Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה החלטתי להשקיע סוף סוף במערכת, פעם הסתפקנו מטעמי חיסכון ברדיודיסק ו 6X9 מאחורה.

היום יש תקציב ויש רצון והכי חשוב חשק !

הרדיו דיסק הוא של קלריון מהסדרות הגבוהות לא זוכר דגם אך יש לו 6 VOLT פראאוט

מגבר רוקפורד סדרת POWER 400

קומפוננט POWER T162

סאב וופר 12 P3L תיסה שטוחה לטובת מקום

קרוס אובר של אודיו קונטרול 2XS

הדלתות מקדימה יעברו איטום מלא על ידי חומר של חברת CHCHE

תמיד הייתי פריק של רוקפורד והחלטתי להגשים את החלום למערכת בסגנון כזה

כמובן אשמח לשמוע הערות הארות

מקווה להעלות תמונות בסיום העבודה

HU CLARION DXZ786USB-AMP ROCKFORD POWER 400-COMP-ROCKFORD POWER6.5-SUB ROCKFORD P3

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

כן ,לגבי הרכיבים

מה הכוונה לגבי "איך אני מחבר"?

אם הכוונה להתקנה ,אז זאת תבוצע ע"י מתקין שאצלו רכשתי חלק מהמוצרים

HU CLARION DXZ786USB-AMP ROCKFORD POWER 400-COMP-ROCKFORD POWER6.5-SUB ROCKFORD P3

פורסם

מגבר שלך נותן:

4*50 וואט RMS לערוץ ב 4 אום.

- 4*100 וואט RMS לערוץ ב 2 אום - עוצמה מקסימלית:

- אופציה חיבור עם גשר RMS 200W *2

קומפ:

100RMS ב 4 אום

סאב:

400 RMS

----------------------------

אז איך אתה מחבר?

סאב בגישור 200W

ו50RMS לקומפ?

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

ג'ספר פשוט טעית בזיהוי המגבר שציינתי, אני מדבר על POWER 400 ואתה קישרת לינק של סדרת PUNCH

שמעתי מערכת כזו בדיוק באלפא מיטו, נכון שהאקוסטיקה לא בדיוק אותו דבר, אך אני בטוח שלא אתאכזב.

מדובר על פרוייקט לא קטן מאחר והחלטתי לדפן את הדלתות קומפלט, יתכן ואוסיף גם מעבד של אודיו קונטרול מדגם HPX במקום הקרוס אובר 2XS.

נראה מה זמינות המשרשרים בארנק.

כרגע יש התלבטות נוספת לא גדולה אומנם לגבי הקומפוננט, אני די חובב וקאליות והופעות חיות, הרוקפורד נשמע לי מכוייל יעותר לכאסח.

שבת שלום

ערן

פורסם

טכנית החלקים הנ"ל יעבדו טוב ביחד.

בידוד בדלתות זה תמיד טוב בעיקר אם אתה הולך להתקין T162 שיש לו וופרים עצבניים במיוחד.

קרוס אובר\פרוססור אתה לא צריך ,אם יש לך רדיודיסק מסידרה 5\6\7 הישנה של קלריון הוא יספיק בהחלט.

הייתי שוקל מורל הייבירד אוביישן במקום ה-T162 הוא הרבה יותר מעודן ואיכותי יותר בתחום הווקאלי.

• תוכן חדש...