Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ישור קו לפיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התחלתי בישור קו לאוטו כשבבוקר שמתי את האוטו ליד המוסך ודוד שלי בא לשים אותו בתוך המוסך (פשוט אני בצבא עכשיו ולא היה לי זמן לזה), אז המצב של הברקסים היה הרבה יותר גרוע מי מה שחשבתי.

המוסכניק עידכן אותי שכל הרפידות מקדימה ומאחורה הלכו וגם הצלחות שלהם רק שמאחורה עשה לי חריטת דרמים, וגם אמר לי שהמשאבה בלם הלך הייתה לה נזילה. אז הכל סודר במסוך רון בצ'ק פוסט. באמת שירות שחבל על הזמן אנשים מיקצועים (עשיתי שם פעם טיפול לאוטו של המשפחה טויוטה קורולה 96 ובאמת אחלה של שירות! ממליץ לכולם!)

בקיצור זה מה שהחליפו לי,

רפידות בלם קדמי, 120ש''ח

שני צלחות בלם קדמי, 140ש''ח

שני משאבות בלם אופן, 180ש''ח

ציפוי נעלים אחורי + חריטה דרמים, 180ש''ח

עבודת בלמים, 300שקל

בכללי יצא עם עבודה מע''מ וזה 1067ש''ח מה אתם אומרים? לדעתי זה מחיר מאוד טוב בגלל שהוא התחשב בי גם שאני חייל וקצת קשה לי מבחינה כספית. באמת הלוואי ויהיו עוד אנשים כמהו. אה וגם הוא מתח לי את האמברקס.

עכשיו נשאר לי רק לסדר את התושבת מנוע ולבדוק את המשולשים.. והאוטו פיקס. בקשר למשולשים רציתי לשאול עם אני צריך להחליף אותם או שרק להחליף גומיות ומה בערך המחיר של משולשים/גומיות חדשות?

תודה.

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

אחלה בקשר למשולשים אני לא יודע עם זה קשור לזה אבל כשאני פונה עם הרכב ימינה או שמאולה זה לא משנה אז אני מרגיש שההגה מעבד יציבות (אני מתכוון כשאני לקוח פניה במהירות).

זה יכול להיות בעייה במשולשים? כי אני לא כל כך מבין בזה. או שזה בעייה מוכרת אצל הפיג'ו.

וגם כשאני עושה פרסה עם האוטו ומסובב את ההגה טיפה לפני הסוף הוא נתפס כזה לבד.

אשמח לדעת מה יכולות להיות הבעיות, תודה!

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

אתה יכול להחליף רק את הבוקסות במשולשים ולא את כל המשולשים.

תבקש שיבדקו את הפרונט:בול גוינט,מוטות קישור,גומיות של המוט מייצב,וכו

המחיר טוב מאד.

הכי חשוב תחליף טיימינג+מותחנים,זה הדבר הראשון שמחליפים שקונים רכב משומש.

פורסם

רגע אז אתם אומרים שאפשר להשאיר את המשולשים ורק להחליף את הבוקוסות שלהם.

כי המוכר אמר שיש חופש במשולשים וצריך לבדוק ולפרק, ואני יבקש במוסך שיבדקו את כל מה שאמרתה גם כן.

ועם יווצר מצב שאני יצטרך להחליף את המשולשים כמה בערך זה יעלה לי המשולשים עצמם ועבודה?

ואותו דבר בקשר לתושבת מנוע כמה יעלה לי התושבת עצמה ועבודה, אמרו לי שכדאי לקנות תושבת מנוע מקורית בגלל שהיא הרבה יותר איכותית.

תודה, ושיהיה שבוע מצוין!

• תוכן חדש...