Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

נורת האימובילייזר בבורה 2002 מהבהבת. האוטו לפעמים מתקשה להניע אך בסוף מניע (רק לפעמים זה קורה) והנורה עדיין מהבהבת.

מה המשמעות?

ברכב מותקנת קם קודנית נוספת לאימובילייזר המקורי.

מה יכולה להיות התקלה? האם אני צריך לגשת למוסך או למתקין מיגון?

תודה רבה

נ.ב

מצב תמונה של הנורה בדשבורד טיפה שונה משלי.

immobilizerscreen.jpg

פורסם

מישהו?

עדכון מהבוקר: הרכב הניע ללא בעיה והנורה לא מהבהבת.

שמתי לב שכשאני פותח סוויץ (למצב ON) הנורה נדלקת באופן קבוע (ככה זה אמור להיות) ואז קורה 1 מ-3:

1. הנורה נכבית לאחר כמה שניות (מצב תקין)

2. לאחר כמה שניות הנורה מתחילה להבהב כל עוד הswitch במצב ON אך נכבית לאחר הנעת הרכב

3. הנורה מהבהבת לאחר כמה שניות וממשיכה להבהב גם אחרי הנעת הרכב (קרה לי אתמול פעם אחת)

האם הנורה הנ"ל קשורה איכשהו לקודנית החיצונית? לא יודע אם זה קשור או לא אבל משהו קרה לקודנית. הצליל שמופק לאחר שאני לוחץ את הקוד השתנה לפני שבועיים.

תודה וסופ"ש נעים

פורסם

עדכון:

החשודה המרכזית היא הקודנית.

כמו שאמרתי, בשבועות האחרונים הקודנית התחילה לעשות רעשים משונים.

אתמול היא גם צפצפה אקראית באמצע נסיעה.

בקיצור אני רוצה להקדים תרופה למכה ולנתק אותה כליל. דרושה לי המלצה למתקין שיעשה זאת עבורי במינימום נזק (לאוטו ולכיס).

איזור הרצליה פיתוח/ ת"א/ איזור תעשיה בני ברק או משהו קרוב.

נ.ב

האם יש מצב שהקודנית תנתק לי הזרקה באמצע נסיעה??

תודה

פורסם

תודה

הביטוח לא דורש את הקודנית אלא רק משבת מנוע מקורי.

אני מרחיב על הדרך את בקשת ההמלצה:

אני מחפש: מישהו שיוריד לי את הקודנית ובאוטו של אשתי יתקין דיבורית וחיישני רוורס

יש למישהו המלצות?

• תוכן חדש...