Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי חיווט

eitanh1982
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הודעה ראשונה בפורום, מה שאומר שאני לא הכי מתמצא בעניינים כמו שתבינו בהמשך ההודעה.

קבלתי רדיו-דיסק של aiwa(cdc-x126yz.

הוצאתי את הרדיו הישן ש-שבק ובעזרת קאטר הורדתי מהרדיו הישן את הפלאג הזה שמחווט עם פינים(זכר) בקצה שלו.

מה שעשיתי זה לחבר עם גשר את הפלוס והמינוס של הAIWA לפלאג הזה ועל הכבלים של הרמוקלים שמתי מבודד לבנתיים(אני שוקל לחבר רמקולים רגילים שלי מהבית בחיבור הרגילים שיש למערכת הזו מאחורה כי הרמקולים של הרכב נוראיים).

כשנגשתי לרכב לבדוק אם זה עובד לא קבלתי אות חיים, הרדיו-דיסק לא נדלק.

היה עוד כבל שנקרא Memory power עם סוג של צ'ופצ'ק פלסטיק בקצה וקפיץ בפנים, לא טרחתי לחבר אותו אלא רק לבודד כי הנחתי שמדובר רק במה שאחראי על שימור תחנות הרדיו בזכרון ולא יותר, האם אני טועה בקטע הזה? האם זה גם כבל שאחראי על החשמל של הרדיו?

במידה ואני צריך לחבר אותו, איפה אני מוצא את החלק השני של הצ'ופצ'יק הזה כדי לחבר לפלאג?

ואיך קוראים לזה? :-D

מצטער על מונחים כמו "צ'ופצ'יקים" ותיאורים על אלתורים עם גשר אבל הרכב הוא מאוד ישן והפלאג של הרדיו הישן תואם למה שיש ברכב(6 חוטים מחווטים לפלאג נקבה) בעוד שבמערכת שבאה בלי שום פלאג מדובר בחיווט של 8 חוטים(שיטת חיבור רמקולים שונה) מה גם שאני לא מתכוון להשקיע בזה יותר מידי כסף אלא לנסות לאלתר משהו לבד.

תודה מראש למי שיצליח להבין מה אני רוצה ואולי גם יעזור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפלאג עם הפינים שהיה מחובר לרדיו הישן שפשוט הוצאתי עם קטאר(השחור זה המינוס, האדום זה הפלוס), יש שם בין הכבלים האדום והשחור כבל כתום מובדד(מתחת להם הכבלים של הרמקולים מבודדים), אותו לא חברתי בנתיים לכלום, ברדיו הישן ה"צ'ופצ'יק" היה מחובר אליו -

fnn2y5ljldju.png

וזה ה"צ'ופצ'יק" -

2ommmwugjj4n.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...