Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי כרגע מיצובישי קולט שנת 93 ידנית וקלאץ משאבות (ולא עם כבל) ,

הקלאץ הוחלף לפני כ חצי שנה +- ומשאבות לפני חודש , צצה לי בעיה שכאשר נוסעים נסיעה אגרסיבית מעט הקלאץ מחליק ולא תופס את ההילוכים , ואז ממש קשה לנהוג בדרך כלל עובר לילה ובבוקר הכל מסתדר , חשוב לציין שזה קרה רק פעמיים ובנהיגה מנהלתית ורגועה זה לא קורה אלה רק בהעברת הילוכים מעט אגרסיבית , מפאת רצון לעשות פרויקט על הרכב הנ"ל רציתי לשאול איך אני מחזק את הקלאץ ?

אולי עדיף להסב אותו לקלאץ הפועל על כבל ?

אין לי ניסיון בתחום הקלאצים אשמח לעזרה תודה ( אשמח גם לעלויות )

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

אם אתה רוצה לשפר את הקלאץ', אתה תצטרך למצוא פתרונות אחרים. בדוק אפשרות להתקין קלאץ' גדול יותר.

מה שלא תעשה, קח בחשבון שאתה עלול להעמיס באופן הרסני על רכיבים אחרים במערכת: תיבת הילוכים, ציריות חלקי מתלה וכדומה. תחשוב טוב אם זה בכלל כדאי לך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קלאצ' גדול יותר לא בטוח שאפשר, אפילו סביר להניח שלא

לפני שאתה רץ לגהץ כ.אשראי , שהחלפת קלאצ' החלפת גם גלגל תנופה ?

הדברים הראשונים שעולים לי בראש הם ככה

או שהגלגל תנופה שחוק ואז צריף להחליף

או שיש שם משהו לא תקין (פלטה,דיסק מיסב משאבות )

או שאתה חורני רצח ושרפת את הקלאצ (ואז כשתפרק אתה תראה שהוא בצבע כחול )

אם האופציה האחרונה היא הרלוונטית אליך , גם קלאצ' מחוזק לא יתאים

אני לא רואה שום סיבה נורמלית שקאלאצ' ברכב כזה יחליק אחרי חצי שנה (אלא אם הרכב משופר ברמה קיצונית )

פורסם

קלאץ' אפשר לגמור גם תוך זמן קצר, אני מכיר מישהו שגמר קלאץ' של S2000 סטנדרטית תוך 10,000 ק"מ.

או כמו שאמר לי פעם מישהו שמתעסק בדראג: "אין בעיה לצאת 300 פעמים חזק מהמקום, אבל רק 4 פעמים רצוף"... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
קלאצ' גדול יותר לא בטוח שאפשר, אפילו סביר להניח שלא

לפני שאתה רץ לגהץ כ.אשראי , שהחלפת קלאצ' החלפת גם גלגל תנופה ?

הדברים הראשונים שעולים לי בראש הם ככה

או שהגלגל תנופה שחוק ואז צריף להחליף

או שיש שם משהו לא תקין (פלטה,דיסק מיסב משאבות )

או שאתה חורני רצח ושרפת את הקלאצ (ואז כשתפרק אתה תראה שהוא בצבע כחול )

אם האופציה האחרונה היא הרלוונטית אליך , גם קלאצ' מחוזק לא יתאים

אני לא רואה שום סיבה נורמלית שקאלאצ' ברכב כזה יחליק אחרי חצי שנה (אלא אם הרכב משופר ברמה קיצונית )

הרכב לא משופר ( עדיין ) , ואני ממש לא חורני או מתגרזן על הרכב , הקלאץ מלחיק רק מנהיגה אגרסיבית ולאחר כמה שעות חוזר למצב תקין , את העניין של המיסב אני יבדוק

פורסם
מה שאתה מתאר זה תופעה שהקלאצ' מתחמם בנהיגה אגרסיבית

כנראה ששרפת אותו ,

התופעות האלה בדרך כלל מתיישבות עם נהיגה לא נכונה (נהיגה ארסיבית לא בהכרח טוחנת קלאצ'ים)- לתשומת ליבך

רגע אתה רוצה להגיד לי שלמרות שביום יום הוא מרגיש בסדר גמור ורק בנהיגה אגרסיבית הוא מחליק הוא עדיין נשרף ?

( וד"א מי זה רן ? )

פורסם

כן, כנראה שהוא לא שרוף בצורה רצינית ובגלל זה רק כאשר הוא מאוד מתחמם ומקבל את שיא הכח הוא מתחיל להחליק.

במידה והקולט לא משופרת הקלאץ' לא אמור להחליק במידה והוא תקין.

אגב, אני שרפתי קלאץ' חדש מהניילון תוך 2500 ק"מ בערך ברכב הראשון שלי :twisted:

פורסם

פרט, הסבר, ונמק.

נשמע מעניין:lol:

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
רגע אתה רוצה להגיד לי שלמרות שביום יום הוא מרגיש בסדר גמור ורק בנהיגה אגרסיבית הוא מחליק הוא עדיין נשרף ?

( וד"א מי זה רן ? )

ביום יום אתה לא מעמיס עליו אז הוא לא מחליק ,

ברגע שיש עומס הוא מחליק

רן זה אני, למה ?

פורסם
פרט, הסבר, ונמק.

נשמע מעניין:lol:

לפרט מה? איך שרפתי?

פשוט מאוד, יציאה מהמקום חזקה על בסיס קבוע ומשיכת ההילוכים הראשונים בכל נסיעה :-P

אבל פה נעשה לזה סטופ כי שמעתי שמועה על 27 אינצ' שממש לא בא לי עליהם...

פורסם

חבל שאי אפשר לרשום "חחח" כי לפי השמועות זה עם ה27 אינצ' יבוא :lol:

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
ביום יום אתה לא מעמיס עליו אז הוא לא מחליק ,

ברגע שיש עומס הוא מחליק

רן זה אני, למה ?

סתם רציתי לדעת עם מי אני מדבר , טוב אז אני יבדוק את כל הרכיבים שציינת , ידוע לך עד כמה כוח סוס הקלאץ הנ"ל יכול להחזיק ?

פורסם
אבל פה נעשה לזה סטופ כי שמעתי שמועה על 27 אינצ' שממש לא בא לי עליהם...

חבל שאי אפשר לרשום "חחח" כי לפי השמועות זה עם ה27 אינצ' יבוא :lol:

הוא בא.

והשרשור הזה ננעל.

השרשור הזה מתאים לפורום הטכני ולא לשיפורים.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...