Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני דווקא מצדיע לבעל המאזדה שלא הרים ידיים.

לדעתי הוא היה צריך להיצמד יותר לימין. כך גם היה יוצא ממכוניתו ביתר קלות, וגם מאלץ את בעל הקרוסאובר לעשות תרגילי יוגה כדי להיכנס לאוטו.

התרגיל יוגה הזה עשוי לעלות בכמה שריטות לדלת של המאזדה. מה שנקרא - לפעמים עדיף להיות חכם מאשר צודק.

פורסם
נראה שהקיר שם מצד ימין בולט אל תוך שטח החניה ושחניה בתוך הקווים תדרוש אולי עמידה עקומה, עם התחת טיפה ימינה, אבל עדין בתוך.

בערך.

תסתכל בתמונה - יש מקום אם ייצמד עם החלק הימני לקיר וזה רק יחסום את תא המנוע, כך שאין מניעה להיצמד בכל מקרה.

דבר שני, שיחנה במקום אחר וישאיר את המקום לרכב צר יותר.

זו שעת בוקר בחניון תת קרקעי של 5 קומות.

יש עדיין המון מקומות פנויים.

זו היתה החלטה מפוכחת שנועדה לדחות אנשים שיחנו איפה שהמזדה חנתה.

ד"א, זה עבד - כמה אנשים עברו בזמן שצילמתי והעדיפו לחנות במקומות פנויים ורחבים יותר.

Before.jpg

פורסם
התרגיל יוגה הזה עשוי לעלות בכמה שריטות לדלת של המאזדה. מה שנקרא - לפעמים עדיף להיות חכם מאשר צודק.

כי הדלתות של הסיוויק (המסכן היחיד שחנה כמו בן אדם) עשויות מחומר מיוחד שלא משאיר שריטות?

אם לשפוט לפי הפגוש של המאזדה, כנראה שגם בעליה לא נותנים יותר מידי חשיבות לכניסה\יציאה "בטוחה" מהחניה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מישהו יכול להסביר לי את ההגיון שבחנייה כזאת? אפילו סמארט לא יכנס בחנייה הזאת. (צולם בצים סנטר מעלות)

0webrmtjn2ly.jpg

היא מאוד מזכירה לי את זה:

10153631_854045897939795_409692269619842169_n.jpg?oh=283535e54aac5c0db8e0e10754a64880&oe=54CF6997

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

לאחרונה אני התחלתי לשים לב למשהו. נראה לי שלא תמיד מקפידים על תקן בעת סימון החניון ומנסים לדחוף כמה שיותר מקומות חניה. כתוצאה מכך פשוט אין מצב שאפשר להכניס 30 רכבים ב30 מקומות ולכן מתחילה מאין סטיה קלה שבסופו של דבר הופכת למצב שמישהו חונה כבר עם הפס מתחת לאוטו וזה שלידו שוב מתיישר לפי פס. אפשר לראות את זה הרבה בחניונים של בנייני משרדים שאין בהם עמודים בין חניות. מישהו מתחיל בבוקר בסדר ולאט לאט זה נמתח. עד שמישהו שוב מתיישר לפי הסימון. כך שלא תמיד הבן אדם אשם. הוא חנה בצמוד לקודמו. אבל זה שאחריו הוציא אותו חומוס.

פורסם (נערך)

יש לך הנחה שגויה אחת: " כך שלא תמיד הבן אדם אשם. הוא חנה בצמוד לקודמו."

אם קודמו חנה בצורה שיוצאת ממקום חניה אחד, אז הוא לא צריך לחנות בצמוד אליו. אם הוא מחנה בצמוד אליו אז גם הוא חסר התחשבות.

נהג שמגיע ורואה מצב כזה צריך להחנות את רכבו במקום חניה (אחד) פנוי.

מצב מגעיל אחר שקורה לפעמים:

תדמיין מקום חניה אחד פנוי והוא לא באמת אחד. גם מימין וגם משמאל הרכבים חנו ככה שכל אחד מהם על דאבל פרקינג. ואז נשאר לך להיות מניאק ולחנות באפשרות היחידה שיש, גם כן על הקו עצמו (הכוונה שמרכז הרכב על הקו).

עריכה אחרונה על ידי Nissan Skyline GTR
  • שבועיים מאוחר יותר ...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...