך עזרה .

ובוודאי גם אינני היחיד כאן:-)

בהצלחה

תיקון קל: בפ"ת יושבים FAST AUTOSPORT.

E&A יושבים בבני-ברק.

הסקסו למכירה!-פרטים בקנייה/מכירה

פורסם

יש לי את אותו הרכב בדיוק וגם אני כמוך רוצה לעשות "גריל"

אז ספר לי איך היה ואו נוכל לעשות זאת יחד... או אם מישהו עשה לך את העבודה בזול..

[email protected]

נ.ב

אני רואה שגם לך גנבו את הפלסטיק הקטן בפגוש הקידמי...

פורסם

לא יודע אבל גם לי לא היה מהבעלים הראשונים.

נראה לי זה סתם כדי שיהיה מה לגנוב...

נו אז מה אתה עושה אם הגריל??

ועוד דבר אם אתה יודע איפה אפשר למצוא את המסגרות של הפנסים כמו בתמונה אז בבקשה שתף אותי! או בכלל כל תוספת שמתאימה לקולט החדשה.

059.jpeg

פורסם

חחחחחחח יש לו סמל של פרארי

ועוד לא עשיתי כי אני לא יודע איך ואני לא רוצה להרוס את האוטו

מאיפה אתה ?

• תוכן חדש...