Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בקרוב תתחיל תקופה שבה אני לא אשתמש ברכב שלי חודשיים-שלושה. אני רוצה לשמור עליו וחשבתי על שתי אפשרויות:

1) לנתק את המצבר, לנעול את הרכב ולהשאיר אותו - מצד אחד במקרה כזה אוכל לחסוך על הביטוח לתקופה הזו ולשמור על המצבר. אבל מצד שני, אני מפחד שייגרם בלאי מוגבר למכלולים של הרכב עקב חוסר שימוש.

2) להשאיר את המצבר, להעביר את הביטוח על אדם אחר ולתת לו לנסוע פעם ביומיים-שלושה ברכב למשך של 30 דקות.

יתרונות: הרכב יימצא במצב של שימוש אז לא ייגרם יותר מדי נזק למכלולים והמצבר לא יתרוקן.

חסרונות: להשאיר ביטוח על הרכב, בזבוז כסף על דלק ותוספת מיותרת לקילומטרז'.

מה אתם אומרים?

פורסם

נסיעה על הרכב פעם בשבוע למשך 4-5 דקות מספיקה בהחלט. רצוי להפעיל גם את המזגן כדי לשמור על שימון גם שם.אם יש באפשרותך לשים את הרכב באיזה רחבה/חניון שאין בהם תנועה גדולה אז אתה יכול לבטל את הביטוח ולעשות שם את הנסיעה למשך 4-5 דקות (לא חייב לנסוע במהירות).בברכה,קובי.

פורסם

לצערי מנסיון, 5 דקות פעם בשבוע ממש לא מספיק על מנת לשמור על המצבר, זה זמן שהוא רחוק שנות אור מהזמן שהרכב צריך להיות מונע כדי לשמור על המצבר.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

איך הגעת לזה שב4-5 דקות האוטו יתחמם מספיק וישמן את עצמו?

לי אמרו לנסוע איתו פעם בשבוע לתל אביב וחזרה בכל שבת-וזה מנהל המוסך של קמור אמר לי.

בכל מיקרה,מנסיון, 3 חודשים לא יקרה כלום.

בהצלחה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=263522

ולגבי נסיעה בלי ביטוח-מרפי באמת בן זוXה,עזוב זה לא שווה את הסיכון. גם בתוך החניה הפרטית שלך במושב שיש לך דונם פרטי שלך אסור לנסעו בלי ביטוח...

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
נסיעה על הרכב פעם בשבוע למשך 4-5 דקות מספיקה בהחלט. רצוי להפעיל גם את המזגן כדי לשמור על שימון גם שם.אם יש באפשרותך לשים את הרכב באיזה רחבה/חניון שאין בהם תנועה גדולה אז אתה יכול לבטל את הביטוח ולעשות שם את

הנסיעה למשך 4-5 דקות (לא חייב לנסוע במהירות).בברכה,קובי.

מנסיון זה ממש לא מספיק.

איך הגעת לזה שב4-5 דקות האוטו יתחמם מספיק וישמן את עצמו?

לי אמרו לנסוע איתו פעם בשבוע לתל אביב וחזרה בכל שבת-וזה מנהל המוסך של קמור אמר לי.

בכל מיקרה,מנסיון, 3 חודשים לא יקרה כלום.

בהצלחה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=263522

ולגבי נסיעה בלי ביטוח-מרפי באמת בן זוXה,עזוב זה לא שווה את הסיכון. גם בתוך החניה הפרטית שלך במושב שיש לך דונם פרטי שלך אסור לנסעו בלי ביטוח...

מה שהתכוונתי זה לנתק את המצבר ולא לנסוע בכלל, עדיין חייבים לחבר את המצבר מדי פעם?

פורסם
מנסיון זה ממש לא מספיק.

מה שהתכוונתי זה לנתק את המצבר ולא לנסוע בכלל, עדיין חייבים לחבר את המצבר מדי פעם?

מה יש לחבר את המצבר?

שמחשב לא ישכח את עצמו?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

מנסיוני האישי 4-5 דקות נסיעה זה מעט מדי.

פעם בשבוע, שמישהו יסע עם האוטו לפחות רבע שעה ואם יש אפשרות אז שיגיע למהירות גבוהה מחוץ לעיר.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

סתם לידע כללי,

אין להעמיד רכב ללא ביטוח חובה אפילו בתקופה בה הרכב לא נמצא בשימוש.

כמובן שישנם סוכני ביטוח שיעגלו פינות ויאשרו לך לבטל את הביטוח.

מאור

גם ישן כמו תינוק לא אומר שהבנאדם ישן עם טיטול ועשה בו צרכים.

פורסם

אז לפי כל התגובות שלכם מה שמומלץ זה לנתק את המצבר ולהגיע פעם בשבוע, לחבר שוב את המצבר ולבצע נסיעה ארוכה?

פורסם

אומר לך זאת כך, האיש שקניתי ממנו את הרכב שלי היה משאיר את המצבר מחובר כל הזמן והיה מגיע פעם בשבוע ועושה "סיבוב קצר בשכונה" לדבריו במשך חצי שנה.

כשבאתי אליו לקחת את הרכב לבדיקה, הרכב בקושי הניע, כשהגענו לבוחן רכב במכון הוא בא להניע והמצבר מת.

מסקנה: נסיעה של 4-5 דקות "בשכונה" והשארת המצבר מחובר לרכב תגמור את המצבר ותעלה לך במצבר חדש.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...