Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הרכב לאחר שנאמר לי שיש זליגה שקשה לאתר, לקחתי לחשמלאי והחלפנו סטרטר ומצבר והבעיה לא נפתרה,

לאחר מכן עלינו על זליגה מהמחשב על הנעילה, והחלפנו אותו, ועדיין הבעיה לא נפתרה, האלטרנטור חדש ותקין המצבר חדש, איפה עוד יכולה להיות זליגת חשמל? למישהו יש רעיון?

אגב שאני מנתק את המצבר מעל לשעה האוטו לא מניע, והמצבר חדש נקנה לפני שבועועבר בשיקת תקינות לפני יומיים.

האם זה יכול להיות האזעקה?

האם אפשר לעשות מעקף שינתרל את במצבר בכל פעם שאני סוגר את הרכב?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

הח' מצבר וסטרטר? מצבר בסדר, סטרטר?

יש לגשת למישהו שיהיה מסוגל לאתר את הזליגה. כל פתרון אחר פסול הוא.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הייתי אצל שלושה חשמלאים, אחד אמר סטרטר החלפנו והבעיה המשיכה, אחרי זה הלכתי למישהו אחר, אמר מצבר, המצבר היה באחריות והחליפו לי אותו למרות שהוא היה תקין אבל התעקשתי, והבעיה לא נפתרה, הלכתי לחשמלאי אחר אמר לי שהזליגה היא מהמחשב של דלת שמאל וגם הראה לי באמצעות הנורת ביקורת שאנחנו עם סוויצ כבוי איך הנורה נדלקת ונכבת בכל פעם שאנחנו מבטלים את המחשב, אז הוא הוחלף ועדיין יש זליגה, אני כבר לא יודע מה לעשות, למישהו יש שם של ממוחה שטוב בלפתור דברים כאלה? כל כין לי כוח לזה יותר להניע כל בוקר עם כבלים

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...