Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזור חיפה והצפון מחפש מגבר וקומפוננט

vetal21
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מחפש רק קומפוננט ומגבר 4 ערוצים או 2 שיהיה מחברה ידועה כי כמו כולם אני יעשה סקר שוק המחיר שאני מעוניין להשקיע הוא עד 1500 תלוי ברכיבים ושאני אוכל לשמוע ........... נא לא לשלוח בהודעה פרטית כי אני חדש פה ואין לי זמן לבדוק הודעות אני משאיר טלפון לsms אני רציני לגבי הכל כי הכסף כבר אצלי... יאלה אז תתחילו להציע 8) 0524499972

0.9 turbo :-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

לגבי מגבר רק עד תקציב של 600 שקל (לא יכול לחרוג מהתקציב) עדיפות לחברה ידועה רוקפורד ומעלה מעל 60w*4 RMS

לגבי קומפוננט לא רלוונטי כרגע הקנייה תיעשה באיזור חיפה טלפון 0524499972 אני רציני ואם משהו מעוניין ישרות לכסף אם מוצר הרבה יותר או בכמה דרגים יותר גבוהים אז בכיף 8) 8) 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

מחפש ועדיין רלוונטי קומפוננט rainbow עדיפות לסדרת csx 265 ומעלה.....

ומגבר איכותי כמובן במחיר שווה לכל נפש או מי שלחוץ למכור ומהר במחיר הזדמנות\מציאה

אז יאללה התחיל המכרז 8)

להזכיר אני מהצפון חיפה מקסימום סופ"ש מגדל עמק

אני גם סטודנט אז לא להביא לי מחירים מטורפים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...