Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב לצעירים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך עזרה במציאת רכב שיתאים לי,אני בן 17 וכאשר יגמר לי המלווה אני מעוניין לקנות אוטו שהעלות אחזקה תהיה זולה,שלא תאכל הרבה דלק הכי פחות שאפשר אבל שתיהיה בטיחותית ולא תראה הרבה מוסך בסביבות 8-14 אלף שקל.. תודה לעוזרים :)

פורסם
אני צריך עזרה במציאת רכב שיתאים לי,אני בן 17 וכאשר יגמר לי המלווה אני מעוניין לקנות אוטו שהעלות אחזקה תהיה זולה,שלא תאכל הרבה דלק הכי פחות שאפשר אבל שתיהיה בטיחותית ולא תראה הרבה מוסך בסביבות 8-14 אלף שקל.. תודה לעוזרים :)

בדיוק כמוני לפני כמה שנים :-)

א' תן לי לברך אותך שאתה בוחר בדרך הנבונה של חסכון בטיחות ופרקטיות בניגוד לחברה שלוקחים פוזה או כמו כולם ונוסעים על 323 XD.

ב' תצתרך להוסיף כמה אלפים לתקציב.. באוטו שמתאים לך הוא הפיאט פונטו ספייס 1.25 60 כ"ס הרכב בטיחותי (4 כוכבי בטיחות במבחן ריסוק), חסכוני מאוד (ממוצע יצרן 16.4 ק"מ לליטר) וזול להחזקה בשל שפע של חלקים בשוק ומחירם הנמוך.

העניין של המוסך תלוי באיך שטיפלו בה אם לא טיפלו בפונטו טוב היא יכולה להיות צרה אמיתית אך אם תמצע אחת שמורה ותקח לבדיקה במוסך שתראה שהכול בסדר אתה יכול לקחת אותה בראש שקט.

פורסם

וידאת שיש לך 1500-2000 ש"ח לחודש לצורך תחזוקה שוטפת? אם אין לך סכום זה - ותר על ההרפתקה בשלב זה ודחה את רכישת הרכב עד שתוכל לעמוד בהוצאה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בדיוק כמוני לפני כמה שנים :-)

א' תן לי לברך אותך שאתה בוחר בדרך הנבונה של חסכון בטיחות ופרקטיות בניגוד לחברה שלוקחים פוזה או כמו כולם ונוסעים על 323 XD.

ב' תצתרך להוסיף כמה אלפים לתקציב.. באוטו שמתאים לך הוא הפיאט פונטו ספייס 1.25 60 כ"ס הרכב בטיחותי (4 כוכבי בטיחות במבחן ריסוק), חסכוני מאוד (ממוצע יצרן 16.4 ק"מ לליטר) וזול להחזקה בשל שפע של חלקים בשוק ומחירם הנמוך.

העניין של המוסך תלוי באיך שטיפלו בה אם לא טיפלו בפונטו טוב היא יכולה להיות צרה אמיתית אך אם תמצע אחת שמורה ותקח לבדיקה במוסך שתראה שהכול בסדר אתה יכול לקחת אותה בראש שקט.

הבעיה היא שאין לי כל כך מאיפה להוסיף את האלפי שקלים האלה..שילמתי את הלימוד נהיגה ועכשיו אני מוסיף עוד כמה אלפים לאוטו (כל השאר סבא וסבתא ישלימו) וזה בערך הכסף שיש לי..בכל זאת אין איזה רכב אחר שעומד בדרישות?

פורסם

צר לי לקלקל לך את החלום, אבל יש לך הזדמנות ללמוד משהו חשוב לכל החיים, והוא שכל עסקה גדולה או ארוכת טווח מצריכה בחינה מעמיקה. זה יכול להיות רכישת טלפון נייד, רכב, דירה או כל עסקה אחרת.

