Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה כמה ימים אני מקבל מידע מכל מיני גורמים ביונדאי על זה שאוטוטו הם הולכים להנחית

את מחיר ה-I10 כדי לתת פייט שאינו אפשרי ברמת המחירים האלו לאלטו ושו"ט.

כל ניסיון לקבל מחיר או אולי מחיר בקירוב נתקל בסירוב מוחלט עם התשובה "תהיה סבלני ותראה".

גם כשאני אני אומר שיש לי הזמנה לC1 ביד שתבוטל באם המחיר יהיה אטרקטיבי הם עדיין בשלהם.

אני לא מצליח להבין את ההמימות של יונדאי. בימים אלו נמכרים מאות יחידות של C1 , ליתר דיוק שני מחזורים של 200

רכבים כבר נמכרו (סה"כ 400 ) ואני מניח שלפיאט פנדה יש גם כמה מעריצים שלא יישבו על הגדר והחברה שם בכלמוביל

חיים להם בסרט של כל העולם מחכה לנו.

מה דעתכם?

פורסם

כל עוד יש להם יחידות למכור במחיר הישן, וכל עוד הם מצליחים למכור במחיר הישן, אין להם באמת סיבה לצאת עם מחיר חדש, לא?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה לא לבד בשטויות שלהם...

אני הייתי צריך לצעוק בשביל להזמין רכב שהם אמורים להביא באופן סדיר - ואפילו מפרסמים אותו בקטלוג שלהם.

בלי קשר לזה, חיכיתי לו חצי שנה.

אם הם מתעקשים לא למכור, אל תקנה. בנוסף בטח הI10 שתתקרב למחיר של האלטו תגיע ללא חלונות חשמל, ללא גלגלים, ללא מנוע ולא יודע מה עוד יחסכו שם...

פורסם

אין להם מלאי לספק I10 בהזמנות בכמות גדולה.

ייקח כחודשיים נוספים.

מעבר לזה, הם לא רוצים לפגוע באלו שקנו את האוטו לפני חודש במבצע שהיה, ועוד לא קיבלו אותו.

פורסם

כשמוכרים טוב במחיר גבוה - אין סיבה לתת הנחות.

סביר שהיבואן גם ככה מוכר את כל הכמות שהוקצתה לו במחירים שמתאימים לו.

אם אתה רוצה לקנות i10 בהנחה תנסה לבדוק אם יש חברת ליסינג שתסכים למכור רכב עם 0 ק"מ בהנחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כן כנראה שהם יודעים מה הם אומרים.

לדעתי הם מבססים את הביטחון שלהם לגבי מחיר אטרקטיבי בגלל הדגם הידני 1 ליטר

עם 3 צילינדרים שבטח יהנה מהנחת מס בגלל היותו ירוק יותר מה שלא ניתן לאמר על הדגמים הישנים שלהם.

הערכה שלי 65 נשמע לא מופרך... מקווה שלא אתבדה.

פורסם

אוקיי אז באמת שהייתי מציאותי.

חזרתי כרגע מסוכנות יונדאי והנה הנתונים החדשים:

I10 ידנית 1 ליטר - 63900 ש"ח

I10 אוטומטית - 73000 ש"ח

שינויים לגבי הדגם הידני:

- ללא ספויילר אחורי בגג

- ללא מגנזיום

- מערכת שמע לא מקורית

- כוונון מראות ידני

- פתיחת חלונות אחוריים ידנית

- עדכון מראה חיצוני

- 69 כ"ס

לחברי חבר יהנו מהנחה של כנראה 7-8 אחוז אבל לא רשמי ומבוסס על נסיון שנים קודמות.

הזמנות החל מ 15 לינואר

פורסם

הנה תשובה לכל האנשים מהשרשור הזה לגבי ההפרשים במחיר בגלל האבזור.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...