Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם. בבעלותי דייהטסו סיריון משנת 2008. לאחרונה נאמר לי כי עליי להחליף מצבר והייתי רוצה לשאול איך אדע איזה מצבר אני צריכה (כמה ואט). אני חוששת מאוד שבשל בורותי בענייני רכבים ימכרו לי משהו שאני לא צריכה ושמן הסתם יעלה יותר. תודה רבה!

פורסם
בוקר טוב לכולם. בבעלותי דייהטסו סיריון משנת 2008. לאחרונה נאמר לי כי עליי להחליף מצבר והייתי רוצה לשאול איך אדע איזה מצבר אני צריכה (כמה ואט). אני חוששת מאוד שבשל בורותי בענייני רכבים ימכרו לי משהו שאני לא צריכה ושמן הסתם יעלה יותר. תודה רבה!

תסתכלי על המצבר צריך להיום רשום לך

אם אני לא טועה זה בין 40-46

במדבקה שעל המצבר אמור להיום רשום לך בידיוק

ושלא יגידו לך שיותר גדול זה יותר טוב, היצרן בחר בידיוק בכמה שצריך וכך גם הותאמה מערכת הטעינה למצבר.

פורסם

אין שום בעייה לשים מצבר בעל קיבולת גבוהה יותר מהמצבר המקורי (שהרבה פעמים היצרנים שמים מצבר קטן מידות וקיבולת משיקולי עלות בלבד).

אגב, מצבר נמדד באמפר\שעה ולא בוואט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מצבר בעל קיבולת וכושר התנעה גבוה יותר לרכב עם איבזור סטנדרטי הינו הוצאה כספית מיותרת ולא הכרחית.

ברוב המקרים בחירת מצבר בעל קיבולת גבוהה יותר בסביבות 30-40 אחוז מהמצבר המקורי לא תסב נזק לסטרטר.

אבל מנסיוני עם סטרטרים בתחום מנועי בוכנה למטוסים קלים שהם לא שונים מהותית מסטרטר של רכב עלול להיגרם נזק לסטרטר במידה והמצבר הינו בעל קיבולת גבוהה מאוד והתנגדות פנימית נמוכה לכן ההנחה הרווחת תתקין מצבר גדול אצל חשמלאי הרכב והמכונאים לא תמיד נכונה.

איזה כייף לי :)

פורסם

השאלה היא מה צריך, מה טוב לאוטו. לא אכפת לי להשקיע יותר, אבל לא אם זה סתם ניצול של חוסר-הנסיון שלי.

ואמרתי כבר למעלה שאני ממש לא מבינה כלום במכוניות... ואגב, מסתבר שגם בעלי לא מבין יותר מדיי כי הוא אמר לי לשאול על ואט :-)

פורסם

מי אמר שהמצבר של הרכב לא תקין ויש להחליפו ?

בכול מקרה על המצבר המקורי קיימת מדבקה עם פרטי המצבר קרי קיבלות המצבר ב-AH וכושר ההתנעה.

אני ממליץ לך לרכוש מצבר תוצרת וורטא או בוש שנחשבים מצברים איכותיים והמחיר שלהם נמוך ממצברים תוצרת הארץ בהרבה מקרים.

איזה כייף לי :)

פורסם

כשלקחתי את הרכב לבדיקה לפי דרישת המבטח, אחרי שקניתי אותו, אמרו לי שהמצבר חלש, והיות שהאוטו כבר יותר משנתיים על הכביש זה לא נראה לי מופרך. אני אבדוק את הפרטים על המצבר. תודה על ההמלצות!

• תוכן חדש...