Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ממה שקראתי פה הבנתי שזה מסוכן והלכתי למוסך שאצלו בדיוק לפני שבועיים עשיתי טיפול 10,000

שאלתי אם אותו אם הוא יכול לבדוק לחץ שמן אז הוא ישר אמר שנראה לו שצריך לנקות אגן שמן מנוע ואת המסננת,

השאלות שלי הם כאלה

1. האם זה בעיה לבדוק את לחץ השמן בקורסה? פשוט בגלל שאני בחורה קשה לי להיות אסרטיבית בקשר לדברים שאני לא מבינה בהם במוסך, שזה מקום של גברים אחרי הכל, כי זה היה נראה כאילו אין לו כוח לעשות את זה

2. האם 450 שח זה לא מחיר מוגזם לניקוי?

3. האם יש קשר בין העובדה שנדלקה לי המנורה לבין עוד עובדה שלאוטו צריכת דלק מוגברת בזמן האחרון?

תודה רבה לכל העונים, בעיקר חשוב לי לדעת על המחיר

סוניה

פורסם

סוניה, האם את יודעת בטיפול שמו פילטר שמן מקורי?

אם שימון לא טוב, זה הגיוני שצריכת הדלק עלולה לגדול. כמה זמן את נוסעת עם הנורה?

450ש"ח לניקוי זה מחיר סביר בהחלט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
סוניה, האם את יודעת בטיפול שמו פילטר שמן מקורי?

אם שימון לא טוב, זה הגיוני שצריכת הדלק עלולה לגדול. כמה זמן את נוסעת עם הנורה?

450ש"ח לניקוי זה מחיר סביר בהחלט.

תודה

הוא אמר שהוא שם פילטר חדש אבל אני לא יודעת אם מקורי, הכוונה מקורי של אופל? לא נראה לי כי זה מוסך רגיל, אני אשאל

הנורה נדלקה ליפני שבוע וכבתה ואתמול היא נדלקה שוב אז לקחתי את האוטו למוסך

פורסם

זה לא משנה איזה מוסך. עדיף פילטר שמן מקורי בכל מקרה. הפרש המחירים די זניח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם הנורה נדלקת לסירוגין כמו שאמרת, יכול להיות שהבעיה קשורה ליוניט לחץ שמן- מגעים רופפים או מלוכלכים או שהיוניט עצמה תקולה. בקשי ממנו לבדוק כמו שצריך כולל בדיקת לחץ שמן ע"י שעון ורק אחרי זה שיסיק מסקנות. עדכני אותנו בפרטים בהצלחה

• תוכן חדש...