Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

ברצוני לרכוש רכב בשבוע הקרוב ואני מתעניין ברכבים הבאים:

אימפרזה ניו אייג' 2003

לאנטיס 2003

שניהם מנוע 1600

ושברולט אבאו 2006

ברצוני לציין שאינני מחפש רכב יוקרתי ומאובזר אלא רק לדעת איזה רכב מבחינה סטטיסטית נכנס הכי פחות למוסך, ומה הכי משתלם לאחזקה מבחינת חלפים!!

המון תודה

פורסם

שלום,

ללאנטיס ולאימפרזה יש תדמית טובה מבחינת האמינות שגם מגובה בניסיון של לא מעט אנשים בשטח.

האוואו יש מוניטין לא כל כך טוב בארץ, לא בגלל שהיא בעייתית מבחינת האמינות אלא בגלל שהיא לא מכונית מאוד איכותית.

לדעתי מהבחינה של האחזקה האוואו עדיפה כי היא פשוט חדשה יותר.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

המחירי חלפים של הסובארו והלאנטיס סבירים לחלוטין, ומכיוון שמדובר ברכבים שהם מאוד אמינים התחזוקה המכנית שלהם זולה יחסית.

השנתון בין האוואו לרכבים הנ"ל מאוד זניח ולא משמעותי אז אין לך מה לדאוג.

בנוסף לזאת האוואו זה פשוט רכב מחורבן וזו בחירה מאוד גרועה, תעשה חיפוש בפורום ותבין למה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

הבדל של 3 שנים זה לא כל כך זניח כשמדובר על השנים האלה הלא כן?!

וחוץ מזה שהאבאו פשוטה מבחינת אבזור ולא בטיחותית הבנתי שהיא לא עושה בעיות וזה מנסיונם של שני חבריי!!

תקנו אותי אם אני טועה

פורסם

האבאו רכב גרוע פשוט, אבל הבטיחות באמת היא הצד הכי גרוע שלו - 1.5/5 כוכבים במבחני הריסוק! אני לא מכיר רכב מודרני עם ציון כל כך נמוך! אפילו לפולו קלאסיק שהייתה להורים שלי מ97, היו 3/5 כוכבים במבחני הריסוק!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הבדל של 3 שנים זה לא כל כך זניח כשמדובר על השנים האלה הלא כן?!

וחוץ מזה שהאבאו פשוטה מבחינת אבזור ולא בטיחותית הבנתי שהיא לא עושה בעיות וזה מנסיונם של שני חבריי!!

תקנו אותי אם אני טועה

אלכס ידידי, אני יודע שזה מפתה לקנות רכב בזול ולקבל שנתון כביכול "מתקדם", אבל זה לא סתם יותר זול, יש הרבה סיבות, תעשה חיפוש פה ותראה מה אנשים שהחזיקו את הרכב חושבים עליו.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

האבאו רכב מזעזע מכל בחינה - מומלץ להתרחק.

אימפרזה אמינה אבל לדעתי קצת חלשה, אם חולשה לא מפריעה לך אפשר לבדוק גם אופציה של פורד פוקוס.

לנטיס זאת אופציה טובה.עוד דבר שכדאי לחשוב עליו זה ניסן אלמרה, יש גם 1.6 אבל יותר מומלץ 1.8

V5

• תוכן חדש...