Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מתקינים I GO ב AVH-P4150DVD ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. אין ליחידה הזאת בכלל gps מובנה

ב. אני חושב שיש יחידה חיצונית שאפשר לחבר לה פעם ראיתי מדריך שאפשר להתקין ליחידה הזאת Igo

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אוקי קבלו תיקון (לא ידעתי )

יש קופסאות גנריות שמאפשרות הפעלת ניווט (מקלט +תוכנה ) על מכשירי הפיוניר מסדרת ה avh

הנה דוגמא מצולמת לא הצלחתי כל כך להבין איזה בדיוק מקלט זה ( מקורי של פיונייר זה לא)

אבל מאפשר התקנה של Igo כך שאני משער שגם עוזי רדיו מתבססים על פתרון כזה.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
אוקי קבלו תיקון (לא ידעתי )

יש קופסאות גנריות שמאפשרות הפעלת ניווט (מקלט +תוכנה ) על מכשירי הפיוניר מסדרת ה avh

הנה דוגמא מצולמת לא הצלחתי כל כך להבין איזה בדיוק מקלט זה ( מקורי של פיונייר זה לא)

אבל מאפשר התקנה של Igo כך שאני משער שגם עוזי רדיו מתבססים על פתרון כזה.

קודם כל תודה רבה

דבר שני אתה יודע איך קוראים לזה באנגלית? או איפה אני יכול להשיג כזה בארץ\להזמין מחו"ל?

• תוכן חדש...