Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומדות בתקן ECE וחוקיות לחלוטין, אל תצפה לגוון לבן במיוחד (שיפור בתאורה כן תקבל).

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לכל מי שאין לו כח לעבור על 150 עמודים קודמים:

הנורות היחידות שמומלצות הן פיליפס אקסטרים וויז'ן שמאירים 130 אחוז יותר, וכן אוסרם נייט ברייקר. שני הנורות הללו מאירות באור צהבהב נוטה ללבן, והעיקר - מאירות מאוד מאוד חזק.

כשאתם נמצאים בכביש חשוך - הנורות הלבנות יתסכלו אתכם.

אז זהו, שהנורות הטובות ביותר עם הגוון הלבן ביותר ועוצמת הארה מעולה ופיזור טוב הן ה 150% החדשות.

רק קחו בחשבון שהן יעבדו רק כ 200 שעות עבודת נורה לעומת כפול מכל ב 130%, ההבדל? שווה מאוד לפי הביקורות והסרטונים ביוטוב, לא חסר.

השם המלא הוא : Philips RacingVision

ומה עם 150 אחוז של פיליפס?

.

הן מעולות ומאוד מומלצות, רק שיש להן אורך חיים של כ 200 שעות עבודה (אם אתה נוסע שעה ביום = 200 ימים).

התמורה שלהן? הטובה ביותר בשוק נכון להיום והן חוקיות לחלוטין.

מי שרוכש או ירכוש פיליפס 150% שיחזור לעדכן עם תמונות.

שמן המלא הוא: Philips RacingVision

https://www.powerbulbs.com/ca/blog/2016/09/difference-between-philips-racingvision-and-philips-x-treme-vision-130

http://www.philips.co.uk/c-p/12342RVS2/racingvision-car-headlight-bulb

racing-vision-product-with-lamp-min.png

Philips-RacingVision-H4-1.jpg

128798792_2_1000x700_philips-racing-vision-150-h4-upload-photos_rev003.jpg

פורסם

הופיע לי סימן בלוח שעונים של מנורה שרופה,לפני שבועיים החלפתי בחלק מהמקומות לנורות לד עם ציפ של CREE ולא היו שום בעיות.

בדקתי את כל הנורות מקדימה(אור גבוה, אור דרך ואור חניה), מאחור(אור רגיל, ברקס, ערפל ורוורס), תא כפפות, תא מטען, וינקרים(קדימה, אחורה וצדדים),פנים הרכב ומספר רישוי- כל הנורות תקינות ועובדות, אני שולל שזה מהצד כי במשך שבועיים לא הופיעה התקלה ואם הן היו בעייתיות התקלה הייתה מופיעה מיד(תקנו אותי אם אני טועה).

הרכב זה סקודה פאביה 2012, היכן יש עוד מנורה שאולי פספסתי ואכן נשרפה?

תודה לעוזרים.

פורסם

כדי לוודא, אם יש לי גולף GTI עם הלוגן מקוריות, זה גם יתאים? ה RACING VISION של פיליפס דווקא נראה יותר טוב לטעמי

פורסם

מצטער אם זה בהתפרצות לשרשור-אבל זה בהמשך לשאלת פות"ש.

מה הנורה המומלצת שתיתן את האור הכי לבן ודומה לקסנון(גם מהבחינה של עוצמת התאורה) ועדיין תהיה חוקית?

פורסם

פחות צהוב - Osram Cool Blue Intense / Philips White Vision

חזק יותר - Osram Night Breaker Laser / Philips Racing Vision

יש הרבה השוואות ביו טיוב פשוט תחפש

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

2 הנורות המומלצות חוקיות ?

תודה,פשוט אני פחות יודע איך לגשת לחיפוש של משהו שיהיה הכי לבן וחזק יחסית ועדיין חוקי

רוב האנשים נוטים להשמיט את סעיף החוקיות ואחרי הכאב ראש שעברתי עם הקסנון-פחות מעדיף לשחק עם זה.

תודה

פורסם
מצטער אם זה בהתפרצות לשרשור-אבל זה בהמשך לשאלת פות"ש.

מה הנורה המומלצת שתיתן את האור הכי לבן ודומה לקסנון(גם מהבחינה של עוצמת התאורה) ועדיין תהיה חוקית?

אין חייה כזאת, נורת האלוגן בחיים לא תוציא לך גוון לבן(כמו של קסנון רגיל) ועוצמת אור קרובה

כל המשופרות כמו רייסינג ויג'ן/לייזר/נייטבריקר/אקסטרים ויג'ן הינן צהבהבות וחזקות בכמה אחוזים מההאלוגן המקורי, אורך חיים גם בדרך כלל עומד בערך על חצי מהלוגן איכותי פשוט.

האופציה שאתה יכול לקבל אולי שהכי קרובה לקסנון זה טורבו לד שהחוקיות שלו נמצאת בתחום האפור(בגדול ניתן להסתים טוב מאוד את המגברים) וגם אם בוחן תנועה/טסטר מתחיל לחרבש במוח אפשר לשכנע אותם לרדת ממך(לא מוגדר בחוד איסור על לד,קיים איסור על קסנון ברכב אשר הקסנון אינו מגיע מהחברה) לגבי הלד אפשר ללכת בראש בטוח, אם אני לא טועה אמרתי לך גם בפרטי, כמו שהשוטר אומר שזה לא חוקי לפי סעיף שינויי מבנה רכב ועוד חוקים כאלה ואחרים שמתירים לך להתקין חלפים "מקוריים/תחלופיים למקורי" אתה יכול להגיד על מע' שמע,טאסות,מגני רוח וכל התוספות.

פורסם

^^^^

מצטער להגיד אבל זה לא בסדר שאתה ממליץ פה לאנשים כל הזמן על הטורבו לד ובינינו כולם יודעים שזה לא חוקי בדיוק כמו הקסנון.

איך אתה יכול להגיד שאפשר ללכת בראש שקט שאתה אומר מקסימום ננסה לשכנע את הבוחן או נתווכח עם השוטר, או שננסה להסתיר ממש טוב את המגברים.

זה שעברת טסט עם זה מצוין לך, נפלת על בוחן חאפר, עדיין לא אומר שזה תקין.

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

אשמח לעזרה,

מעוניין להחליף נורות ברכב (מאזדה 3, 2006), נשרפה לי נורה אחת, וגם ככה השנייה די מעאפנה.

הבנתי שהXtreme vision 130 מומלצות כאור מעבר.

שאלתי היא, הנורות הללו מתאימות גם לאור דרך (גבוה)? כי הבנתי שברכב שלי הנורות לאור מעבר ואור דרך

הן שונות (מתח והספק שונים)..

פורסם

אתה מבין שיש על זה תשובה כ 600 פעמים בשרשור הזה כן? תחזור מספר עמודים לאחור ותחפש כי זה פשוט חוזר על עצמו.

• תוכן חדש...