Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות השלטים, לא שמור שם שום דבר... אלה חניות במפלס התחתון בהן כל אחד רשאי לחנות. אזורים בחניון הזה אשר אסורים לעמך-ישראל סגורים בשערים אוטומטיים.

The older you get, the better you used to be

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

והיום , 15 דקות אתה מחפש חניה , מסתובב אינספור פעמים והכל מלא,

אתה מגיע לחניה צדדית, אומר לעצמך "בטוח יש שם חניה" ורואה את המחזה הזה.

10888760_10153057095884497_2901176148117420128_n.jpg10888395_10153057091219497_3725258873932169882_n.jpg

אתה נשאר פשוט ללא מילים. :-o

עריכה אחרונה על ידי elians

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
קניון אביב, שידור חוזר. למה לי לחנות בחניה אחת אם אפשר לחסום שלוש?

[ATTACH=CONFIG]405784[/ATTACH]

מה הבעייה פה ? לי יש שני חניות פרטיות בבניין ואני חונה על שנהם האלכסון שלא ידפקו לי את הרכב כל מני חונים זרים.
פורסם
מה הבעייה פה ? לי יש שני חניות פרטיות בבניין ואני חונה על שנהם האלכסון שלא ידפקו לי את הרכב כל מני חונים זרים.

בחנייה פרטית שלך (שתי חניות כאלה) תעשה מה שאתה רוצה ותחנה על שתיהן באלכסון, על הצד, לרוחב או בעמידה. בחניון ציבורי נהוג - טוב, בארץ לא ממש נהוג, אבל רצוי - שמכונית אחת = חנייה אחת.

להלן מספר תופעות נוספות, כולל חנייה באיזור השמור לנכים.

f1.jpg

f2.jpg

f3.jpg

The older you get, the better you used to be

פורסם

הוא שואל איך הנהיגה שלו. אין התיחסות לחניה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשלימדו אותי נהיגה, אמרו לי לא להחנות בחנייה כפולה, כדי שלא ישרטו לי את המכונית.

מעניין שאף פעם לא ראיתי מכונית חונה בחנייה כפולה, כאשר היא שרוטה באחד הצדדים.

אני לא חונה בחנייה כפולה מתוך אמונה ברמת תרבות מסויימת, אבל אני לא יכול לשכוח את המשפט הזה וכמה שהוא לא נכון.

פורסם

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

הרבה יותר גרוע מזה: כל הרכבים שחונים בין הקווים מלאים בשריטות ומכות בדלתות.

הרכב שלי בן 4, בחיים לא שרטתי / דפקתי / פתחתי דלת על מכונית או קיר.

תוצאה:

הרכב שלי נראה כמו גרוטאה - כולו מלא שריטות חניה, כל הדלתות מלאות ב"מתנות" שהשאירו לי נהגים "מתחשבים".

מסקנה:

ככל הנראה בישראל - תהיה אגואיסט ומגעיל.

כנראה זו הדרך היחידה לשמור על הרכב (או חניה פרטית).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תהייה אגואיסט מגעיל עד שיום אחד מישהו יחליט שהוא לוקח את החוק לידיים ומטפל לך ברכב באופן אישי.

כדי לשמור על הרכב חונים רחוק והולכים ברגל. ככה גם עושים קצת ספורט וגם לא יורדים לרמה של ערס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני חושב שהדבר הבא שבר את השיאים של כל מה שראיתי עד אותו יום.

שבת לפני הצהריים. יס פלאנט ראשל"צ. יום שמש קיצי ויפה. מיותר לציין את העומס בחנייה.

ואז, תוך שאני נוסע באחד הטורים כדי לחפש חנייה, אני רואה את הדבר הזה:

1.jpg 2.jpg

הבן אדם פשוט תפס 3 חניות! לא אחת, לא שתיים, שלוש!

כמובן שאני לא רואה שום הסבר אחר מלבד זה שהוא פשוט החליט "לשמור" 2 חניות לאנשים שכנראה היו בדרך.

לפעמים מדהים אותי כמה אנשים שמים ז**. פשוט לא לראות אף אחד ממטר.

כל כך רציתי לחנות את הרכב שלי במקביל אליו כדי שהוא יהיה תקוע. לא יודע איך דבר כזה היה מסתיים אם הייתי עושה את זה.

בכל מקרה, הייתי עם אישתי ועם הילדה, אז החלטתי לוותר על התענוג :)

פורסם

תראה בימים אלה אני כבר מבין שאין טעם לבכות על מכות באוטו שלי,הוא גם מטונף בטירוף.

מה שאני הייתי עושה זה,מקפל לו את המראה,מקפל לי את המראה,מוציא חבר שיכוון וחונה אליו במקביל כל כך צמוד שזבוב לא יעבור ברווח.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
עברתי עכשיו רק על העמוד האחרון בשרשור,

אני חייב לציין שהייתי בטוח שבימנו יש הרבה פחות מקרים של אחים שמתחתנים ומביאים לעולם ילדים.

טעיתי.

My thoughts exactly. :lol:

פורסם
תהייה אגואיסט מגעיל עד שיום אחד מישהו יחליט שהוא לוקח את החוק לידיים ומטפל לך ברכב באופן אישי.

כדי לשמור על הרכב חונים רחוק והולכים ברגל. ככה גם עושים קצת ספורט וגם לא יורדים לרמה של ערס.

תשמע, אני לא אגואיסט ולא מגעיל.

אני אמשיך לחנות כמו בן אדם תרבותי ולא אתפוס יותר מחניה אחת.

כמו שכתבתי, הרכב שלי שרוט בכל מקום ולא בגללי.

המסקנה שכתבתי פשוט מייצגת לאן הגענו שיש אנשים (אפילו בפורום הזה, והם גורשו) שמצדיקים חניה כפולה כדי שלא יפגעו להם ברכב.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...