תביא בחשבון הוצאות שוטפות - ביטוח, במקרה הטוב, 500 ש"ח לחודש (חובה + צד ג', אל תעז לעלות לכביש בלעדיהם), רישוי 100 ש"ח לחודש - כבר הגעת ל-600 ש"ח לחודש. וזה בלי למלא מיכל דלק או להחליף צמיג יבש. ובמכוניות כה ישנות יש רק דבר לא מפתיע - ואלה ההפתעות, תיקונים קטנים שעלות כל אחד מהם יכול להגיע לאלפי שקלים (לא עניין גדול, אבל, לדוגמא, סט של דיסקיות וצלחות בלימה, עניין שגרתי שיכול להסתכם ב-1500-2000 ש"ח). לכן המלצה חמה - את הכסף המועט שיש לך חסוך, ולכל היותר השתמש בו למטרות אחרות. את נסיון הנהיגה רכוש על הרכב המשפחתי, תביא בחשבון שאם אין לו ביטוח נהג צעיר בגלל אח\ות גדולים רק הכיסוי שלך בביטוח יוסיף כמה אלפי ש"ח לשנה להוצאות המשפחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסר דאגה מליבך ידידי.

במחיר של כ5 אלף שקל אתה יכול לרכוש לעצמך פג'ו 205 חמודה ואמינה.

נתקלתי בכמה כאלו אצל בחורים צעירים שעברו מבחני ריסוק ועמדו בהם, מבחינת אחזקה ברגע שתשיג אחת שמורה לא אמורת להיות לך בעיות, וצריכת הדלק לא נוראה.

יש עוד המון רכבים בסזדר גודל כזה שאני יכול להמליץ לך.

מה שכן אני יסתור כאן את הבחור שרשם על הספייס, אמינה היא בטוח לא, וגם מעט נשית לטעמי.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

תודה על חוות הדעת,sperial כרגע אין לי את הכסף עליו דיברת ולכן אני כנראה יאלץ לוותר על רכב משלי..

לא נורא נסתדר עם מה שיש

פורסם

מצטער על החפירה,אבל אני רואה סוזוקי ספוויט בסביבות ה6000 ש"ח..

רציתי לדעת עליה אולי קצת יותר פרטים לגבי הדלק והאמינות בשנתונים 92-96 מיד ראשונה או שנייה.

מומלץ? וככה אוכל לשמור את הכסף שנשאר מ15 אלף לדלק וביטוח

פורסם

הסוויפט רכב שנחשב לאמין אך מכונית ישנה כול כך,תהיה עם בלאי גדול.

זאת לא הבעיה לקנות רכב זול עם יש הכנסה נמוכה,אבל אם אתה לא עובד,לקנות גם רכב זול זה לא נכון,אתה קונה ב6,קח בחשבון שצריך לעשות ישור קו,אולי מי שמוכר מסתיר איזה תקלה,ואתה צריך להיות ערוך לכך.

למשל אצלי החודש הלך חיישן-אלף שקל תיקון.

עכשיו הגיע רשיון-1100 שקל.

אל תתפתה למחירים כול כך נמוכים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הסוויפט רכב שנחשב לאמין אך מכונית ישנה כול כך,תהיה עם בלאי גדול.

זאת לא הבעיה לקנות רכב זול עם יש הכנסה נמוכה,אבל אם אתה לא עובד,לקנות גם רכב זול זה לא נכון,אתה קונה ב6,קח בחשבון שצריך לעשות ישור קו,אולי מי שמוכר מסתיר איזה תקלה,ואתה צריך להיות ערוך לכך.

למשל אצלי החודש הלך חיישן-אלף שקל תיקון.

עכשיו הגיע רשיון-1100 שקל.

אל תתפתה למחירים כול כך נמוכים.

בגלל זה שאלתי,ברור שאם אני קונה רכב אני יבדוק קודם טוב טוב אם אין תקלה..

בכל מקרה רכב זה עסק יקר כנראה,לא כפי שציפיתי...ואני יאלץ לחכות לסיום הלימודים שאז אוכל להתחיל לעבוד ולממן לעצמי רכב

פורסם

תקלות ניתן להסתיר..

זאת ההחלטה טובה,כי הכי כואב יהיה אם הרכב שלך יעמוד בחניה כי אין לך כסף לתיקון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש את המכונית רינו קליאו, בין השנים 94 ל2000 תוכל למצוא אותה בסביבות 5 אלף עד 10 אלף.

לי יש את רינו קליאו משנת 95 ידני, יש לאוטו פה ושם תקלות אבל לא יקרות במיוחד (400-500), חסכוני מאוד בדלק ונורא נוח לנהיגה-במיוחד שדה ראיה רחב וכנהג חדש אתה חייב שיהיה לך שדה ראיה רחב.

לעומת זאת היה לי רינו קליאו משנת 1999 אוטומט, שעשה לי פול בעיות.

• תוכן חדש...